Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
zyczenia swiateczne [2003] [2004] [2005] [2006] [2007]
Author Message
Morgul 
Mroczny Lord

Posted: Wed Dec 17, 2003 5:11 pm   życzenia świąteczne [2003] [2004] [2005] [2006] [2007]

Ponieważ istnieje możliwość, że nie spotkamy się wszyscy na chacie w Wigilię, postanowiłem złozyć wszystkim życzenia:

Zdrowia, szczęścia, pomyślności, dobrych pomysłów na forum, miłych chwil, fajnych prezentów, weny twórczej, brak trosk...

Specjalne życzenia dla:

Nagg'a - tobie życzę jeszcze tego, byś mógł spokojnie odpocząć, aby to forum sprawiało ci dużo przyjemności i jak najmniej kłopotów.

Teluumen'a - tobie natomiast życzę jak najwięcej pomysłów i weny twórczej (obyś nigdy jej nie stracił). życzę również więcej snu, bo ostatnio mało spisz, szczęścia i jak najmniej trosk.

Nimrodel - tobie też życzę dużo weny twórczej, bo bardzo fajnie piszesz. Obyś dostała się do takiego liceum, jakie sobie wymarzysz!

Gil-Galad - tobie, życzę więcej czasu wolnego, bo często skarzyłeś się na brak czasu. życzę również dobrych ocen, zresztą tak jak wszystkim uczącym się!

Wesołych Świąt!!!!!!!!!!!!!!!

ZOBACZ żYCZENIA NA WIGILIE 2004
--------> Kliknij tutaj <--------

ZOBACZ żYCZENIA NA WIGILIE 2005

ZOBACZ żYCZENIA NA WIGILIE 2006

ZOBACZ żYCZENIA NA WIGILIE 2007

Elfka 
Czarna Otchłań Morii

Posted: Wed Dec 17, 2003 7:01 pm   

Staropolskim obyczajem,
gdy w Wigilię gwiazda wstaje,
Nowy Rok zaś cyfrę zmienia,
wszyscy wszystkim ślą życzenia.
Przy tej pięknej sposobności
i ja życzę Wam radości,
aby wszystkim się darzyło,
z roku na rok lepiej było.

Nom.. smacznego karpia, miłych świąt, dużo śniegu i wszytkiego dobrego :]

Merry Christmas and Happy New Year!

To hell.. And back and hell again.. I've gone

Fuin aure, dim aure, bragol du...

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Wed Dec 17, 2003 7:05 pm   

Och, dziękuję bardzo SINku Tomeczku kochany... Za życzenia... Bardzo dziękuje... bardzo bardzo bardzo ci dziękuję...
PS Mam dwie glowy i krótszą nogę... Tomeczku... Hahahaha!!!!!

Nie zapomnijcie o mnie... ;p
Last edited by Agatin-K on Thu Dec 18, 2003 4:04 pm; edited 1 time in total  

Morgul 
Mroczny Lord

Posted: Wed Dec 17, 2003 7:08 pm   

Jaki Marcinku?! Ale nie bedę się kłucić, bo to temat swiąteczny... Tylko dla uświadomienia wam wszystkim - nazywam się tomek, ale nie lubię gdy tak mnie wołają... Tylko w ostateczności...

Galad 
Moderator

Posted: Wed Dec 17, 2003 7:12 pm   

No wszystkiego najlepszego wszystkim :D
No i zeby to forum NIGDY nie przestalo istniec :D
A i wszystkiego najlepszego szczescia pomyslnosi i polamanych kosci (oczywiscie od pisania na tym forum) :D
:D :D :D
in Mordor where the shadows are."

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Thu Dec 18, 2003 4:31 pm   

Dziękujemy za życzenia!!
Morgul: wiem że jesteś tomek, ale przypominasz mi trochę takiego jednego marcina i kiedy gadałam z wami na czacie to on mi się właśnie prxzypomniał i zamiast tomasz napisałam marcin, zresztą ja mam brata Tomka... :twisted:

Nimrodel 
Szara przystań

Posted: Fri Dec 19, 2003 10:43 am   

To moje zyczenia :roll:

Nagg- Zebys znajdował duzo czasu dla siebie i dla twoich forumowiczów.. A koncu trzeba czasem z adminem czas sp[edzec w razie poprawienia stosunków miedzyludzkich.. :)

Elfko- Zeby koffane Kaczki miały udany sezonik.. :)
I wielu sukcesów w zyciu prywatnym jak i publicznym.. Nie przejmuj się złymi słowami bo to nie one rania najbardziej..sa jeszcze inne rzeczy..
badz zawsze dobrej mysli i pelna nadziei... :wink: :roll: i jeszcze wielu innych wspaniałych rzeczy

Teluumen- Napływ weny twórczej, wesołych siwat i szczesliwoego nowego roku..Zebys miał w zyciu tak jak sobie planujesz..zeby wszystkie twoje plany niedługo sie zisciły..

Keira_Metz- Duzo szczescia, pomyslnosci , zdrowia i radosci... :) powodzenia w zyciu i takze wielu innych rzeczy :)

gil-Galad, Morgul, Beren- Napływu weny twórczej, wesołych swiat, wielu prezentów gorących zyczen od roziny, oraz szczesliwego nowego roku.. i jeszcze oczekiwanych wynikow w nauce.. :)

A to dla wszystkich których nie zxnam zbyt dobrze natyle ale i tak zycze Wesołych świat i szczesliwego Nowego ROku..!!!!

WE WISH YOU A HAPPY CHRISTMAS AND A HAPPY NEW YEAR :)

"Everybody lies"

Gregory House

http://wirtualni.wp.pl/uid,51845,wizytowka.html
http://madammewendy.bloog.pl

Keira 
Szara przystań

Posted: Fri Dec 19, 2003 2:54 pm   

OK kochani..Nim mnie wywołała do tablicy, w ogole dzisiaj dzien życzeń...

Kochanej Nimrodel życzę wiele radości, aby nigdy nie była samotna, miała wspaniałych i oddanych przyajciół. Nie załamuj się niczym, walcz do końca i powodzenia na egzaminach. wyszalej się w Sylwestra i wracaj do szkoły z uśmiechem :D

Gil-galadowi życzę, aby zawsze był uśmiechnięty, aby szczęście mu dopisywało, zdrówka, weny twórczej i powodzenia w opiece nad forum.

Naggowi
zyczę cierpliwości, odpoczynku, satysfakcji z tego co robi i dobrze zdanej matury i tego co potem oraz spełnienia się tych najważniejszych marzeń.

Elfce...aby jej wiersze wciąz dawały przyjemność w czytaniu, uśmiechu na codzien i od święta, wielu sukcesów w szkole, domu i życiu
osobistym.

Straznikowi pólnocy życzę wyrozumiałości, radości, tolerancji dla innych, spokojnych świąt i wspaniałego sylwestra z RotK.

Morgulowi wielu radosnych chwil, zadnych dołów, nadziei, nadziei,
nadziei.

Elentari chciałabym życzyć zadowolenia z siebie, odwagi w podejmowaniu decyzji, aby zycie było dla niej wspaniałą przygodą. Powodzenia.'

Berenowi wiele radości, rozwijania talentów, wspaniałych prezenbtów, szczerej przyjaxni.

Teluumenowi niech się szczęści, niech rozwija swój talent litarcki, aby szczęście mu sprzyjało na płaszczyźnie szkolnej domowej, wspaniałej miłości na dobre i złe.

Wszystkim fanom Tolkiena życzę aby ten Nowy Rok z RotK był obry, aby ni było rozczarowań, abyście się wspaniale czuli w tym roku, zdrówko was nie opuszczało, a na każdym kroku towarzyła nadzieja.

Keira

B. Leśmian

strażnik z Północy
Strażnik Północy

Posted: Sat Dec 20, 2003 11:12 am   

Ja nigdy nie byłem dobry w wymyślaniu i składaniu życzeń...
Ale życzę Wam jak najlepszego sylwestra...
Wielu prezentów...
Przyjemnych świąt...
I tego czego sami jeszcze potrzebujecie, ale ja o tym nie wiem. :D Czyli pewnie wielu rzeczy.... :)

Nimrodel 
Szara przystań

Posted: Sat Dec 20, 2003 11:13 am   

Tak w ogole za swiateami nie przepadam.. :wink: ale zyczenia lubie składac.. :)

"Everybody lies"

Gregory House

strażnik z Północy
Strażnik Północy

Posted: Sat Dec 20, 2003 9:37 pm   

Ja świąt nie lubie (ale jest wolne wtedy :D ), a życzeń składać też nie lubie. :]

nagg 
Administrator

Posted: Sun Dec 21, 2003 12:28 pm   

Ah.
Powiem Wam, ze bardzo milo czytac te zyczenia. Z dwuch powodow. Zawsze milo jest dostawac zyczenia ;P i... uswiadomily mi one, ze udalo sie - udalo sie stworzyc Nam grupe znajomych :-) Bardzo mnie to cieszy! Z tej okazji pozwole sobie powspominac:
31 Sty 2003 03:02 pm - to jest dokladna data startu forum. Przez te 11 miesiecy napisalismy wspolnie ponad 4200 wiadomosci w 283 tematach. To daje zachwycajaca srednia troche ponad 13 postow dziennie! Strone otwierano ponad 1,5 miliona razy!

Pierwszym userem na forum byla Gollumka (codofix jest moj :P ), niestety, chyba pierwszy post jej sie nie zachowal :( . Najwczesniejszym tematem, jaki znalazlem, jest The Two Towers - Kto juz widział? Opinie
Wczesniejsze tematy zostaly skakowane (prawdopodobnie byly tesotwe)

Mina wiec rok. Nasza przygoda sie konczy - posrednio, bo konczy sie film... Forum prawdopodobnie bedzie minimum jeszcze rok - jak potem? Nie wiem ;( Chcialbym Wam podziekowac za ta roczna przygode :-) To bylo naprawde cos! Mam nadzieje, ze za rok - mimo braku filmu - spotkamy sie, i powspominamy :) Serdecznie was do tego zapraszam!

No to życzenia - wybaczcie, ze krotko, ale nigdy nie bylem w tym dobry. Kolejnosc - chronologiczna:

Teluumen - Trzeba powiedziec jasno, ze Twoj wklad w narodziny forum byl fundamentalny - dzieki :) Osobiscie, zycze Ci "prostych drog" i by nad Towja glowa zawsze sie rozciagalo "Czyste Niebo".

Elfka - By wszystkie Twoje problemy dalo sie latwo rozwiazac :-) Tak jak nasze zagadki z forum ;)

aragorn - By Twoj serwis o WP byl "najmocniejszy"!

Elentari - Tak, to byla pierwsza papla forum - jej zawdzieczm, ze forum przezylo boom postowy :P Nieustajacej aktwnosci zycze :)

Nimrodel - To z kolei jest najwytwalasza papla forum. Aktualnie na liczniku ma 714 postow, co oznacza, ze doszla do kresu podrozy - Gory Przeznaczenia. Gratuluje. Zycze, bys we wszystkim byla tak konsekwentna. No i tej szkoly, co to sobie wyarzylas :P

Gil-Galad - Ten Pan podtrzymal zycie forum - gdyby nie on, zapewne nie byloby tych zyczen. Zycze Ci, by twoje aspiacje zwiazane z html'em i php spelnily sie jak najszybciej!

Keira_Metz - Zycze Ci wszystkiego najlepszego! Dziekuje, za ogromny wklad w forum :) Trzymaj sie mocno :) !

Beren - Zalozyciel Gospody Pod Rozbrykanym Kucykiem - tez funadmentalna rola w podtrzymaniu forum przy Zyciu. Bys mial zawsze jakis pomysl, ktory moze innym "uratowac zyce"

Morgul - Inicjator zyczen, i innych "spolecznych" watkow. Dzieki niemu, mysle, lepiej sie poznalismy. Mniej samokrytycyzmu. Wiecej usmiechu i optymizmu!

strażnik z Północy- Mloda krew na forum. Wybacz, ale nie wiem czego moge Ci zyczyc :) Najlepszego, i bys ze straznika stal sie kiedys krolem!

Frost Lady - Tutaj tez pomyslu nie mam :P Wybacz. Mam nadzieje, ze nie jestes w rzeczywistosci tak mrozna, jak Twoj Nick na to wskazuje :P

Wszystkim Czytelnikom - Dziekuje Wam, za korzystanie z forum. Mam nadzieje, ze sprawilo Wam to tyle samo frajdy, co i mi :) Zycze najbardziej, tego, na czym mi zawsze zalezy - spokoju :) Zwyklego Hobbickiego spokoju! ;)

No i chyba tyle...

nagg

Beren 
Jaskinia Sheloby

Posted: Sun Dec 21, 2003 2:12 pm   

Ale się wzruszyłem :D . To ja też może wam coś pożycze, choć nie jestem w tym najlepszy:

nagg - jako pierwszy, założyciel, twórca i Eru forum :D Dużo szczęścia, zdrowia i tych takich oraz siły do męczenia się z nami na forum i wytrwałości we wszystkim do czego tylko zabierzesz się.

Nimrodel - cóż mogę napisać? Jedna z najwspanialszych osób jakie tu spotkałem. Po prosty WESOłYCH ŚWIAT!

Keira - no cóż, trochę niecierpliwa, ale wspaniała, romantyczka jeśli moge tak powiedzieć. Wszystkiego najlepszego.

Teluumen - wspaniały pisarz, "pomysłodawacz". Dosiego roku

Gil-Galad - kolejna wspaniała osobistości jaka miałem szczęście tu spotkać. Dużo zdrowia.

Morgul - czarna postać, czamu zawsze po tej drugiej stronie? Smacznego jajka (skończyły mi się życzenia na te święta :D )

Antoine de Saint-Exupery

Nimrodel 
Szara przystań

Posted: Sun Dec 21, 2003 2:49 pm   

hehe..Chlip.. nie lubie swiat.. to wiem./.. ale po prostu brak mi słow... :D
czy ja wiem... ze ja jestem paplą? :)
po prstu lubie pisac.. :D a to sie chyba liczy najbardziej.. moje zyczenia niewiele potrasfił wyrazic o osobach, które z tad znam i cenie sobie najbardziej.. :)
Beren, Nagg,elfko, Keiro, Teluumenie,Kirdanie, Gil-Galadzie i w goole wy wszyscy. :) bo nie ma sensu wymieniac.. :)
jeszcze raz zycze wam swiat.. wesłoych pogodnych.. bo ja po prostu juz nie mam słow.. :D
moze powiecie ze ja dzisiaj cosik sentymentalna jestem..ale jak tak mozna skoro 11 miesiecy piszemy.. boshe... :cry: :cry: :D

I jak to was po prosthu koffac nie mozna :D

zyczy wam tego wasza najwtrwalsza papla forum..

p.s.. nagg.. czemu juz koniec mojej podrózy? ja chce jeszcze.. :wink:

"Everybody lies"

Gregory House

nagg 
Administrator

Posted: Sun Dec 21, 2003 3:37 pm   

Specjalnie dla Ciebie zostanie dodana ranga "Droga do Domu" - ale to jeszcze kawal drogi przed Toba :P

nagg

Nimrodel 
Szara przystań

Posted: Sun Dec 21, 2003 3:41 pm   

och dziekuje...
postaram sie wytrwac.. :) jesli cos nie przerwie i przydzie mi soe z wami pozegnac... :cry:

"Everybody lies"

Gregory House

Morgul 
Mroczny Lord

Posted: Tue Dec 23, 2003 5:59 pm   

No więc jutro Wigilia... Chcę jeszcze raz złożyć wszystkim życzenia i życzę szczęśliwego nowego roku. Niech Moc będzie z Wami! I niech przyjdzie wam więcej weny twórczej! I niech ktoś wreszcie coś napisze w "Chcesz Fireballem?!"! Bo inaczej fireball gwarantowany...

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Sat Jul 31, 2004 7:23 pm   

(ale mam zaplon)
Wszystkim juz teraz składam zyczenia śiwątecnze na koniec roku 2004 :D jako ze lubię święta, ponieważ jest wtedy taka miła, przyjazna i rodzinna atmosfera...
życzę wam: wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia pomyslnosci połamania kosci i smacznego jajka pod choinkę... ;)

Siemka!

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version