Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Abuuuuu ;(... Nie pocieszać mnie, to tylko wzruszenie, hihi . No nieee, niestety nie mam czasu, żeby pisać takie ładne życzonka dla każdego, tylko na chwilę mi się udało wyrwać i poskładać życzenia gdzie się tylko da i komu się tylko da . Cieszcie się, że Was nie mam tu pod ręką, bo akurat mam taki humor, że bym wszystkich wyściskała i wycałowała, a podejrzewam, że to nie byłoby miłe przeżycie . Chcecie bekowy wierszyk? ^^
śniegu po nerki
wesołej pasterki
prezentów noc
sexu co noc (tak, wiem, że większość z Was jest niepełnoletnia... )
pysznego bigosu
gwiazdki z kosmosu
i udanego skoku
do 2005 roku!!!
I w ogóle wszystkiego najnajnajnajnajnajnajnajnajnajNAJLEPSZEGO Moi Drodzy
i pysznego picia , więcej czasu na przyjemności, wystrzałowej bryki, ciachumpraśnych książek i sesji RPG, melomanom góóóóóóóóóóóóry płyt i w ogóle w ogóle
Morgie ----> no coś Ty, rozpierducha niczego się nie spodziewającego Elbląga to coś złego???
_________________ "Joculatores!" - huka po ulicach niezbożne "hosanna" dla wagantów sprośnych. "Igrce w gród walą!" - rozbiega się nowina po mieście całym.
Posted: Thu Dec 23, 2004 11:24 pm
sexu co noc...jestem za...pysznego bigosu...tez jestem za...sniegu po nerki...takie moje male zyczenie do Boga...wiecej czasu na nieprzyjemnosci...ochh...doba ma za malo godzin zeby wykorzystac wszystkie moje przyjemnosci na maxa...wiem ze juz skladalem zyczenia ale zrobie to jeszcze raz...
Zycze wam dziewczynom tak wspanialego chlopaka jak ja, a wam chlopaki tak wspanialej dziewczyny jak moja kochana Agniesia...zycze wam wszystkim tak wspanialego przyjaciela jak ja...zycze wam III gimnazjalistom zebyscie zdali egzamin tak dobrze jak ja...zycze wam wszystkim zebyscie zaznali w 2005 roku (i potem tez) duuuzo milosci i ciepla...zebyscie zawsze chodzili z usmiechem na twarzy (chyba ze ktos nie lubi)...nigdy nie zalowali tego co zrobiliscie, lub tego czego nie zrobiliscie...wszystkim zycze zebyscie troszke bardziej mnie poznali...bo tak naprawde to nie taki ze mnie ZLY CZLOWIEK...nie chce mi sie pisac zyczen do poszczegolnych osob bo to za duzo roboty...ahahaahaha...jak moglem zapomniec...zycze wam i mam nadzieje ze po sylwestrze traficie jeszcze w klawiature paluszkami i ze cokolwiek bedziecie pamietac... POZDRO
Wasz Mati_00, lub jak inni na mnie mowia BOBER, albo jak wybrancy BOBUŚ...
_________________ It's not the east or the west side.
No it's not!
It's not the north or the south side.
No it's not!
It's the Dark side
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:01 am
a dlaczego dla mnie nie ma?>
_________________ www.ibun.edu.tr Jestem (JUż) mrocznym członkiem zakonu Sith która moc jest niedościgniaona dla zwykłych Jedi ha ha Lord Sith Grogor "Niech moc będzie z Sithem"."Nie oceniaj Sitha po mieczu świetlnym"Nudzi mi się Nic się nie dzieje
Długo się zastanawiałem nad formułą życzeń. Czy mam napisać ogólne, czy dla każdego z osobna. Bałem się, że ogólne zostaną odebrane jako "droga na skróty". Ale z koleii osobiste - to olbrzymie wyzwanie. Bałem się, że mogę kogoś pominąć, ktoś może poczuć się urażony. W końcu nie znam Was tak dobrze, jak Wy siebie nawzajem, więc dla części, życzenia byłyby zdawkowe...
Dlatego ostatecznie zdecydowałem się dać wszystkim po równo - mam nadzieję, że mi Wybaczycie.
To nasza druga wspólna Wigilia. Strasznie mnie to cieszy. Nie będe się rozwodził nad historią forum, oraz jego perspektywami (na to niebawem przyjdzie czas...), ale jestem szczęśliwy, że jesteśmy tu razem, po tym - jednak cieżkim dla forum - roku. Poprzednia wigilia przebiegała na forum pod znakiem Powrotu Króla. Dzisiejsza? Pod znakiem wspólnoty okołoforumowej? Hobbita? Spraw bierzących? Forum nie straciło sensu bytu. Przeobraziło się. Dostosowało. Ale najważniejsze zostało. Wy
życzę Wam wszystkim, byście też potrafili się dostosowywać do sytuacji. Byście się nie poddawali, nawet, gdy tracicie sens z oczu. Byście potrafili znaleść w sobie wewnętrzną siłę, by przezwyciężać kłopoty. By otaczali Was tak wspaniali ludzie, którzy otaczają to forum.
Ach, też bym Wam chciała życzyć wszystkiego-co-najlepsze-na-tym-świecie żadnego kłamstwa, żebyście żyli tak, jak Wam się to żywnie podoba i czerpali z tego mnóstwo satysfakcji, żadnych łez i jeszcze mniej dołów i smutków, żebyście radowali się każdym dniem i żeby Wasi Przyjaciele tylko Wam w tym pomagali
A tu takie drobiazgi dla innych, raczej adekwatne tylko dla poszczególnych osób
Kei: żeby było jeszce więcej miejsc, w których mogę Ci złożyć życzenia
Galad: żebyśmy się jeszcze spotkali w róównie miłych okolicznościach
Ozz: żeby się te wszystkie laski na Tobie poznały
Morgul: żeby nie nadszedł dzień, w którym założysz różowe adidasy
Nienor: Złotej Palmy w Cannes, Oscara i wyróżnienia w Sundance
Aragornka: żebyś nigdy nie przestała walczyć o swoje zdanie
Nagg: żebyśmy Ci się za bardzo nie naprzykrzali
Agatin: Pociechy ze wszystkich huskych, jakimi przyjdzie Ci się w życiu zajmować
_________________ I uznałem siebie za wybrańca losu, wiedziałem, że gdyby zamiast mnie był tu ktoś inny, nie zobaczyłby niczego.
Hrabal
Posted: Fri Dec 24, 2004 7:48 pm
Moi dorodzy!
Dziękuję wam za wszystkie życzenia, te indywidualne i te grupowe. Z całego serca, zawsze i wszędzie życzę wam dużo radości, spełnienia marzeń i żeby w przyszłym roku 2005 nie opuszczała was myśl, że życie jest cudem! ( to takie filmowe życzonko).
Jako, że nie jestem literatem tylko plastykiem, zadbam odrobinę o stronę wizualną tej wypowiedzi. O ile uda mi sięwstawić reprodukcję ( jak mi sięnie uda to znaczy, że cały następny rok nie będę umiała ). Pani z historii sztuki kazała nam wysyłać życzenia z dobrym malarstwem a nie z tym ' śmiesznym, czerwonym krasnoludkiem'. Tak więc dla was próbka dobrego, świątecznego malarstwa z epoki renesansu.
_________________ And you'll never walk alone...
Iza Guest
Posted: Fri Dec 24, 2004 9:19 pm
Hej! Od jakiegoś czasu śledzę wasze forum. Myslę, że jest naprawdę ciekawe i spotykają się tu fajni ludzie. Oby tak dalej. życzę wam radosnych Świąt Bożego Narodzenia i spełnienia marzeń. Mam nadzieję wkrótce się zarejestrowac i powiększyć grono forumowiczów. Do "zobaczenia" wkrótce
Joined: 27 Sep 2004 Posts: 36 Location: z nie teraz i nie stąd
Posted: Tue Dec 28, 2004 10:25 am
tym, którzy lubią nudę, bardzo ciekawego nowego roku
tym, którzy znaleźli, żeby zgubili,
wylegującym się w ciemnościach - błysku reflektora prosto w oczy
i żeby wam korki szampana oczu nie podbiły.
_________________ nie ma czasu dla czasu i miejsca dla przestrzeni
aby ten nowy rok przynosil nam tylko mile niespodzianki, i aby nadchodzacy karnawal pomogl nam spalic wigilijne nadprodukcje...WSZYSTKIEGO CZEGO SOBIE ZYCZYC CHCECIE!!
//mam nadzieje,ze przez forum sie nie zarazicie tym co mnie dopadlo na sylwestre
Posted: Tue Mar 08, 2005 11:24 pm
Moi Drodzy!
Inicjuję serię życzeń Wielkanocnych! Otóż chciałam wam życzyć dużo odpoczynku i wiosennej pogody! A resztę sobie sami dopowiedzcie.
Dlaczego tak wcześnie? Bo w czwartek wyjeżdżam... ( a juto mam zajęcia od 9.00 do 19.00 a potem mecz - więc nie zdążę tego napisać)...wyjeżdżam i wróce dopiero koło 30 marca. Jak się uda to się do was odezwę z innej części Europy ( chyba że Liverpool jutro nie awansuje - wtedy nie odpowiadam za sowje czyny ).
Do hmm...zobaczenia? usłyszenia? napisania?
Więc chłopaki i dziewczęta. życzę wam smaczengo święconego jajka, smacznej święconej kiełbaski, smaczengo święconego chlebusia, smacznej święconej soli i co wy tam jeszcze święcicie I Wszystkiego Najlepszego i to tyle cho chciałem powiedzieć
Posted: Sat Mar 26, 2005 11:41 am
życzę wszystkim zdrowych, wesołych i jak najbardziej udanych świąt.
_________________ Nie gardź jednak legendami, dziedzictwem odległych wieków, często bowiem się zdarza, iż stare niańki przechowują w pamięci wiadomości, które niegdyś największym nawet Mędrcom oddały usługi."
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum