Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
zyczenia swiateczne [2003] [2004] [2005] [2006] [2007]
Author Message
Beren 
Jaskinia Sheloby

Posted: Sun Aug 01, 2004 4:20 pm   

Może i ten post będzie troche bez sensu i nie wniezie nic do rozmowy ale nie moge sie powstrzymać:

Zapłon?? Jest środek lata!!

Antoine de Saint-Exupery

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Sun Aug 01, 2004 4:24 pm   

:lol: ale ten czas tak szybko leci... :) zaraz bedzie nastepna gwiazka, chwile poźniej wielkanoc, i znowu srodek lata... ;) warto sie pospieszyc i juz teraz złozyc zyczenia swiatecnze :lol:
Siemka!

Nie zapomnijcie o mnie... ;p

Beren 
Jaskinia Sheloby

Posted: Sun Aug 01, 2004 4:28 pm   

Zaczynam sie ciebie bać ;o

To ja teżsie dołącze: Wszystkim którzy dożyją 2086 roku najserdeczniejsze życzenia noworoczne :D

Antoine de Saint-Exupery

Nimrodel 
Szara przystań

Posted: Mon Aug 02, 2004 9:00 am   

Moi drodzy.. OFF TOPIC!!! :P
nie piszcie takich rzeczy w srodku lata.. przeciez to calkowici zbedne..
:twisted: :green:

"Everybody lies"

Gregory House

http://wirtualni.wp.pl/uid,51845,wizytowka.html
http://madammewendy.bloog.pl

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Mon Aug 02, 2004 11:48 am   

Spoxik, spoxik... :green: ja tylko żartowałam... ;) :roll:
Siemka!

Nie zapomnijcie o mnie... ;p

Scrat
Pod Rozbrykanym Kucykiem

Posted: Mon Aug 09, 2004 3:27 pm   

Ehhh lekko za późno, ale życze Wam szczęśliwego nowego roku 2001:P

Ara:) 
Jaskinia Sheloby

Posted: Mon Dec 20, 2004 10:56 pm   

--------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------życzenia Świąteczne 2004----------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------

Święta już za pasem, za kilka dni wigilia, pocztówki pewnie już dawno powysyłane, nadchodzi powoli czas na składanie życzeń ;)
No więc, ekhemmm

Wszytkim użytkownikom naszego kochanego forum pragnę życzyć scześcia, pomyślności, jeszcze smaczniejszych niż zwykle potraw wigilijnych, tych wymarzonych prezentów pod choinką i oczywiście szaloooonego sylwestra ;)

Minął kolejny rok, a mimo że echo ekranizacji dawno już ucichło, forum Tolkienowskie trzyma się nieźle ;)
Chcę wszystkim podziękować za wspólnie spędzony czas, za te wszystkie kłótnie, utarczki, burzliwe dyskusje. Wielkie ukłony dla Nagga i moderatorów.

Cóż więcej mogę powiedzieć ? DO ZOBACZENIA ZA ROK :*

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Mon Dec 20, 2004 11:04 pm   

To nasza pierwsza gwiazdka (moja z wami) i jestem szczesliwy ze ktos kiedys wpadl na pomysl zrobienia takiego forum (poklony dla NAGG'a)...zycze wam abyscie spelnili swoje najwieksze i te najmniejsze marzenia...zebyscie nigdy w zyciu nie zalowali tego co zrobiliscie i zebyscie mogli zawsze mowic z usmiechem na twarzy "Jestem szczesliwy"...

P.S. Wszystkiego najlepszego z okazji Nowego Roku 2005!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No it's not!
It's the Dark side

Tamaya
Wodogrzmoty Rauros

Posted: Wed Dec 22, 2004 2:26 pm   

To skoro święta już tuż tuż to nie czekam na ostatnią chwię i pragnę wszystkim na tym forum obecnym złożyć najserdeczniejsze życzenia. Oby się wam spełniły wasze najskrytsze pragnienia, a Nowy Rok 2005 był dla każdego z was jak najlepszy.

Keira 
Szara przystań

Posted: Wed Dec 22, 2004 3:59 pm   

Kochani!
Niech te Święta będa pełne miłości, radości, rodzinnej atmosfery. Niech będą białe i puszyste :) Po domu niech roznosi się zapach choinki i wigilijnych potraw. życzę Wam, aby spełniły się wszystkie składane przy opłatku życzenia. Sylwester niech będzie niezapomnianym początkiem radosnego i szczęśliwego Nowego Roku. Spotkajmy się tutaj za rok! :)

Chciałabym jeszcze złożyć życzenia kilku osobom "osobiscie" ;)

Esk - jeszcze raz życzę Ci tego, czego Ci życzyłam róznymi drogami :) I jeszcze wszystkiego dżoniowatego ;) Do zobaczena za 59 dni.... :*

Ozz - życzę Ci, abyś mądrze i rozważnie wydawał swoje sądy, aby twoje słowa nie raniły innych. Niech prześladuje cię wena :) i oddani czytelnicy :) życzę Ci również miłości, szczerej i szczęśliwej, bo myślę, ze juz do niej dojrzałeś :green:

Aragornko - najpierw podziękuję ci za wiele dyskusji :P Cenię sobie nasze wymiany zdań :) życzę Ci wykorzystania w pełni potencjału intelektualnego :) , dojrzałości, radości i wielu miłych przeżyć w Nowym Roku :)

Nagg - życze Ci drogi Adminie, abyś wytrwał z nami kolejne dni, tygodnie, miesiace i lata :green: Powodzenia na studiach :) Osiągnięcia celów, które sobie stawiasz :) Wiele radości i miłości, która niechaj będzie twoją siłą :)

Galad - miło było Cię poznać w sierpniu :) życzę Ci powodzenia w pełnieniu swoich forumowych fukcji, rozwoju wewnętrznego, wiele ciepła i miłości. Wspaniałych, rodzinnych Świąt, wymarzonych prezentów

Nienor - zycze Ci wielu wspaniałych doznań artystycznych i filmowych :) Sukcesów na studiach i powodzenia w życiu osobistym. A takze wolnego czasu, zebys mogła często spotykac sie z nami na forum :)

Morgul - koledzie Mrocznemu życzę odkrywania siebie :) życze ci światła, pogody ducha, nadziei i radości :) Pamiętaj, ze ten świat to nie tylko muzyka :P Niech moc będzie z Tobą a Epizod 3 niech przysporzy ci wielu emocji :)

Jeszcze raz: Wesołych Świąt wszystkim! :) :) :)

B. Leśmian

Corialote 
Mallorny Lothlórien

Posted: Wed Dec 22, 2004 7:11 pm   

Wszystkiego najlepszego :D

moje święta zapowiadaja się raczej nudno.. ale lepiej miło się zaskoczyć ;)

życzę Wam wszystkim wspaniałych, pogodnych i tak cieplutkich świąt, zeby ich ciepełko było odczuwalne przez cały przyszły rok :D
Superowego sylwka! niech będzie zapowiedzią Wspaniałego Nowego Roku :D

Jak najwiekszej ilości Wspaniaałych, Sensownych Postów! :P
Braku problemów z: innymi uzytkownikami i moderatorami :twisted:

no i spełnienia wszystkich marzeń! i tych malutkich i tych wielkich (które wydają się często "niespełnialne").. no i tych srednich też :D

no i zapomniałam o standardzie :hmm:
Zdrowia, Szczęścia I Pomyslności :D

pozdroofka
Scoia

Lady Of Orthank 
Lady Sith

Posted: Wed Dec 22, 2004 9:18 pm   

Moi drodzy!

Czego może Wam życzyć MW:

Wszystkiego dobrego (jeśli nie najlepszego) w te Święta i wszystkie następne też (tak po szkocku :P ). Udanego Sylwestra (tylko pijcie z umiarem, by Was główki nie bolały).
Poza tym: Potrójnego wydania Władka na DVD w niższej cenie niż jest, a dla fanów SW na forum (w tym mnie): tańszego wydania Trylogii na DVD, (a ponieważ są tu przeważnie Sithowie) Vadera pod choinką i dla wszystkich, którzy lubią (uwielbiają, kochają) FR - Drizzta pod łożkiem :twisted:
I czego tam sobie wszyscy zamarzycie i wymarzycie. :D Amen.

TO WSZYSTKO WINA MUNDURÓW! *___*

Ozz 
Hooliganin

Posted: Wed Dec 22, 2004 9:59 pm   

Mase kartek powysylałem juz w tym roku i mam szczerze dosc zyczen składania, ale czego sie nie robi dla starych znajomych ;) Zrobie to sposobem wiedzmińskim :green:

Kei:
Przede wszystkim, żeby Ci ziemia letką była ;) Poza tym licznych spotkań z Mag, jak najdłużej trwającego związku ;) i wszystkiego czego tam tylko sobie zażyczysz :green:

Esk:
Mieszkasz na Widzewie, masz znajomych z łKSu, zycze Ci wiec, zeby nigdy nie dochodziło tu do zadnych konfliktów :green: Poza tym licznych koncertów Pidżamki, licznych płytek Pidżamki, spełnienia marzeń i takich tam ;)

Morgul:
Tylko sie nie obraź :P Wiesz, czego moge Ci zyczyc :) Zebys skonczył ze swoja metalicznością i zmądrzał :P Poza tym to długotrwałego pogowania, bogatej płytoteki, i całej amsy pozytywnej energii :)

Aragornka:
Zebyś była nieco bardziej sceptycznie nastawiona do wojny :) No i zebys nigdy podczas derbów Krakowa nie trafiła na kibiców Pasów :P Poza tym to wszystkiego naj naj i spełnienia marzeń :green:

Nagg:
Całej masy sukcesów na studiach i wielu imprez w akademikach, wieeelu lat działalnosci forum, zadnych przeszków w zyciu i zebys doszedł do tego, do czego chcesz :)

Nienor:
Mieskasz niedaleko, wiec zyczenia sa wyjatkowo ciepłe ;) Licznych koni do przejeżdzenia, zdjec do zrobienia, krajobrazów do namalowania, krajów do zwiedzenia i ludzi do kochania :) Wszystkiego co najlepsze!

Mati_00:
Zebys zrozumiał, ze hh jest denny, a bycie "ziomem" do niczego dobrego nie prowadzi, do tego zeby Ci zycie nigdy nie spadło na głowe ;)

Frost lady:
Zebys utraciła kompleksy o swojej niedojrzalosci i dyrektorka cie juz nie meczyła :P No i wszystkiego najlepszego :)

Dla wszystkich też :)

Pozdrf.

Morgul 
Mroczny Lord

Posted: Wed Dec 22, 2004 11:27 pm   

Nio ja też wszystkim życzę wszystkiego naj naj naj, a jakże :P Nio ale szczególne życzenia dla:

nagg - nio, od Admina zaczniemy ^^ nio więc długiego funkcjonowania forum i przyjemności z niego płynącej (tego to życzę wszystkim :P ), zyczę również byś dalej był taki sympatyczny jak jesteś, żeby studia dały Ci dużo miłych i nowych doznań nio i żeby nie męczyły :P

Galad - Nio w końcu Junior Admin, no nie? :P Byłeś pierwszą osobą na forum, z którą się zaprzyjaźniłem, więc twoja ranga nie jest bezpodstawna :P życzę dużo przyjemności w nowym roku, przyjemności z grania na gitarze, dobrych ocenek, samych przyjemności, nio i jakiś fajnych płytek :)

Nimrodel - może teraz mniej się pojawiasz na forum, ale nadal jesteś tutaj bardzo ważna :) życzę, byś nie miewała już dołów, żeby się wszystko poukładało, nio żebyś więcej mogła się pojawiała na forum nio i żebyś chodziła pogodna :)

Nazg - Nio a jak inaczej cholero?! :P W nowym roku życzę więcej bek, powodzenia w Bractwie, więcej spotkań ze mną (to może nei skończyć się dobrze :P ) dużo miłych wrażeń nio i udanego roku :)

Agatin K eks Frost Lady - Nio, pogody ducha, pociechy ze zwierzaków, więcej pewności siebie, mniej samokrytycyzmu... nio i co jeszcze życzyć? powodzenia w wormsach :P

Keira - Cóż, mało gadamy, ale są to miłe rozmowy :) udanego i długotrwałego związku wypada życzyć :) weny twórczej, dużo miłych przeżyć nio i... nie wiem co jeszcze życzyć, na pewno dużo ciepła :)

Esk - Tjak, z Tobą też się dobrze rozmawia :] jesteś fajną osóbką, dlatego należy Ci się szczęście w miłości i tego Ci życzę :] cóż więcej? :)

Ozz - To że wymieniłem dosyć daleko wcale nie znaczy, że jesteś gorszy :P Cóż, miłych koncertów życzę, udanych imprez, dobrego wykorzystania młodości nio i więcej wyrozumiałości dla metali :P ciekawe jakbyś wyglądał jako metal :P dżołk

Aragornka - Cóż, jesteś naprawdę fajną osóbką :) Miło się z Tobą rozmawia, doprawdy mnasz wiele i na temat do powiedzenia :) życzę udanego nowego roku :)

Lady of Orthank aka Lady Elgia - cóż, życzę większej aktywności na forum, miłych wrażeń przy Epizodzie 3, życzę Zemsty na Jedi :twisted: , mam nadzieję, że nasze Bractwo będzie Ci dalej dostarczało przyjemności i że nie zaprzedasz się Jasnej Stronie :P

Jest jeszcze wiele osób, np Nienor czy Nimue, przepraszam, że już dla Was oddzielnych życzeń nie daję, ale już nie wiem co pisać :] mimo wszystko wszystkiego naj, miłej zabawy w nowym roku, szczęścia, ciepła nio i przyjemności z pisania na forum :] wszystkiego naj tym wymienionym, jak i tym, kórych nie wypisałem w tej "wyliczance" :]

Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku!!!
Udanego Sylwestra i fajnych prezentów Wam wszystkim życzę.

Morgul aka Sin

Ara:) 
Jaskinia Sheloby

Posted: Thu Dec 23, 2004 10:58 am   

Nie no :D Tyle osób składa osobiste życzenia, że czuję się zobowiązana ;)

Nagg - dzięki za wszystko ;) Za forum, za świetne dyskusje. życzę Ci powodzenia w miłości, zdanych egzaminów i udanego sylwestwa ze starymi znajomymi.

Morgul - świetny z Ciebie facet ;) żebyś nie zaliczał już nigdy dołów i znalazł tą drugą połowę.

Galad - powodzenia w Juniorowaniu :lol: , spełnienia marzeń i największego prezentu pod choinką

Nim - powrotu na forum (!), sukcesów w nowej szkole, rozkręcenia jednak "Cieni" i szampańskiego sylwestra

Keira - dla Ciebie też wielkie DZIĘKI za wszystkie dyskusje ;) Wiele mnie nauczyły. życzę Ci naprawdę ciepłych, rodzinnych świąt, powodzenia w życiu towarzyskim i dużo weny twórczej w nadchodzącym roku.

Esk - hmmmm Duuużo koncertów, duuuuużo płytek, udanego sylwestra, jeszcze lepszych wierszy i uśmiechu na twarzy.

Ozz - Drogi Kubo :) !! Czego Ci mogę życzyć ? Powodzenia w miłości ( ;) ), samych udanych artykułów w szkolnej gazetce, domku w Szkocji i awansu Podbeskidzia do I ligi.

Nazg - spełnienia marzeń, zgranej klasy :P , udanych sesji RPG i szampańskiego sylwka.

Nimue - wesołych świąt, dużo radości w nadchodzącym roku, smacznego karpia i wszystkiego naj naj naj :)

Mati - radości ze słuchania muzyki (jaka by ona nie była), więcej postów na forum, prawdziwej miłości i wielllkiego TIRa do kierowania :lol:

Agatin - radości z pieska, akceptacji samej siebie, wytrwałości w pisaniu bloga i naprawdę radosnych świąt !

Lady of Orthank - szkoda, ze tak mało piszesz na forum ;) Większej aktywności, wymarzonego wydania SW pod choinką i wiele radości w nowym roku.

Nienor - powodzenia na studniach, wygodnego siodła ;) i wielu festiwali filmowych w nadchodzącym roku !

Sco - pogodnych świąt, wiele miłch chwil spędzonych z fantastyką w nowym roku i spełnienia najskrytszych nawet marzeń.

Legolasik - powrotu na forum, udanego obstwiania w STSach i szczęscia w nowym roku.

Mojso 
Lord Sith

Posted: Thu Dec 23, 2004 11:35 am   

A ja nie będe wymieniał po kolei tylko palne ogólne życzenia.

Więc Tak: WSZYSTKIEGO NAJLPESZEGO Z OKAZJII ŚWIĄT BOżEGO NARODZENIA, SMACZENGO OPłATKA, SMACZNEGO KARPIA, BARSZCZU Z USZKAMI, MAKOWCA ITP ITD. żEBYŚCIE ZNALEŹLI WSZYSCY SZCZĘSCIE W MIłOŚCI, MIELI DUżO PIIENIĘDZY, ZNALEŹLI SOBIE CHłOPAKÓW I DZIEWCZYNY, POTEM OżENILI SIĘ Z NIMI I WYSZLI ZA MĄż. URODZILI DZIECI I ZAłOżYLI RODZINKĘ SPOKOJNĄ, MNIE ZROBILI OJCEM CHRZESTNYM :D , I SZCZEŚCLIWEGO ROKU żEBY BYł LEPSZY NIż POPRZEDNI.

Salday Valgiera 
Pod Rozbrykanym Kucykiem

Posted: Thu Dec 23, 2004 8:30 pm   

Jestem tu od niedawna... ale atmosfera jest cudowna. Jesteście wszyscy wspaniałymi ludźmi <chlip> I dziekuje Wam bardzo za to cieplo i za to forum.

życzę Wam zdrowych, pogodnych, rodzinnych świąt.
Byście zawsze się uśmiechali, na świat patrzyli z optymistycznej perspektywy.
życze Wam spełnienia marzeń. Tych bardzo waznych i mniej istotnych.
życzę Wam i sobie... byśmy przetrwali długie długie miesiące, lata, stulecia na tym forum :)

Wesołych Świąt

Elin 
Mallorny Lothlórien

Posted: Thu Dec 23, 2004 9:40 pm   

Jak obyczaj każe stary
Według ojców naszej wiary
Pragne złożyć Wam życzenia
W dniu Bożego Narodzenia

Ja w sumie też długo na forum nie jestem, to moje pierwsze święta tutaj wiec nie wiem jak mam składać życzenia osobowe - chyba nie ma to sęsu nie znam wszystkich na tyle więc bedzie dośc ogólnie :)
RPG'owcą- wspanialych sesji i zdonych mistrzów gry,
metalą - jak najwięcej nowych płyt ulubionych zespołów no i oczywiście koncertów,
nie metalą- tego samego co metalą
faną Tolkiena wszelakim- lepszej ekranizacji hobbita niż władcy, zjadów i konwentów takich jak Tolk Folk albo Arda, więcej entuzjastów fantastyki wookół siebie i książek pod choinką
a całej reszcie + tym z początku - udanego sylwestra, rodzinnych i wesołych świąt, prezentów od mikołaja jakich pragneliście, wiernych i kochanych przyjaciół, długisz lat pisania na tym forum i spełnienia wszystkich marzeń.

Elanor zwana Nimue :D

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: