Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
ale ten czas tak szybko leci... zaraz bedzie nastepna gwiazka, chwile poźniej wielkanoc, i znowu srodek lata... warto sie pospieszyc i juz teraz złozyc zyczenia swiatecnze
Siemka!
_________________ "Masz świra to go hoduj" John Irving-Hotel New Hampshire.
Święta już za pasem, za kilka dni wigilia, pocztówki pewnie już dawno powysyłane, nadchodzi powoli czas na składanie życzeń
No więc, ekhemmm
Wszytkim użytkownikom naszego kochanego forum pragnę życzyć scześcia, pomyślności, jeszcze smaczniejszych niż zwykle potraw wigilijnych, tych wymarzonych prezentów pod choinką i oczywiście szaloooonego sylwestra
Minął kolejny rok, a mimo że echo ekranizacji dawno już ucichło, forum Tolkienowskie trzyma się nieźle
Chcę wszystkim podziękować za wspólnie spędzony czas, za te wszystkie kłótnie, utarczki, burzliwe dyskusje. Wielkie ukłony dla Nagga i moderatorów.
Posted: Mon Dec 20, 2004 11:04 pm
To nasza pierwsza gwiazdka (moja z wami) i jestem szczesliwy ze ktos kiedys wpadl na pomysl zrobienia takiego forum (poklony dla NAGG'a)...zycze wam abyscie spelnili swoje najwieksze i te najmniejsze marzenia...zebyscie nigdy w zyciu nie zalowali tego co zrobiliscie i zebyscie mogli zawsze mowic z usmiechem na twarzy "Jestem szczesliwy"...
P.S. Wszystkiego najlepszego z okazji Nowego Roku 2005!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ It's not the east or the west side.
No it's not!
It's not the north or the south side.
No it's not!
It's the Dark side
Posted: Wed Dec 22, 2004 2:26 pm
To skoro święta już tuż tuż to nie czekam na ostatnią chwię i pragnę wszystkim na tym forum obecnym złożyć najserdeczniejsze życzenia. Oby się wam spełniły wasze najskrytsze pragnienia, a Nowy Rok 2005 był dla każdego z was jak najlepszy.
_________________ Nie gardź jednak legendami, dziedzictwem odległych wieków, często bowiem się zdarza, iż stare niańki przechowują w pamięci wiadomości, które niegdyś największym nawet Mędrcom oddały usługi."
Posted: Wed Dec 22, 2004 3:59 pm
Kochani!
Niech te Święta będa pełne miłości, radości, rodzinnej atmosfery. Niech będą białe i puszyste Po domu niech roznosi się zapach choinki i wigilijnych potraw. życzę Wam, aby spełniły się wszystkie składane przy opłatku życzenia. Sylwester niech będzie niezapomnianym początkiem radosnego i szczęśliwego Nowego Roku. Spotkajmy się tutaj za rok!
Chciałabym jeszcze złożyć życzenia kilku osobom "osobiscie"
Esk - jeszcze raz życzę Ci tego, czego Ci życzyłam róznymi drogami I jeszcze wszystkiego dżoniowatego Do zobaczena za 59 dni....
Ozz - życzę Ci, abyś mądrze i rozważnie wydawał swoje sądy, aby twoje słowa nie raniły innych. Niech prześladuje cię wena i oddani czytelnicy życzę Ci również miłości, szczerej i szczęśliwej, bo myślę, ze juz do niej dojrzałeś
Aragornko - najpierw podziękuję ci za wiele dyskusji Cenię sobie nasze wymiany zdań życzę Ci wykorzystania w pełni potencjału intelektualnego , dojrzałości, radości i wielu miłych przeżyć w Nowym Roku
Nagg - życze Ci drogi Adminie, abyś wytrwał z nami kolejne dni, tygodnie, miesiace i lata Powodzenia na studiach Osiągnięcia celów, które sobie stawiasz Wiele radości i miłości, która niechaj będzie twoją siłą
Galad - miło było Cię poznać w sierpniu życzę Ci powodzenia w pełnieniu swoich forumowych fukcji, rozwoju wewnętrznego, wiele ciepła i miłości. Wspaniałych, rodzinnych Świąt, wymarzonych prezentów
Nienor - zycze Ci wielu wspaniałych doznań artystycznych i filmowych Sukcesów na studiach i powodzenia w życiu osobistym. A takze wolnego czasu, zebys mogła często spotykac sie z nami na forum
Morgul - koledzie Mrocznemu życzę odkrywania siebie życze ci światła, pogody ducha, nadziei i radości Pamiętaj, ze ten świat to nie tylko muzyka Niech moc będzie z Tobą a Epizod 3 niech przysporzy ci wielu emocji
Jeszcze raz: Wesołych Świąt wszystkim!
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Joined: 11 Mar 2004 Posts: 227 Location: nowa era: Imladris
Posted: Wed Dec 22, 2004 7:11 pm
Wszystkiego najlepszego
moje święta zapowiadaja się raczej nudno.. ale lepiej miło się zaskoczyć
życzę Wam wszystkim wspaniałych, pogodnych i tak cieplutkich świąt, zeby ich ciepełko było odczuwalne przez cały przyszły rok
Superowego sylwka! niech będzie zapowiedzią Wspaniałego Nowego Roku
Jak najwiekszej ilości Wspaniaałych, Sensownych Postów!
Braku problemów z: innymi uzytkownikami i moderatorami
no i spełnienia wszystkich marzeń! i tych malutkich i tych wielkich (które wydają się często "niespełnialne").. no i tych srednich też
no i zapomniałam o standardzie
Zdrowia, Szczęścia I Pomyslności
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:18 pm
Moi drodzy!
Czego może Wam życzyć MW:
Wszystkiego dobrego (jeśli nie najlepszego) w te Święta i wszystkie następne też (tak po szkocku ). Udanego Sylwestra (tylko pijcie z umiarem, by Was główki nie bolały).
Poza tym: Potrójnego wydania Władka na DVD w niższej cenie niż jest, a dla fanów SW na forum (w tym mnie): tańszego wydania Trylogii na DVD, (a ponieważ są tu przeważnie Sithowie) Vadera pod choinką i dla wszystkich, którzy lubią (uwielbiają, kochają) FR - Drizzta pod łożkiem
I czego tam sobie wszyscy zamarzycie i wymarzycie. Amen.
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Wed Dec 22, 2004 9:59 pm
Mase kartek powysylałem juz w tym roku i mam szczerze dosc zyczen składania, ale czego sie nie robi dla starych znajomych Zrobie to sposobem wiedzmińskim
Kei:
Przede wszystkim, żeby Ci ziemia letką była Poza tym licznych spotkań z Mag, jak najdłużej trwającego związku i wszystkiego czego tam tylko sobie zażyczysz
Esk:
Mieszkasz na Widzewie, masz znajomych z łKSu, zycze Ci wiec, zeby nigdy nie dochodziło tu do zadnych konfliktów Poza tym licznych koncertów Pidżamki, licznych płytek Pidżamki, spełnienia marzeń i takich tam
Morgul:
Tylko sie nie obraź Wiesz, czego moge Ci zyczyc Zebys skonczył ze swoja metalicznością i zmądrzał Poza tym to długotrwałego pogowania, bogatej płytoteki, i całej amsy pozytywnej energii
Aragornka:
Zebyś była nieco bardziej sceptycznie nastawiona do wojny No i zebys nigdy podczas derbów Krakowa nie trafiła na kibiców Pasów Poza tym to wszystkiego naj naj i spełnienia marzeń
Nagg:
Całej masy sukcesów na studiach i wielu imprez w akademikach, wieeelu lat działalnosci forum, zadnych przeszków w zyciu i zebys doszedł do tego, do czego chcesz
Nienor:
Mieskasz niedaleko, wiec zyczenia sa wyjatkowo ciepłe Licznych koni do przejeżdzenia, zdjec do zrobienia, krajobrazów do namalowania, krajów do zwiedzenia i ludzi do kochania Wszystkiego co najlepsze!
Mati_00:
Zebys zrozumiał, ze hh jest denny, a bycie "ziomem" do niczego dobrego nie prowadzi, do tego zeby Ci zycie nigdy nie spadło na głowe
Frost lady:
Zebys utraciła kompleksy o swojej niedojrzalosci i dyrektorka cie juz nie meczyła No i wszystkiego najlepszego
Dla wszystkich też
Pozdrf.
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Nio ja też wszystkim życzę wszystkiego naj naj naj, a jakże Nio ale szczególne życzenia dla:
nagg - nio, od Admina zaczniemy ^^ nio więc długiego funkcjonowania forum i przyjemności z niego płynącej (tego to życzę wszystkim ), zyczę również byś dalej był taki sympatyczny jak jesteś, żeby studia dały Ci dużo miłych i nowych doznań nio i żeby nie męczyły
Galad - Nio w końcu Junior Admin, no nie? Byłeś pierwszą osobą na forum, z którą się zaprzyjaźniłem, więc twoja ranga nie jest bezpodstawna życzę dużo przyjemności w nowym roku, przyjemności z grania na gitarze, dobrych ocenek, samych przyjemności, nio i jakiś fajnych płytek
Nimrodel - może teraz mniej się pojawiasz na forum, ale nadal jesteś tutaj bardzo ważna życzę, byś nie miewała już dołów, żeby się wszystko poukładało, nio żebyś więcej mogła się pojawiała na forum nio i żebyś chodziła pogodna
Nazg - Nio a jak inaczej cholero?! W nowym roku życzę więcej bek, powodzenia w Bractwie, więcej spotkań ze mną (to może nei skończyć się dobrze ) dużo miłych wrażeń nio i udanego roku
Agatin K eks Frost Lady - Nio, pogody ducha, pociechy ze zwierzaków, więcej pewności siebie, mniej samokrytycyzmu... nio i co jeszcze życzyć? powodzenia w wormsach
Keira - Cóż, mało gadamy, ale są to miłe rozmowy udanego i długotrwałego związku wypada życzyć weny twórczej, dużo miłych przeżyć nio i... nie wiem co jeszcze życzyć, na pewno dużo ciepła
Esk - Tjak, z Tobą też się dobrze rozmawia jesteś fajną osóbką, dlatego należy Ci się szczęście w miłości i tego Ci życzę cóż więcej?
Ozz - To że wymieniłem dosyć daleko wcale nie znaczy, że jesteś gorszy Cóż, miłych koncertów życzę, udanych imprez, dobrego wykorzystania młodości nio i więcej wyrozumiałości dla metali ciekawe jakbyś wyglądał jako metal dżołk
Aragornka - Cóż, jesteś naprawdę fajną osóbką Miło się z Tobą rozmawia, doprawdy mnasz wiele i na temat do powiedzenia życzę udanego nowego roku
Lady of Orthank aka Lady Elgia - cóż, życzę większej aktywności na forum, miłych wrażeń przy Epizodzie 3, życzę Zemsty na Jedi , mam nadzieję, że nasze Bractwo będzie Ci dalej dostarczało przyjemności i że nie zaprzedasz się Jasnej Stronie
Jest jeszcze wiele osób, np Nienor czy Nimue, przepraszam, że już dla Was oddzielnych życzeń nie daję, ale już nie wiem co pisać mimo wszystko wszystkiego naj, miłej zabawy w nowym roku, szczęścia, ciepła nio i przyjemności z pisania na forum wszystkiego naj tym wymienionym, jak i tym, kórych nie wypisałem w tej "wyliczance"
Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku!!!
Udanego Sylwestra i fajnych prezentów Wam wszystkim życzę.
Nie no Tyle osób składa osobiste życzenia, że czuję się zobowiązana
Nagg - dzięki za wszystko Za forum, za świetne dyskusje. życzę Ci powodzenia w miłości, zdanych egzaminów i udanego sylwestwa ze starymi znajomymi.
Morgul - świetny z Ciebie facet żebyś nie zaliczał już nigdy dołów i znalazł tą drugą połowę.
Galad - powodzenia w Juniorowaniu , spełnienia marzeń i największego prezentu pod choinką
Nim - powrotu na forum (!), sukcesów w nowej szkole, rozkręcenia jednak "Cieni" i szampańskiego sylwestra
Keira - dla Ciebie też wielkie DZIĘKI za wszystkie dyskusje Wiele mnie nauczyły. życzę Ci naprawdę ciepłych, rodzinnych świąt, powodzenia w życiu towarzyskim i dużo weny twórczej w nadchodzącym roku.
Esk - hmmmm Duuużo koncertów, duuuuużo płytek, udanego sylwestra, jeszcze lepszych wierszy i uśmiechu na twarzy.
Ozz - Drogi Kubo !! Czego Ci mogę życzyć ? Powodzenia w miłości ( ), samych udanych artykułów w szkolnej gazetce, domku w Szkocji i awansu Podbeskidzia do I ligi.
Nazg - spełnienia marzeń, zgranej klasy , udanych sesji RPG i szampańskiego sylwka.
Nimue - wesołych świąt, dużo radości w nadchodzącym roku, smacznego karpia i wszystkiego naj naj naj
Mati - radości ze słuchania muzyki (jaka by ona nie była), więcej postów na forum, prawdziwej miłości i wielllkiego TIRa do kierowania
Agatin - radości z pieska, akceptacji samej siebie, wytrwałości w pisaniu bloga i naprawdę radosnych świąt !
Lady of Orthank - szkoda, ze tak mało piszesz na forum Większej aktywności, wymarzonego wydania SW pod choinką i wiele radości w nowym roku.
Nienor - powodzenia na studniach, wygodnego siodła i wielu festiwali filmowych w nadchodzącym roku !
Sco - pogodnych świąt, wiele miłch chwil spędzonych z fantastyką w nowym roku i spełnienia najskrytszych nawet marzeń.
Legolasik - powrotu na forum, udanego obstwiania w STSach i szczęscia w nowym roku.
A ja nie będe wymieniał po kolei tylko palne ogólne życzenia.
Więc Tak: WSZYSTKIEGO NAJLPESZEGO Z OKAZJII ŚWIĄT BOżEGO NARODZENIA, SMACZENGO OPłATKA, SMACZNEGO KARPIA, BARSZCZU Z USZKAMI, MAKOWCA ITP ITD. żEBYŚCIE ZNALEŹLI WSZYSCY SZCZĘSCIE W MIłOŚCI, MIELI DUżO PIIENIĘDZY, ZNALEŹLI SOBIE CHłOPAKÓW I DZIEWCZYNY, POTEM OżENILI SIĘ Z NIMI I WYSZLI ZA MĄż. URODZILI DZIECI I ZAłOżYLI RODZINKĘ SPOKOJNĄ, MNIE ZROBILI OJCEM CHRZESTNYM , I SZCZEŚCLIWEGO ROKU żEBY BYł LEPSZY NIż POPRZEDNI.
Posted: Thu Dec 23, 2004 8:30 pm
Jestem tu od niedawna... ale atmosfera jest cudowna. Jesteście wszyscy wspaniałymi ludźmi <chlip> I dziekuje Wam bardzo za to cieplo i za to forum.
życzę Wam zdrowych, pogodnych, rodzinnych świąt.
Byście zawsze się uśmiechali, na świat patrzyli z optymistycznej perspektywy.
życze Wam spełnienia marzeń. Tych bardzo waznych i mniej istotnych.
życzę Wam i sobie... byśmy przetrwali długie długie miesiące, lata, stulecia na tym forum
Wesołych Świąt
_________________ ...Moc drzemie w nas samych...
...Nie ma potrzeby wyciągać rękę po pomoc innego człowieka...
...Jesteśmy samowystarczalni...
Joined: 21 Jul 2004 Posts: 228 Location: wioska w hobbitonie
Posted: Thu Dec 23, 2004 9:40 pm
Jak obyczaj każe stary
Według ojców naszej wiary
Pragne złożyć Wam życzenia
W dniu Bożego Narodzenia
Ja w sumie też długo na forum nie jestem, to moje pierwsze święta tutaj wiec nie wiem jak mam składać życzenia osobowe - chyba nie ma to sęsu nie znam wszystkich na tyle więc bedzie dośc ogólnie
RPG'owcą- wspanialych sesji i zdonych mistrzów gry,
metalą - jak najwięcej nowych płyt ulubionych zespołów no i oczywiście koncertów,
nie metalą- tego samego co metalą
faną Tolkiena wszelakim- lepszej ekranizacji hobbita niż władcy, zjadów i konwentów takich jak Tolk Folk albo Arda, więcej entuzjastów fantastyki wookół siebie i książek pod choinką
a całej reszcie + tym z początku - udanego sylwestra, rodzinnych i wesołych świąt, prezentów od mikołaja jakich pragneliście, wiernych i kochanych przyjaciół, długisz lat pisania na tym forum i spełnienia wszystkich marzeń.
Elanor zwana Nimue
_________________ Gracz: Myślę....
MG: To rzuć k20 i sprawdź czy Ci się udało
Elin dawna Nimue
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum