Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Sat Dec 30, 2006 6:36 pm Zwiastuny filmowe
Na stronie głównej będą zamieszczane zwiastuny filmowe. Wiecie, ze czasu mam malo wiec komentarzy nie bedzie
Prosilbym was o wklejanie nazw nowych, ciekawych filmow (glownie sci-fi oraz fantasy ale tez inne wyrozniajace sie).
Przydalaby sie tez jedna osoba, ktora ma rozeznanie w nowosciach, lubi przegladac jakies zagraniczne portale (tak, by dowiedziec sie o nowych zwiastunach) by zamieszczala je na stronie. Generalnie sprowadza sie to do przeczesywania youtube czy google video w poszukiwaniu zwiastunow o ktorych sie dowiedzielismy ze wspomnianych wczesniej portali.
reasumujac
1) znasz jakis dobry zwiastun? pusc linka tutaj
2) chcesz byc autorem strony napisz PW do mnie
A widzieliście zwiastun "Hobbita" ? Osobiście cięszę się, że nakręcono ten film, bo bardzo podobał mi się "Władca Pierścieni", mimo, że nie do końca zgadzał się z książką.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum