Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Sat Jan 20, 2007 3:52 pm Zmiany w układzie strony
Przed czwartymi urodzinami forum zdecydowalem sie uzunac prawa belke. Po gwiazdkowej modernizacji strony glownej nie jest ona juz tak potrzebna. Jej glownym zadanim bylo spelnianie funkcji quasi-menu, miesca z ktorego mozna bylo trafic do istotnych podstron.
Teraz menu jest na stronie glownej. Zostawilem tylko pod obrazkiem-logo linki do paru istotnych podstron oraz odnosnik do strony glownej. Przypominam, ze klikniecie w obrazek przenosi nas do strony glownej forum.
Na koniec rzecz pewnie nie przyjemna - troszke wiecej bannerow. Przykro mi. Urzymanie takiego malego konglomeratu stron kosztuje, a centy z reklam ledwo starczaja na piwo...
Ja tak tylko zapytam... To, że teraz strona jest u mnie za szeroka (tzn pojawia się pasek do przesuwania w bok) to wynik owej zmiany? Czy to tak wygląda tylko u mnie? Jeżeli tylko u mnie, to przepraszam za narzekania. Jeśli ktoś jeszcze ma ten problem, to czy da sie to troche zmniejszyc?
_________________ Przede mną przepaść, zrodzona przez winę,
przez grzech Twój, Boże!... Ginę! ginę! ginę!
Jan Kasprowicz
tak, to kwestia rozdzielczosci - pomysle o tym w wolnej chwili. przepraszam zainteresowanych za klopot i prosze o odrobine wyrozumialosci. cos wymyslimy
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum