Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Thu Nov 13, 2003 7:38 pm Zmiany na stronie. Wersja beta Chata
Za namowami Gil-Galada wrzucilem na serwer chata (POLchat) no i teraz mozna sobie pogadac --> Link: www.wladcapierscieni.com/chat
Narazie jest to wersja beta - prawda, ze nic sie w niej nie zmieni raczej, bo ja nie mam jak zmieniac ale narazie ze strony nie ma tam jeszcze linkow - dlatego "beta"
Przy okazaji przypominam tez, ze na stronie www.wladcapierscieni.com/aktualn.php sa zamieszczane regulanie nowinki dotyczace WP. Gil-Galad dzielnie wszystko zbiera, i zamieszcza, wiec w poszukiwaniu akutalnosci zapraszam tam!
nagg
Cieszę się, że jest chat. Z niecierpliwością oczekuję wersji 1.0
Co do moich uwag, tyczących się stanu bieżącego, to są one dwie: pierwsza, to zmiana kolorystyki na bardziej odpowiadającą wystrojowi strony, a druga, to taka, aby umieścić gdzieś w widocznym miejscu (np. na górze strony głównej forum) informację ile w tej chwili osób przebywa na Chacie. W tym celu trzeba wstawić skrypcik następującej treści: <script language="JavaScript" src="http://www.polchat.pl/ile/?room=nazwapokoju">
Posted: Wed Dec 03, 2003 7:37 pm
Wszystko fajnie ,ale może umówmy się na jakąś godzine, w jakimś dniu kiedy dużo osób będzie mogło wejść. Bo tak na raziulko jak zawsze jestem to na liczniku wciąż widać:0
_________________ An si Tintalle Varda Oiolosseo ve fanyar maryat
Elentari ortane ar ilye tier undulave lumbule...
Posted: Sun Dec 07, 2003 7:56 pm
Może piątki o godz.18.00- 22.00. Wtedy większość osób jest w domu. Ale jeśli wyjeżdżają to już w piątki ,więc sama nie wiem.
Możemy zrobić i w piątki i np. w...?
Zamiast teraz rozmyślać nad tym to zróbmy ankiete dotyczącą dnia i godziony- wtedy będziemy wiedzieć najlepiej, co?
_________________ An si Tintalle Varda Oiolosseo ve fanyar maryat
Elentari ortane ar ilye tier undulave lumbule...
Posted: Sun Dec 07, 2003 9:46 pm
Ef..moze by tak w środy..środek tygodnia w końcu.. Albo w sobote lub niedziele o 20...Dwa spotkania na chacie wydaja się byc lekko przesadzone..jedno moim zdaniem w zupelnosci starczy..jak ktos chce zawsze moze wpasc z osobna.. :wink:
Ni mi sroda jakos nie pasuje. Czesto jest Liga Mistrzow (sorry ale juz taki jestem :wink: - lubie sobie obejrzec ) Mi chyba pasuje czwartek lub sobota w godz 19-21 (cos kolo tego) :wink:
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
No dobra to teraz niech kazdy ( jesli chce) przedstawi swoja propozycje (moga byc dwie lub moze trzy) i wybierzemy ktora jest najlepsza,
Ja proponuje: Sobota godz. 19- 22
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Jest jeszcze sprawa świąt i sylwestra. Może chcecie zorganizować specjalne spotkania, aby każdy, każdemu złożył życzenia? Jeżeli nie, to nie, ale zawsze byłoby milej...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum