Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Sat Oct 04, 2008 1:17 am
Bardzo podobni jesteśmy, oboje w maturalnej klasie, oboje myślimy w kategoriach "My" Ty ze swoją, ja ze swoją...Nawet obaj myślimy o tym by na studia już razem mieszkać, heh. Myślałem, że to tylko ja tak mam.
I nie ma co smęcić, mimo, że czasem jest do dupy, no to przecież świat się nie wali.
Nie wiem w jakim stopniu wydoroślałeś, dojrzałeś, ale chyba i na mnie już czas, by troszkę spoważnieć, dorosnąć...chociaż, mi tak dobrze. Taki jestem, a może tak mi tylko wygodniej. Tak czy inaczej, trzeba dojrzeć.
Morgul wrote:
starej przygody, ze starymi kompanami
niewielu nas zostało...
Morgul wrote:
tymi nowymi, młodymi
jakże sympatycznymi
_________________ Mati - najbardziej nieprzyzwoity użytkownik tego forum by Kei
Posted: Sat Oct 04, 2008 10:08 am
Tinuviel15 wrote:
Chciałbym kiedyś założyc własne studio, ale na razie pewne nie dane mi będzie. Na wielkie sukcesy muzyczne nie liczę - ale zabawa jest przednia, satysfakcja i przeżycia także.
O! Jeślibyś założył studio, to może... może byś wspierał młode zespoły grające melodyjny/alternatywny metal? w te wakacje zamierzamy nagrać demo... więc może za jakiś czas nagralibyśmy coś w Twoim studio (studio[?])?
Morgul wrote:
Nie wiem, jak długo zostanę, ale mam ochotę choc przez jakiś czas jeszcze powrócic do starej przygody, ze starymi kompanami, oraz tymi nowymi, młodymi
mam nadzieje że my młodzi urozmaicimy Twoją przygodę
Mati_00 wrote:
Morgul napisał/a:
tymi nowymi, młodymi
jakże sympatycznymi
miło to słyszeć
Mati_00 wrote:
I nie ma co smęcić, mimo, że czasem jest do dupy, no to przecież świat się nie wali.
Franz Ferdinand - Walk away
"Why don't you walk away? Why don't you walk away?
Why don't you walk away? No buildings will fall down
Why don't you walk away? No quake will split the ground
Why don't you walk away? The sun won't swallow the sky
Why don't you walk away? Statues will not cry
Why don't you walk away? Why don't you walk away?
Why don't you walk away? Why don't you walk away?
(...)
And as you walk away, oh, as you walk away
And as you walk away, my headstone crumbles down
As you walk away, the Hollywood winds will howl
As you walk away, the Kremlin's falling
Oh, as you walk away, Radio 4 is static
As you walk away, oh, as you walk away
Oh, as you walk away, oh, as you walk away, hey "
_________________ // Bowiem Tak Łatwo Ogłosić Się Bogiem - Jednym Słowem
Potem Opaść Wzdłuż
Bloku Okien
// Zawsze Szybko Umierają Tacy Jak Ja - Tacy Sami Choć Ciągną Inny Nitki Kolor
Posted: Sat Oct 04, 2008 10:26 am
Mooorguuuul! Raz, że strasznie miło mi cię tu widzieć Dwa, że bardzo się cieszę, że masz w sobie tylko spokoju A z ustabilizowanych związków zawsze się cieszę Faaajnie, naprawdę faaajnie przeczytać, że jesteś, chyba to dobre słowo, szczęśliwy
Napiszę coś, co zabrzmi prawie jak z perspektywy babci, ale czasem się tak z wami czuję Fantastycznie dojrzewacie i zmieniacie się Od zbuntowanych dzieciaków, które miały różne śmieszne czy straszne pomysły, do świetnych młodych ludzi, którzy mają swoje związki, plany, marzenia i nie poddają się Gratulacje! I tak trzymać
BTW, Morgul, nie zapomnę twojego wkładu w to forum. Tego mnóstwa tematów i inicjatyw. Rozkręciłeś tu sporo dyskusji i dopóki istnieje tu choć parę osób, które pamiętają tamte czasy nie zostaniesz zapomniany
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum