Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Brakuje Qbota i Galada. Ozz potwierdzil gotowosc na priva Dalszy ciag sesji juz ulozony w mojej glowie Kiedy tylko zglosi sie tych dwoje ruszamy. Z Qbotem raczej nie bedzie problemow - Kuba obiecal go sciagnac (ja tez mam jego GG), ale nikt nie wie co z Galadem. Jesli do jutra sie nie pojawi zaczniemy bez niego.
Posted: Sat Sep 04, 2004 5:11 pm
no i co to ma byc....co za nie lad i nie porzadek....wszyscy mowia ruszamy 1 wrzesnia a tu co?? dzis jest 4 i dupa....nnie to zebym cos mial do MG...ale to graczy...bo chyba nie wszyscy sie zglosili......nie ladnie .....aaiiiii
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
Hmmm Czekam do jutra rana.
KUBA !!!! Kontaktuj się z Qotem, bo na GG coś go ostatnio nie widziałam.
Jeśli do jutra nie zgłosi się reszta uczestnków gry, zaczniemy bez nich - bedę sterować ich poczynaniami
_________________ "Jeżeli kiedyś poczujesz się naprawde mały i bezbronny, pomyśl sobie, że byłeś największym i najsilniejszym plemnikiem w swojej bandzie."
eeeee ja bardzo przepraszam jezeli to jest nie na miejscu, ale chcialm sie zapytac czy moge zagrac?? <faithful podnosi raczke do gory i kreci sie na krzeselku>.... tylko ja chce powiedziec ze ja nigdy nie gralam:(
tzn. raz na sylwestra jak juz wsyzsyc usiedlismy to ukladalismy postacie godzin kilka bo wszyscy nowicjuesze i ksaizki musielismy poczytac by zrozumiec, no a okol 23 MG oswiadczyl ze jemu sie chce spac i sie wszyscy sklocili...... no wiec co tam wiem, czytalam sobie dla zabawy ksaizki AD&D (chyba te)..... no ale tak naprawde to nigdy nie grala....
no i ja <zawsydzona> bardzo przepraszam za wszelaki klopoty:)
Ehhhh... Chyba musze zrezygnować. Dziesiejszy post był przedostatni - jak już napisałem możecie się spodziewać efektownego samobójstwa lub czegoś w tym rodzaju.
Tak więc jedno miejsce wolne - Faithfulrain, myślę, że MG cię za mnie przyjmnie.
Ah, jeszcze jedno: całkiem fajnie się grało, tylko ostatnio coś jakby rzadko... W każdym razie będę obserwował wasze dalsze wyczyny
_________________ Kids! Bringing about Armageddon can be dangerous. Do not attempt it in
your home.
Co do dołączenia do gry Faithfulrain - zapraszamy, przedstaw się w odpowiednim temacie i postaram się szybko przyłączyć Cię do grupy.
APEL DO WSZYSTKICH UCZESTNIKÓW SESJI !!!!! BłAGAM, RUSZCIE SIĘ !! TYLKO ANLIS ODPISAł NA OSTATNIE PYTANIE MG.
Umiejętności:Opieka nad zwierzetami,ruzdżkoznawstwo,Tropienie,Rozpoznawanie roślin,posługiwanie sie sekretnymi znakami druida,czytanie i pisanie,Hipnoza,Bardzo wytrzymały,Leczenie ,Medycyna,Zielarstwo,Bardzo silny,żucanie czaruw 1 poziomu.
Wygląd :Adamis jest średniego wzrostu szczupłej postury.Ma zielone oczy,biała brode,czarne długie włosy.
Charakter:Adamis jest raczej nadpobudliwy ludi żucać sie od wszystkich ale robi to z umiarem .Jest takrze troche zakręcony i często gada sam do siebie.Jest takrze szanowanym przes miaszkańcuw stolicy Imperium mimo tego że często przyprawia władze do szału.
[ Dodano: Wto Lis 22, 2005 10:34 pm ] Wujek,
Broń: bardzo dobrze włada kosturem mrozu lecz walczt też krutkim mieczek .
Posted: Wed Dec 13, 2006 5:18 pm
Imię: Sagrin Dunler
Rasa: Hobbit
Profesja: Bard
Opis wyglądu: Wygląd w stylu a la Frodo
Umiejętności: gra na instrumentach, podst, iluzja, blefowanie, skradanie się
Broń: sztylet
Cechy charakteru: Hobbit o niepoprawnym czarnym humorze. Każdą sytuację potrafi obrócić w żart. Straszny pijaczyna, uwielbia zalewać się w karczmach i wydawać swoje ciężko zarobione pieniążki. Czasami brzdąknie coś na lutni, jak mu wyjdzie to zarobi, a jak nie to wieje gdzie pieprz rośnie. Taki ot, zwyczajny Hobbit.
_________________ " ... Nie masz żadnej szansy, ale ją wykorzystaj ... "
Posted: Thu Dec 14, 2006 12:40 pm
To nie do mnie takie pytania... Jak są chęci do rekatywacji to reaktywujcie Ja się w RPG-i nie bawię Nie odpowiadam za nie. Poza tym tu wszystko zalezy od checi forowiczów Nikt tu niczego nikomu nie broni. Chcecie się bawić to się bawcie Nie sądzę, żeby nagg czy Galad mieli cos przeciwko
_________________ Spokój złoty i niesłychany
Pocałunki zielone jak paproć K. I. Gałczyński
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum