Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Qbot - nikt nie ma tyle czasu. Jesli z taką częstotliwścią będziesz brał udział w sesji to zapomnij o uczestnictwie. Daję Ci czas do dzisiaj do 20:00 Jeśli nie pojawi się opis postaci to wylatujesz...
Pozrawiam Aragornka
Uffff na szczęście zajrzałem na forum przed wyjściem... Niedługo wychodze i wracam jutro... Ale mam czasu do namyślenia się nad postacią... Dzięki, MG
Imię: Morgon (jakby kogoś raziło to mogę zmienić... czytał ktoś trylogie mistrza zagadek? )
Rasa: Człowiek
Profesja: Druid
Wygląd: Morgon jest dobrze zbudowanym, wysokim (185 cm) mężczyzną. Ma krótkie brązowe włosy, delikatny zarost na brodzie, oczy koloru piwnego (a jak!), twarz o ostrych, barbarzyńskich rysach. Wygląda jakby cały czas był wnerwiony i chciał kogoś zabić, jednak to tylko pozory... Nosi utwardzaną skurzaną kamizelke, ozdobioną wilczymi i niedźwiedzimi futrami, szerokie spodnie, oraz buty i rękawice. Wszystko w barwach czarno-brunatnych. Przez plecy ma przewieszone dwa krzyżujące się miecze w pochwach (źle mi się to kojarzy...... ).
Umiejętności: Zamiana w wilkołaka, osfojenie zwierzęcia, rozmawianie ze zwierzętami, zaawansowana magia żywiołów, tropienie
Broń: Morgon walczy przeważnie w postaci wilkołaka, używając pazurów i kłów, jednak potrafi posługiwać się z zadziwiającą wprawą dwoma bliźniaczymi mieczami póltoraręcznymi (dzięki jego sile i zręczności nie ma z tym problemów, w końcu wychował się w buszu ). Oprócz tego mistrzowsko ciska nożami do rzucania.
Morgon jest pierwszym walczącym i ostatnim opuszczającym pole bitwy. Zawsze stara się walczyć w pierwszym szeregu, chroniąc ewentualnych sojuszników stojących za nim. Praktycznie nigdy się nie wycofuje...
Historia: Nie znam świata gry (narazie chyba tylko MG go zna ) ale spróbuje coś wymyśleć. No więc Morgon żył sobie razem ze swoimi braćmi druidami w jakimś dzikim buszu ucząc się magii żywiołów, życia w zgodzie z naturą, zmiany kształtu i innych praktyk druidzkich . Był bardzo zdolny i szybko osiągną mistrzostwo we wszystkim. Pewnego razu doszło do sprzeczki z jednym z jego rówieśników... Morgon nie potrafił powstrzymać narastającego w nim gniewu i zabił go. Gdy starszyzna druidzka się o tym dowiedziała wygnała go. Od tamtej pory błąka się po świecie w poszukiwaniu przygód.....
_________________ "Jeżeli kiedyś poczujesz się naprawde mały i bezbronny, pomyśl sobie, że byłeś największym i najsilniejszym plemnikiem w swojej bandzie."
"live today, fight tomorrow"
Last edited by QboT on Mon Jun 28, 2004 1:32 pm; edited 1 time in total
Lol Nie, nie gej Nie podoba mi się słowo pochwa (wole inne...) a tym bardziej to że moja postać nosi "pochwy" na plecach Poza tym mi się nie kojarzy zbyt przyjemnie wpychanie miecza w pochwe... Po prostu nie kojarze miecza z tym, z czym Ty zapewne kojarzysz.............
_________________ "Jeżeli kiedyś poczujesz się naprawde mały i bezbronny, pomyśl sobie, że byłeś największym i najsilniejszym plemnikiem w swojej bandzie."
"live today, fight tomorrow"
Last edited by QboT on Fri Jun 25, 2004 12:39 pm; edited 1 time in total
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Fri Jun 25, 2004 3:35 pm
Qbot, luzuj zwieracze...
Pokazujesz, że brak Ci poczucia humoru, bo nie umiesz się śmiać z siebie, i od razu robisz " "
Acha, i czemu zaraz wpychanie, miecz się wsadza i wcale nie miałem tego na myśli
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
No nie, śmiałem się z tego co napisałem Chwila zamotania i takie kwiatki wychodzą Ale podejrzewać mnie o gejostwo?!?!
Choć sesja zawieszona, to odrobinkę to ruszę i rzucę tu mój rysunek Aeth Jest dość schematyczny, ale całkowicie odpowiada mojej wizji i teraz proszę się na to napatrzeć i tak sobie ją wyobrażać
_________________ I uznałem siebie za wybrańca losu, wiedziałem, że gdyby zamiast mnie był tu ktoś inny, nie zobaczyłby niczego.
Hrabal
Posted: Mon Aug 16, 2004 1:30 pm
Jako, że Mistrz gry pozwolił mi się dołączyć do waszej gry, opisze teraz w tym poście moją postać. Wybaczcie, ale niektóre elementy wyglądu mej postaci, będe wzorował na filmie, żeby było łatwiej wyobrazić sobie moją postać.
Imię-Erevil
Rasa-Elf
Wiek-2000 lat
Wygląd-Wysoki, blondwłosy elf, o szarych oczach. Nosi na sobie lekkie zielone ubranie i na tym złotą zbroje (podobną do tej jaką miał Haldir w TTT ) Kiedy wędruje zakłada jeszcze zielony płaszcz.
Umiejętnośi-Jak każdy elf świetnie strzela z łuku, jeździ konno, oraz potrafi się "wtopić" w otoczenie
Broń-łuk, oraz miecz (Podobny do tego jaki miała Arwena)
Charakter-Spokojny, opanowany, potrafi w nerwowych sytuacjach znaleźć wyjście z kłopotów. Z równowagi może go jedynie wyprowadzić ktoś, kiedy go obraża...
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
Posted: Wed Aug 18, 2004 10:27 pm Postać
Hmm. to moja pierwsza postac na sesje forum.
Imie: Trohl
Rasa:Elf
Bronie jakiemi władam: Dwie katany
Wygląd: Wysoki i szczupły (ale nie przesadnie). Ubrany w płaszcz z kapturem (czarny) ku znie spodnie i koszule. Miecze mam na plecach skrzyżowane. Na twarzy widac blizne na prawym policzku... nie jest to jedyna blizna ją odniósł w walkach lecz reszta jast skryta pod ubraniem. zwylke chodzi z kapturem na głowie.
Cechy: Wyjatkowo szybki i zwinny. Jezdzi konno.
Jest to moja pierwsza postać wiec prosze się nie czpiać:)
_________________ "życie to kabaret, nie warto z niego zchodzić z niego za szybko" Dudi (Mój wcześniejszy nick "Palmar" Jest to mój nick do testowania forum.
Posted: Mon Aug 23, 2004 5:27 pm Postać
No patrzcie zapomnieałem o cechah charakteru
Charakter: Prawdziwie neutralny, nie potrafi stać obok gdy ktoś ginie (niewinny) lecz z checią zabija potwory a w szczególności orki!!! NIe lubi wychylać w rozmowach i w toważystwie i woli zostać nie zapamiętany, tak wie niewiele mówi i ni pokazuje sie za często w tych samych miejscach.
_________________ "życie to kabaret, nie warto z niego zchodzić z niego za szybko" Dudi (Mój wcześniejszy nick "Palmar" Jest to mój nick do testowania forum.
Ludzie !!!! Dajcie sobie na powstrzymanie !!!!!!!
TO JA JESTEM MISTRZEM GRY I JA DECYDUJE JAK WLACZE WAS DO GRY !!!!
NIE MOZECIE WYTRZYMAC TYCH KILKU DNI ??? BOMBARDUJECIE MNIE PRIVAMI (zwlaszca Mati), A TERAZ JESZCZE TO. ZACZYNA MNIE KREW ZALEWAC...
Witam
Jutro mozna by juz zaczac sesje RPG. Ale musze miec pewosc, ze wszyscy juz wrocili z wakacji prosze wiec aby wszyscy czlonkowie sesji (Ty Mati nie musisz ) napisali posta o gotowosci bojowej Najwyzej potem poprosze jakiegos moda o usuniecie tych postow, ale musze miec pewnosc, ze wszyscy moga wziac udzial w sesji
Posted: Wed Sep 01, 2004 12:11 pm
Gotowy jetem ale Mati p[otrafi wkurzyc nie??
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum