Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
zginal Waldemar Milewicz
Author Message
Nimrodel 
Szara przystań

Posted: Fri May 07, 2004 12:52 pm   zginał Waldemar Milewicz

W ostrzale przeprowadzonym przez nieznanych sprawców zginął znany dziennikarz TVP Waldemar Milewicz i algierski współpracownik telewizji Mounir Bouamrane. Ranny został też polski operator Jerzy Ernst.

Milewicz był profesjonalistą, z przyjemnością się z nim współpracowało - tak wspominał nieżyjącego dziennikarza Wojciech Nomejko z telewizyjnej "Panoramy". Dodał, że wielokrotnie korzystał na współpracy z nim. "Na przykład, gdy nadawałem korespondencje z Iraku, a on je uzupełniał wiadomościami agencyjnymi i robił całościowe relacje" - powiedział Nomejko.

szkoda... był wspaniałym reporterem i człowiekiem zarazem.

"Everybody lies"

Gregory House

http://wirtualni.wp.pl/uid,51845,wizytowka.html
http://madammewendy.bloog.pl

Morgul 
Mroczny Lord

Posted: Fri May 07, 2004 1:00 pm   

Tak, smutne... Ja dowiedziałem się jak tylko wszedłem w drzwi... Wielki człowiek i zarazem wspaniały... Był niezwykle odważny, bo jeździł wszędzie gdzie było choć trochę niebezpiecznie... Również jeździł dlatego, by pokazać tragedię zamiast sensacji... I teraz sam jest jedną z tych tragedii... Szkoda tak wspaniałego człowieka...

Esk 
Wodogrzmoty Rauros

Posted: Fri May 07, 2004 1:52 pm   

On...? Ale jak to...?

;o

:(

Aż nie wiem, co powiedzieć. Był takim wspaniałym dziennikarzem, z takim poświęceniem pracował... Musiał być też wspaniałym człowiekiem.

Keira 
Szara przystań

Posted: Fri May 07, 2004 2:08 pm   

['] tragedia...
Wspaniały dziennikarz, człowiek pewnie też. Pokazywał nam nieszczęście wielu ludzi. Miał charyzme i był rzetelny, nie to co inni.
Jego smierć to dowód na wielką odwagę, na powołanie dziennikarskie...
Trudno mi będzie sie przyzwyczaic do TV bez niego. Jego relacji...głosu.
Rano w radiu wiedziali tylko ze zginął polski dziennikarz, jak zobacyłam opis Nim na gadu to mnie powaliło...[']

B. Leśmian

Nimrodel 
Szara przystań

Posted: Fri May 07, 2004 2:46 pm   

na początku myslałam ze to jakis zart.. wybyryk pewnej osoby.. Ale po czasie zorientowałam sie ze nie.. ze to prawd.a..
Kompletnie sie zdziwiłam i trudno mi sie z tym pogodzic.. nawet w tej chwili mysle niemozliwe..

JAk on zginał.. jakim cudem..
Szkoda, ze zginał.. ak juz wielu pisało.. wspaniały człowiek:( :( :( :(

"Everybody lies"

Gregory House

http://wirtualni.wp.pl/uid,51845,wizytowka.html
http://madammewendy.bloog.pl

Ara:) 
Jaskinia Sheloby

Posted: Fri May 07, 2004 5:08 pm   

['] ['] ['] ['] ['] ['] [']
Dowiedziałam sie z radia ... I aż sobie usiadłam. Na początku nie wierzyłam. Zginęła część mojego świata. Zawsze podziwiałam korespondentów wojennych i zawsze chciałam zostać jedną z nich ... Pierwszą kobietą ... A teraz, chcę jeszcze bardziej, jeszcze mocniej. Ale dlaczego akurat jeden z tych, których podziwiałam najbardziej ??? Swiat jest cholernie niesprawiedliwy... Dlaczego życie wcaż musi mi o tym przypominać ???

Esk 
Wodogrzmoty Rauros

Posted: Sat May 08, 2004 6:57 pm   

Wściekł mnie Super Express... Dopiero z Faktów dowiedziałam sie, że umieścili tam zdjęcie red. Milewicza, obejrzałam do tego zdjęcia z ataku i popłakałam się... A przez (raczej nie Super) Express jeszcze się trzęsę :/

Ara:) 
Jaskinia Sheloby

Posted: Sat Nov 20, 2004 7:40 pm   

Nadszedł czas na kolejnego wielkiego człowieka - dziennikarz TVN - Marcin Pawłowski odszedł na wieczny spoczynek. Przegrał z nowotworem...
[*] [*] [*] [*] [*] [*] [*]
Marcin! Na zawsze pozostaniesz w naszej pamięci !!!

Keira 
Szara przystań

Posted: Sun Nov 21, 2004 11:07 am   

Szkoda go. Jak umiera młody człowiek, w dodatku po przegranej walce z chorobą. Pięknie mówił o nim wczoraj Durczok. W końcu chorowali i leczyli się razem. Tylko, ze tylko jeden z nich wygrał... Był dzielny i odważny, pracować, nie bać się pokazac podczas choroby. To imponuje. Będę o nim pamiętać...

B. Leśmian

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: