Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Thu Jan 01, 2004 1:17 am żegnaj roku 2003.. Witaj 2004
Niom, z tematu wynika o co chodzi Nie wiem czy jest sens zakładania tego tematu, ale niech sobie będzie. Już za pózno, minela juz pierwsza godzina roku.. i kiedy to już zleciało? Czyzby ten rok zlecial jeszcze szybciej niz 2003? Oby nie... Nom ale nie bedzie siem rozpisywac duzo, zyczenia trzeba bylo skladac wczesniej, niom ale coz
Wiec zycze Wam wszystkiego najlepszego w tym roku 2004. Niech bedzie on lepszy od tego, ktory juz minal. Moze dla niektorych dobrze, ze juz odszedł ten rok 2003 w ktorym u kazdego pewnie zdarzylo sie wiele. Wzloty takze i upadki.. Ja osobiscie wspominam ten rok nazwet, za dobry. Chociaz bylo w nim wiele upadkow, ale co ja bede tu o sobie pisac? Eh
Nom, moze skoncze ta moja paplanine? Bo chyba w sumie ten temat nie powinien istniec, ale cos mnie ciagnelo i napisalam Nio juz juz, nie ma mnie
Z tym rokiem wiaze sie tez koniec Władcy... Nio coz, wszystko przemija.. Niech Wladca Pierscieni, cale Śródziemie, Hobbity, Elfy, Krasnoludy, orki nie orki i wszystko co stworzyl Tolkien (za co bardzo mu dziekuje) zostanie w Waszych sercach na zawsze W moim zapewne zostanie..
Niom.. I znow cos sie rozpisalam.. Ale juz teraz naprawde odlatuje na ostatnich powiewach wiatru starego roku.. Ktory niedlugo rozprysnie sie w zapomnienie..
HAPPY NEW YEAR 2004!!
Ps. Hm.. troche dziwny ten tekst, jesli ktos sie rozsmieje z tego co tu powypisywalam zwlaszcza w ostatnim akapicie, to sie nie dziwie, tak to juz ze mna jest
_________________ "Chciałem zmienić świat... Ale doszedłem do wniosku, że mogę zmienić jedynie siebie"
jakos tam sie zyje.... oby do jutra
ze mna nie jest jeszcze tak zle- ale moj brat po 11 browarach wyglada jak smierc. no ale coz, takie sa skutki picia wodki.
Niech wam się wiedzie w tym nowym 2004 roku. Obudzcie sie ludzie i ozywcie troche to forum.
Apropos: Jakies postanowienia na nowy rok?? ja na przyklad rzucam palenie. nie sadzilem nawet ze bedzie tak ciezko wytrzymac jeden dzien. życze wam zebyscie nigdy nawet tego nie probowali. w sumie patrzac na to teraz, po pewnym czasie palenie przestalo byc przyjemne.
A wiec jak z wami?? co postanowiliscie??
_________________ "Gdyby nie było ciemności, nigdy byśmy się nie dowiedzieli o istnieniu gwiazd." - Palin Majere
Posted: Fri Jan 02, 2004 7:57 pm
Ze mną ok- jeden malusi drink i szampan.
a co ja postanowiłam:
nie jedzenia tak wielu czekoladek
nauka hiszpanskiego- za pozwoleniem rodzicow oczywiscie
i wiecej wolnego czasu..
Zycze wszystkim spelnienia tych najskrytszych marzen, zdrowia oczywiscie i wielu niezapomnianych chwil.
_________________ An si Tintalle Varda Oiolosseo ve fanyar maryat
Elentari ortane ar ilye tier undulave lumbule...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum