Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Sat Feb 22, 2003 4:52 pm Zamkniecie topicu "Zagadka łatwa"
Jak sie zapatruecje na perspektywe zamkniecia topicu "Zagadka łatwa"? Po pierwsze jest strasznei meczace kontrolowanie takiego topicu, odpowiedzenie na taka zagadke zalezy od tego kto pierwszy bedzie na forum, no i dziesiatki postow Co wy na to, chce cie, czy nie?
Ja tam jestem przeciw. Wchodzi ktoś na forum po raz pierwszy i widzi zagadki o stopniu trudności średnim o trudnym... A gdzie łatwy? Zresztą, z tego co wiem, na początku NIKT nie odpowiadał na pytanie pt: Co zgubiło Isildura?
MMagdo: Ty jesteś bardzo mądra i możesz odpowiedzieć na każdą zagadkę. Nawet nie mówię tu o sobie, bo te zagadki raczej śledzę i się nie udzielam - może raz na kiedyś... A Ty odpowiesz praktycznie na każdą...
Nie wiem - dla mnie nie... Ale w końcu to nie zależy ode mnie.
_________________ "Kochać to znaczy nigdy nie mówić przepraszam..."
Posted: Sat Feb 22, 2003 9:58 pm
Nie wlasnie ja nie odpowiadam na kazda zagadke, chociaz sie staram
A jesli ktos wchodzi na forum po raz pierwszy: Mozna zmienic nazwe z zagadki sredniej na latwa, a dawac tam zagadki o takim stopniu trudnosci jakie bylyby poprzednio w sredniej. Nie wiem czy mnie ktokolwiek tutaj zrozumie bo moj post jest lekko mowiac zamotany
Nagg nie wszyscy czytali wszystkie dziela Tolkiena, znam paru poczatkujacych Tolkieno maniakow ktorzy nad zagadka prosta beda myslali 2 dni. Wiec moze lepiej ja zostawic : :
znam paru poczatkujacych Tolkieno maniakow ktorzy nad zagadka prosta beda myslali 2 dni.
hehe, na przyklad ja... a wracajac do tematu to jestem za zostawieniem 'latwej zadadki'. dlaczego? to chyba jasne, nie wiszyscy sa w stanie rozwiazac zagadki trudniejsze....:)
Dokładnie... Bo ten pomysł z Zagadką Normalną... jakoś dziwnie to brzmi ( tak jak inne by były nienormalne :wink: ) Zresztą z waszych wypowiedzi wynika, że nie każdy z was jest w stanie rozwiązać nawet Zagadkę łatwą (np. ja - nie zawsze znam odpowiedzi na pytania z tego działu).
_________________ "Kochać to znaczy nigdy nie mówić przepraszam..."
Wiec dobrze!
Dziekuje za wszystkie komentarze, podjalem decyzje, by narazie zostawic... Zobaczymy jak bedzie to wygladalo za dwa tygodnie.
Dziekuje za zabranie glosu w sadzie, i wasze cenne opinie:)
nagg
Posted: Tue May 06, 2003 9:18 pm
Wiecie co... Moze i nawet genialny pomysl mi wpadl do glowy... (ach ta skromnosc) Wedlug mnie (ale to by wymagalo troche staran admina oraz moderatorow) nalezy zrobic dostepnosc w zaleznosci od Rangi. Im wyzsza ilosc postow tym trudniejsze zagadki moge odwiedzac. Dla poczatkujacego wszystkie sa aktywne... Dla uczestnika majacego powiedzmy 100 postow juz tylko trudna i bardzo trudna etc. ... Co wy na to?
_________________ "We Are Shape By Faith Just As We Shape It"
Mysle ze to bardzo zły pomysł:( Duzo osób nie ma 100 postów ( na przykład ja) i nie mieli oni prawa do tych trudnych zagadek i mogli by odpowiadac tylko na te łatwe. Na te trudne zagadki odpowiadali by tylko nieliczni ci ktorzy maja 100 postyw czy wiecej. Jak napisałes temat że Forum zdycha to myslisz ze takie rozwiazanie poprawi jego stan :!:
Sorka nie zauważylem tego zdania :cry:
Faktycznie moglby byc to dobry pomysł. A czy ci co maja wiecej postów mogli by wymyslac tew latwiejsze zagadki? Jeszcze raz sory.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum