Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Thu Feb 17, 2005 9:42 pm zagadka
otoz dzis na chemi kumpel zadal mi pytanie na ktore nie znam dokladnej odpowiedzi...otoz kto moze byc ojcem malenstwa...tego od kubusia puchatka...no bo...krzysiu nie bo czlowiek nie moze ze zwierzakiem...tygrysek...no to malenstwo byloby w paski...puchatek nie bo byl za gruby i nie dal by rady...krolik...nie nie...on woli swoj ogrodek...sowa..nie nie...maluch jest za glupi na tak madrego ojca...swistak...no comment...prosiaczek...no to jest jedyna postac ktora moglaby byc biologinczym ojcem malenstwa...a cy o tym sadzicie?
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
Posted: Thu Feb 17, 2005 10:06 pm
Ech no Maleństwo to Maleństwo Nie ma mowy o jego ojcu, bo przybyło do Stumilowego Lasu tylko z Kangurzycą Nikt z mieszkańców Lasu nie był jego ojcem Po co tworzyć Wiadomo, że Milne opisywał przygody zabawek swojego syna Krzysia Pewnie mały miał dwa kangury i tyle
_________________ Spokój złoty i niesłychany
Pocałunki zielone jak paproć K. I. Gałczyński
Posted: Thu Feb 17, 2005 11:48 pm
ej no ale wszyscy wiemy ze wszystko musi sie z czegos brac...no a przeciez zabawki nie moga sie rozmnazac z powodu brakow w "sprzecie"...wiec skoro malenstwo przybylo do lasu z matka no to skad przybylo w takim razie?...no i kiedy i gdzie kangurzyca miala "wpadke" i nie zdazyla w ciagu 72h zadzwonic na infolinie...
no ale skad mamy pewnosc ze malenstwo zostalo poczete PRZED przyjazdem kangurzycy...moze zanim krzys odkryl puchatka i bande kangurzyca zabawila sie z jakims z bohaterow...
hehe oglądał ktoś może "Ciało"? Tam mieli taki sam problem... A może kangurzyca nie mogąc znaleźć godnego partnera, skorzystała z zapłodnienia invitro (tak się to pisze?), aby zaspokoić instynkty macierzyńskie...
_________________ Przede mną przepaść, zrodzona przez winę,
przez grzech Twój, Boże!... Ginę! ginę! ginę!
Jan Kasprowicz
Posted: Tue Feb 22, 2005 4:01 pm
mozliwe mozliwe...aczkolwiek nie sadze zeby kangurzyca oprocz potrzeby zaspokojenia potrzeb macierzynskich nie chciala zaspokoic innych potrzeb ...a wiec moze rozpatrzmy mozliwosc naszych bohatorow...slucham waszych* propozycji...
*moja propozycja jest w pierwszym poscie...
Posted: Wed Mar 16, 2005 8:25 am hehe
No wiecie w pierwszej mysli przyszedł mi prosiaczek na mysl (taki sam ryjek etc. etc.) ale później tak sobie myśle....nie...to...był.....Gwałt!ana dodatek zbiorowy!!!!! aże kangurzyca boi ich sie wszystkich to jest dla nich miła i nic nie moze poradzic dlatego pomóżcie jej i dzwoncie(0800243243) wysyłajcie smsy(7643) i wpłacajcie na konto(723813817819349832). Ona pottrzebuje waszej pomocy!!!
_________________ "życie to kabaret, nie warto z niego zchodzić z niego za szybko" Dudi (Mój wcześniejszy nick "Palmar" Jest to mój nick do testowania forum.
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Mon Mar 21, 2005 4:37 pm
No cóż
Zagadka została rozwiązana
Otóż... Byłem dzisiaj w ramach pierwszego dnia wiosny, zwanego dalej dniem wagarowicza, razem z paroma ludziami sobie w kinie. No i wybór mój/nasz padł na film pod tytułem "Kubuś Puchatek i Hefalumpy". Oglądam sobie oglądam a tam nagle tekst do Maleństwa.
"Synu, musisz najpierw dorosnąć"(czy jakoś tak)
Wypowiedział go..... Królik! I to własnie on jest ojcem!
(żeby nie bylo, uważam ten temat za bardzo głupawy i zupełnie nieśmieszny, jednak zagadke rozwiązałem )
Pozdrf.
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:38 am
Zgadzam sie z Ozzem.Nie żebym był na filmie, ale to bardzo prawdo podobne. On przeciesz tez kica
_________________ "życie to kabaret, nie warto z niego zchodzić z niego za szybko" Dudi (Mój wcześniejszy nick "Palmar" Jest to mój nick do testowania forum.
Posted: Sat Feb 24, 2007 10:45 pm
pojawiły się nowe fakty...tygrysek, którego kangurzyca posądziła o to, że jest ojcem maleństwa zniknął...tzn. po chwili się pojawił, ale nie było go przez 2 rozdziały i 4 strony...podejrzane... czemu tygrysek? skojarzmy
samoobrona - krawat - paski - tygrysek ...
to ostatnio modne
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum