Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Nie pasuje tu Maeglin, poniewaz reszta byla z rodu Feanora, byli Elfami a Maeglin nie byl elfem i nie pochodzil z rodu Feanora, byl synem Eola i Aredheli
_________________ "Chciałem zmienić świat... Ale doszedłem do wniosku, że mogę zmienić jedynie siebie"
Posted: Sat Jan 03, 2004 11:49 pm
Nie jestem pewnie ze dobrze rozumuje ale:
Nie pasuje mi tutaj Elrond. Dlaczego? Oto wyjaśnienie:
Legolas, Frodo i Bilbo należeli w 100 % do swojej rasy (tzn. nie byli Półhobbitami albo Półelfem), a Elrond był Półelfem
Quote:
Wezmę z sobą Sama w odwiedziny do elfów, chłopak oszaleje z radości.
Mówił to lekkim tonem, lecz serce drgnęło mu w piersi i zapragnął zobaczyć dom Elronda Półelfa, odetchnąć.....
Posted: Sun Jan 04, 2004 4:01 pm
Moze nie pasuje tu Legolas
Bilbo, Frodo i Elrond wsiedli na ostatni statek odplywajacy do Valinoru
Legolas zostal w Srodziemiu ,ale potem podobno tez gdzies odplynal
ech..sama juz nie wiem
Wiec, jak?
_________________ An si Tintalle Varda Oiolosseo ve fanyar maryat
Elentari ortane ar ilye tier undulave lumbule...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum