Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Sun Jan 07, 2007 1:02 am XIII-wieczne Bractwo Rycerskie w Poznaniu ogłasza nabór!
Witam!
Nazywam się Elliot, jestem Namiestnikiem Bractwa Rycerskiego Simulacrum Caligo w Poznaniu.
Bractwo zajmuje się odtwarzaniem kultury środkowego i schyłkowego okresu XIII wieku (lata 1240 - 1300), z naciskiem położonym głównie na walkę.
Bractwo działa już około roku i prężnie się rozwija. Jeśli masz ochotę wstąpic do Bractwa, interesujesz się rycerstwem i jesteś z Poznania nie wahaj się, tylko napisz do mnie. GG:5794695 Rekrutom nie stawiamy wielkich wymagań, najważniejszy jest zapał i odrobina chęci do współpracy. Razem możemy stworzyc Bractwo liczące się w polskim Ruchu Rycerskim.
Staramy się uczesniczyc w większości imprez XIII-wiecznych organizowanych na terenie naszego kraju i wytwarzamy także niektóre elementy rynsztunku. Średnia wieku ludzi zaangażowanych w działalnośc Bractwa wynosi mniej więcej 18 lat. Myślę, że mając lat 15-16 i więcej możesz spokojnie do nas dołączyc.
Pytania do mnie można kierowac na GG, a także zadawac w tym temacie. Chętnie rozwieje wszystkie Wasze wątpliwości.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum