Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Tue Nov 02, 2004 7:38 am
Szczerze powiedziawszy to nie jestem przekonany czy zmiana nia nie byłaby dobra Te co teraz są, są bardziej "Władcowe", i w ogóle takie ładniejsze.
Jedynie Dark Lord i Sith Lord pasują, moim zdaniem oczywiście
Pozdrf.
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Posted: Tue Nov 02, 2004 8:10 am
Ostatnio koleżanka się zachwycała naszym złotym pismem, wiec nie zmieniałabym tego Jestem za zmianą dla Bractwa Sith Duzo ładniejsze Myślę też, ze admini, modzi, webmasterzy i VIPY moga mieć nowe, żeby sie bardziej wyrózniać w tłumie :):)
_________________ Spokój złoty i niesłychany
Pocałunki zielone jak paproć K. I. Gałczyński
Posted: Tue Nov 02, 2004 9:10 am
Myślę, że zgadzam się z przedmówcami. Co do zwykłych rang też mi się podoba obecny stan, a u Sithów wyglada ciekawiej.
_________________ Nie gardź jednak legendami, dziedzictwem odległych wieków, często bowiem się zdarza, iż stare niańki przechowują w pamięci wiadomości, które niegdyś największym nawet Mędrcom oddały usługi."
o tak, faktycznie te dla Bractwa są piekielnie ładniejsze. co do reszty chyba nie trzeba jej zmieniać. znaczy można, ale po co? a te sithiańskie faktycznie wszystko poprawiają. jestem za, ale tylko dla sithów
Posted: Tue Nov 02, 2004 7:51 pm
stare zdecydowanie powinny zostać a jeżeli Bractwo Sith chce zmiany swoich to ich sparwa i ich decyzja
Ps. A ja tej mojej rangi za konkurs to chyba do śmeirci nie dostanę
Joined: 21 Jul 2004 Posts: 228 Location: wioska w hobbitonie
Posted: Tue Nov 02, 2004 7:51 pm
Moim zdaniem obecne są świetne i nie potrzeba w nich nic zmieniać, no chyba ze panowie lordowie i inni mają na to ochote w takim razie ich rangi można zmieniać wedle uznania.
_________________ Gracz: Myślę....
MG: To rzuć k20 i sprawdź czy Ci się udało
Elin dawna Nimue
tak, rangi w Bractwie powinny mieć zmieniony obrazek, ale myślę, że powinno być na nich napisane po polsku tzn Mroczny Lord, Lord Sith (Ale Lady Sith pozostaje, a myślę, że dla bardziej zasłużonych mógłby nawet dojść Mistrz/Mistrzyni Sith (możliwe nawet, że wprowadzimy uczni, ale to dalsza przyszłość i nie wiem czy do tego dojdzie), ale to już jeżeli zapozwoli na to admin, bo wiadomo, że nie można przesadzać z ilością rang w grupach) itp... lepiej brzmi, jak się czyta. Styl niech pozostanie, ale jeżeli to możliwe niech treść obrazka się zmieni (mam nadzieję, ze wiecie o czym mówię )
Stare znacznie lepsze Można zmienić styl, ale to co jest teraz jest zbyt hmmmm prostokątne. Zreszta tak wiele się na forum zmieniło, niech choc te rangi zostaną takie jak kiedys
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum