Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Sat Aug 25, 2007 11:42 am Wyraź to
W tym temacie proszę wyrażać wszystko co Wam ślina na język i klawiaturę przyniesie Poczynając od tego, że bolą Was kostki, przez to, że macie jutro wywiadówkę, do tego, że macie ochotę na naleśniki
no to ja pierwszy - ha! jestem już z Wami 3 lata i 10 dni
niah niah niah
imprezka
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
Ja też chce herbaty, tzn. zachciało mi się jak przeczytałam posta wyżej, koniecznie bez cukru - jak można psuć herbatę cukrem? <idzie zrobić sobie czegoś do picia - koniecznie ziemnego - nie herbaty bo z tym za dużo zachodu>
_________________ "Czy można mówić o jakim takim porządku,
jeżeli nawet gwiazd nie da się porozsuwać,
żeby było wiadomo, która komu świeci?"
z "Psalm" Wisławy Szymborskiej
_________________ "Nigdy nie zazna ukojenia ten,który poznał piękno i przepych świata gór.
Bo czyż natura ludzka może odczuwać równocześnie tęsknotę i spokój?"
The Doors The Doors The Doors The Doors The Doors The Doors The Doors The Doors
of perception
surrealistyczna psychodelia
Seans z Doorsami dziwnie na mnie dziala...
Niewątpliwie wyraziłam.
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
Argh!!!
Jak już nie miała się do czego przyczepić, to wszczęła awanturę o moje herbaty! Że jest ich za dużo i nikt prócz mnie ich nie pije! Że cynamonowa! Że żurawinowa! Że jabłkowo-różana!
A niech ją! Fajną mam mamusię, wprost cudowną.
Głodnam, a brat wypił wszystkie jogurtyyy! I pasta rybna się skończyła. Źlee.
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
No to moja kolej
Wróciłam sobie z treningu.(łucznictwo)
Forma świetna,zawody pewnie niedaleko a ja znowu będę siedzieć i patrzec jak innni strzelaja....Buuuu...
_________________ "Nigdy nie zazna ukojenia ten,który poznał piękno i przepych świata gór.
Ach, to uczucie, gdy się strzela z łuku... Miałem okazje kilka razy postrzelać, ale tylko z małego łuku (gdzieś 1m), a maży mi siępostrzelać z praedziwego łuku długiego (newet taki znalazłem kiedyś (180cm za 300zł)), ale nie było mnie stać...
_________________ Wielki Optymista
Moje posty nigdy nie wyrażają w całości mojego zdania, gdyż w danej chwili nie wszystko potrafie ubrać w słowa...
o to to...
ja mam klub pod nosem,ale nie moge na sportowo strzelac niestety
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum