Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
w końcu musiałam wyjść z łóżka ,nie?I co pierwsze-do kompa.
Keira wrote:
Nie mam NO* żeby z nimi leżeć...
Ja też nie mam NO*,więc już mi się nie chce leżeć
_________________ "Nigdy nie zazna ukojenia ten,który poznał piękno i przepych świata gór.
Bo czyż natura ludzka może odczuwać równocześnie tęsknotę i spokój?"
Ojej...czas na deklaracje maturalne...jak na razie nie wyobrazam sobie ani mojej matury, ani studiow. Papiery chce zlozyc na socjologię, filologię norweską albo filozofię. Moze cudem sie na cos dostanę. Aaaa ja nie chce wkuwać!
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
To jest straszne...ja do ostatniej chwili nie wiedzialam co wybrac...no ale juz po wszystkim. A co Twoja ukochana wybrała?
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
Ja wybrałam: biografia kluczem do twórczosci pisarza na przykladzie Dostojewskiego. Ale nie wiem czy nie zmienic na portret poety przeklętego.
Mati_00 wrote:
Kami wybrała motyw buntownika czy coś takiego...
o, tez ciekawy temat ja sie jeszcze zastanawialam nad motywem wampira lub śmierci...za duzo ciekawych tematów
Keira wrote:
A jutro powrót do życia studenckiego...
Tak, tak...a my juz sie przynajmniej przestawilismy na tryb szkolny
Posted: Fri Sep 28, 2007 8:24 pm
Nimloth wrote:
Tak, tak...a my juz sie przynajmniej przestawilismy na tryb szkolny
my czyli kto? bo ja się jeszcze nie przestawiłem
Nimloth wrote:
za duzo ciekawych tematów
ciekawe jak ja będę mieć za rok najbardziej by mi odpowiadał motyw przyjaźni, albo coś z wojną związanego...i oby nie weszło ograniczenia tylko do kanonu lektur ...
Nimloth wrote:
biografia kluczem do twórczosci pisarza na przykladzie Dostojewskiego.
hmmm...może być ciekawe
_________________ It's not the east or the west side.
No it's not!
It's not the north or the south side.
No it's not!
It's the Dark side
Posted: Fri Sep 28, 2007 8:42 pm
Mati, na pewno nie będzie takiego ograniczenia... to jakieś sprawdzone informacje albo chociaż oficjalne plotki? To by było bez sensu. Ograniczałoby ilość tematów, byłoby nudno ;P
Nimloth, druga po Ozzie, chce się maturować z Fiodorka. Nieźle
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Posted: Fri Sep 28, 2007 8:49 pm
ostatnio nurtuję mnie pewna sprawa... nurtuje mnie wszędzie i zasłania mi świat a więc do sedna:
i have a dream chciałbym stopem objechać całą Polskę tylko jak zawsze dwa małe ale:
-boję się o skołatane nerwy mojej mamusi
-nie wiem czy dałbym radę...
Posted: Fri Sep 28, 2007 10:33 pm
Keira wrote:
Mati, na pewno nie będzie takiego ograniczenia... to jakieś sprawdzone informacje albo chociaż oficjalne plotki? To by było bez sensu. Ograniczałoby ilość tematów, byłoby nudno ;P
takie ploty słyszałem na mieście...
Keira wrote:
Nimloth, druga po Ozzie, chce się maturować z Fiodorka. Nieźle
a Ty z czego pisałaś Kei?
Włóczykij, Milva,
_________________ It's not the east or the west side.
No it's not!
It's not the north or the south side.
No it's not!
It's the Dark side
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum