Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Mon Nov 17, 2008 6:37 am
zajebiście!!!!! 5:30 a mnie wodospad wody budzi, co się okazuje? pękło akwarium od spodu i cała woda wycieka, przez noc jakieś 10l wody wysiąkło mi na podłogę, TELEFON, łóżko...wszystko mokre, no po prostu rewelacja REWELACJA!! wywaliłbym te rybki w cholerę, ale szkoda mi Heńka-glonojada, bo duży urósł i to moja ulubiona rybka tylko jemu życie zawdzięczają te skrzelaste cholery dobra idę rybki przetransportować z jednego wiadra do drugiego i idę wycierać podłogę oooo szajseee!!
[ Dodano: Pon Lis 17, 2008 6:40 am ]
jak telefon padnie to się dopiero zdenerwuje...
_________________ Mati - najbardziej nieprzyzwoity użytkownik tego forum by Kei
Nie rozumiem dlaczego O2O2 Przecież wystarczy zwykłe OO. Tlen jest dwuwartościowy, a drugi tlen również (logiczne, nie? ) Zreszta... w tym wypadku wartościowość nie ma nic do rzeczy.
Mówisz 2OO? Czyli właściwie mam racje pisząc że O2 jest tlenkiem tlenku bo to jest O2 -> OO potem tylko uzupełnić: 2O2 -> 2OO
Ale nadal nie rozumiem, dlaczego potrzebujesz tutaj aż 4 cząsteczki tlenu...
_________________ Wielki Optymista
Moje posty nigdy nie wyrażają w całości mojego zdania, gdyż w danej chwili nie wszystko potrafie ubrać w słowa...
Posted: Sat Nov 22, 2008 10:32 am
Wyrażam - 3 dni spędzone w stolicy.
Koncert - Franz Ferdinanda... nie spodziewałem się tak dobrej zabawy. nie żałuje 95 zł na bilet. ale niektóre burżujskie nastolatki wku....... mnie na potęgę samym istnieniem i świadomością że te tępe tęgie trajkoczące pały są tu tylko żeby się 'wylansować'.
jednak ogólnie niezła zabawa
w czwartek byłem w Muzeum Powstania - naprawdę coś fantastycznego. największe wrażenie zrobił na mnie 'Liberator' wiedzieliście że w Powstaniu walczył oddział złożony z Słowaków i innych obcokrajowców?
i dużo kontaktu z rodzeństwem. duży plus
PS w przypływie dobrego nastroju i podwyższenia mniemanie o własnej osobie stwierdziłem że jestem w stanie zadać 'szarej masie' 3 pytanie przy których ich osobowość skapituluje a oni popełnią samobójstwo/będą nad tym kontemplować do 40/wyładują swoją frustracje z braku odp. na mnie ale może się mylę..
_________________ // Bowiem Tak Łatwo Ogłosić Się Bogiem - Jednym Słowem
Potem Opaść Wzdłuż
Bloku Okien
// Zawsze Szybko Umierają Tacy Jak Ja - Tacy Sami Choć Ciągną Inny Nitki Kolor
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum