Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Thu Sep 20, 2007 10:34 am
1 albo 3
kurde, a ja dopiero wstałem...kolejna nie przespana noc, ale nie miałem już sił by wstać o 6 jak zasnąłem koło 4 wczoraj miałem tak samo, ale jeszcze jakoś dałem radę...czuję się i wyglądam jak cień...jadę do szkoły chociaż na te 2 godziny...żal
pa
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
Taaa, jak ja sobie pomyślę o zębologu i moich dziurawych zębach = borowaniu, bólu, to robi mi się niedobrze. Z własnej woli nie pójdę .
A fryza 1 chyba najfajniejsza, ale rzeczywiście może być z nią trochę problemów, co ranka, kiedy będę musiała ją ułożyć, uczesać się, eh. Pójdę do fryzjerki, pokażę jej oba zdjęcia i zdam się na jej łaskę .
Płuca mnie bolą, a syrop nie działaaa. Żle jest.
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
Posted: Thu Sep 20, 2007 1:34 pm
Na razie to nawet nie wiem, co mam w paszczy... Mam nadzieję, że niewiele do roboty...
Jako dziecko, z moimi mleczakami, co chwila byłam u dentysty. Mam z tamtego okresu straszne wspomnienia i trochę książek oraz puzzli jako rekompensatę za cierpienia
Potem kiedyś coś mi się zrobiło z dziąsłem to mnie musieli trzymać za nogi, żebym nie uciekła z fotela...
Raz mi sadysta wyrywał zęba, bo się troszkę chwiał, na żywca
Więc mam traumę.
Starczyło mi dzisiaj wejść do centrum dentystycznego i poczuć ten zapach i już mam dość...
A jeszcze powinnam - w zasadzie to chcę - iść do okulisty...
I raz, że nowe oprawki, więc super I mocniejsze szkła, więc na wykładach będzie łatwiej.
Ale dwa - nie chcę wiedzieć, ile mi się pogorszyło przez ostatnie 2,5 roku. Wydaje mi się, że mniej niż poprzednio, że starczy pół dioptrii więcej, ale się trochę boję...
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Choroba mnie rozłożyła.Znowu.Poszłam dzisiaj na trening,i po paru seriach nie mogłam cięciwy naciągnąć do końca i łuku prosto utrzymać.Sił brak
_________________ "Nigdy nie zazna ukojenia ten,który poznał piękno i przepych świata gór.
Bo czyż natura ludzka może odczuwać równocześnie tęsknotę i spokój?"
Skończyła mi się herbata brzoskwiniowa, baba od chemii się na mnie uwzięła i pogoda ma zię zepsuć, Matko. Chcę weekendu, weekenduuu. W sumie ten post powinien znaleźć się w "Masz doła...".
Ble. Bardzo ble.
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
Oj ja tez chcę.Ale nie tego tylko następnego.Jak pogoda dopisze to GÓRY,GÓRY,GÓRY!!!
_________________ "Nigdy nie zazna ukojenia ten,który poznał piękno i przepych świata gór.
Bo czyż natura ludzka może odczuwać równocześnie tęsknotę i spokój?"
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum