Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Mon Aug 04, 2008 10:09 pm
spoko, ja mam wspomnienia tygodnia tylko z lubym, wspolnego gotowania, szlajania sie po krakowie i wstawania w poludnie... a we wrzesniu to pewnie ze 3 tygodnie spedzimy razem
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
spoko, ja mam wspomnienia tygodnia tylko z lubym, wspolnego gotowania, szlajania sie po krakowie i wstawania w poludnie... a we wrzesniu to pewnie ze 3 tygodnie spedzimy razem
faaajnie (też tak chcę! )
my niestety nie będziemy sami ale za to po włoszech się poszwędamy trochę i mam nadzieje, że będzie fajnie
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Posted: Tue Aug 05, 2008 2:32 am
Galad wrote:
my niestety nie będziemy sami
Galad, przed wyjazdem pamiętaj by zajść do apteki na ile jedziecie? dłużej niż 6 dni? jeśli tak to bardziej się opłaca kupić dużą paczkę niż 2 zwykłe małe hehehe
Galad wrote:
i mam nadzieje, że będzie fajnie
będziemy trzymać kciuki by tak było
wyrażam to, ze od 4h ponad gram w Shoguna i już mi się oczy skośne robią i nożem bawię się zbyt blisko brzucha
_________________ It's not the east or the west side.
No it's not!
It's not the north or the south side.
No it's not!
It's the Dark side
Posted: Fri Aug 15, 2008 9:16 pm
Cóż moi mili. Za 4h wyjeżdżam do Francji i wracam za tydzień, tzn. myślę, że będę w przyszłą niedzielę z powrotem. Bądźcie grzeczni. Biorę ze sobą kompa i u ciotki będę mieć neta, więc może skontroluje sytuację szybko
Trzymajcie się ciepło
No it's not!
No it's not!
It's the Dark side
Posted: Sun Aug 31, 2008 10:35 am
rozumiem, że to Ty Włóczku...
ale jestem wy***any na wszystko dzisiaj nie ma to jak porozmawiać z kumpelą o tym, że miało się wobec niej "grzeszne myśli" jak to poetycko ująłem... ten weekend był przesadzony...ale wakacje ładnie zakończone
No it's not!
No it's not!
It's the Dark side
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum