Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Joined: 28 Nov 2006 Posts: 387 Location: z wioski podlaskiej
Posted: Sun May 11, 2008 2:09 pm
Mati_00 wrote:
uwielbiam moją pracę dniówka + 90zł samych napiwków
też bym uwielbiał
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
już 17 maja giełda terrarystyczna mam nadzieję, że wrócę z masą ptaszników, a może nawet z innym stworzonkiem nie mogę się doczekać
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
Joined: 28 Nov 2006 Posts: 387 Location: z wioski podlaskiej
Posted: Sun May 11, 2008 6:54 pm
Nimloth wrote:
terrarystyczna
cholernie trudne słowo!
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
A żebyś wiedział. Zwłaszcza jak się ma problemy z "r"
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
Jeszcze dwa dni, dwa dni, dwa dni, dwa dni, dwa dni, dwa, dwa, dwa, dwa, dwa, dwa, dwa, dwa, dwa, dwa, przeżyć fizykę, chemię i dwie matematyki, przeżyć, przeżyć, kot, kot, kot, sobota, Henio, dwa dni, Warszawa, kot, Henio, dwa dni, dwa, tylko dwa, aż dwa.
Taaaaaak. Tym właśnie żyję od przeszło tygodnia. Już nie mogęęęęę . Będę mieć kota!!!!! O Piaście Kołodzieju, będę mieć kota, będę matką xD !
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
Posted: Mon May 19, 2008 2:51 pm
a mi w piątek zdechła ulubiona rybka w sumie ulubioną rybką jest Heniek, glonojad, no ale zdechła najbardziej ulubiona rybka zaraz po Heńku - jeden ze skalarów ;( ehhh...no ale kupiłem nowego...
heh, swoją drogą śmiesznie to wygląda jak ten nowy jest taki malutki przy tym "drugim starym"
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
a Rokiego nie mam już łohoho kupe czasu...ale też zdechł po oddaniu go z powrotem bratu z niewiadomych przyczyn...
moze to byl dojrzaly samiec, nie jest im dane zbyt dlugie zycie. W kazdym razie moje kondolencje. czas sprawic sobie nowego
Nie zmrużyłam oka przez 3 noce, dzięki temu wariatowi!
Śpi przez 10 minut, a potem 4-5 godzin brykania. Brykania straszliwego, wariackiego i szaleńczego. Rzucana się po fotelach, podłogach, kanapach, łóżkach, kolanach. Nawet jak się położy, to albo na mojej głowie, brzuchu albo szyi. Tak. Henio to zdecydowanie kochany kotek, ale też ogromnie energiczny . I cały dzień słyszę moją mamę : "Twoja głupota, durnoto, mnie przeraża! Kiedy ty zmądrzejesz?!" xD Na razie nie ma przejawów mądrzenia, są przejawy głupawki i ciągłego zaciekawienia otoczeniem. I te rozbiegane, błyszczące ślepka .
Oj, dużo ostatnio nowych doświadczeń .
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
Gratuluje kici,i zazdroszczę.
Jak dobrze pójdzie to na wakacjach będę miała piesia )
Sznaucera,bo to nieliczna z ras,które toleruje moja siostra-alergiczka
_________________ "Lecz tak właśnie najczęściej bywa z czynami, które obracają koła świata:
dokonują ich małe ręce, na małych spada ten obowiązek,
gdy oczy wielkich zwrócone są w inną stronę."
J.R.R.Tolkien
Posted: Thu Jun 05, 2008 11:47 am
a ja skasowałem cinquecento na całe szczęście Kami nic się nie stało, tylko trochę odłamkami szkła dostaliśmy i nas pocięło szybko nie jechałem, 40km/h i kurde prosto w kant ciężarówki mzk...słońce mi się w szybie odbiło i jej nie widziałem...ehhh ...
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum