Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
_________________ "Nigdy nie zazna ukojenia ten,który poznał piękno i przepych świata gór.
Bo czyż natura ludzka może odczuwać równocześnie tęsknotę i spokój?"
Posted: Sat Apr 12, 2008 10:09 pm
częściowo znasz ;P
a w ogóle, siedzę sobie w pustym domu i od paru godzin rozmawiam na gg z idealnie do tego nadającą się osobą. nie jest najgorzej jak na perspektywę samotnego weekendu
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
a to ciekawa sprawa jest (serio mówię), jak różnie to ludzie przyjmują.
np. jak czekałem, a czekałem prawie 3 h, więc coś tam widziałem i słyszałem, to nawet jak kobiety wracały po oblaniu, to nie były jakoś tak zdenerwowane, wkurzone, czy coś. większość raczej na spokojnie, nawet z egzaminatorami gadały jak szły do ośrodka..
jaaaaaaaaaaaaaa wieeeeem stanowczo za mało!
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Posted: Sun Apr 13, 2008 11:16 am
Wiesz, zważywszy na to, ile osób oblewa przy pierwszym podejściu to nawet mnie to szczególnie nie dziwi. Nie jest to nic niezwykłego. No ale zawsze głupio i kasy szkoda
Wiesz prawie tyle co ja
Milvuś - ładnie imię dla kota a jakiś przydomek ma?
Mru, ładne bo piastowskie . Na razie to ja go na oczy nie widziałam . Pewno z biegiem lat nabędzie jakieś przydomki . Duużo, dużo przydomków. Henryk I Kudłaty. Henryk I Wielki, Olbrzymi, Bydlak, Rudzielec, Barbarossa ...
Keira wrote:
A! Chciałam wyrazić oburzenie, że w Zakątku już nie mają dobrej czekolady na gorąco.
Ale szarlotkę mają pyyyszną.
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
Posted: Sun Apr 13, 2008 2:53 pm
No mają. Ale co mi po szarlotce jak zwykle tam na czekoladę chodziłam. I byłe rewelacyjna przecież. Smak, konsystencja, dużo bitej śmietany, ale bez przesady, warstwa między napojem, a śmietaną. Mrr. A wczoraj. Khem. Smak budyniu czekoladowego. A bitej śmietany tyle, co kot napłakał.
No, w końcu Rudobrody . Poza tym, po przeczytaniu "Baudolina" Umberto Eco, żywię do Barbarossy straszną sympatię . Co prawda, niezbyt wytłumaczalną, jeśli spojrzeć przez pryzmat historii i stosunek onego cesarza do Polaków, ale...
Interesująca, niezwykła jednostka, utalentowany władca, ale, no cóż, zapamiętale realizujący niemieckie Drag-nach-Osten. I trochę niefortunnie się niektórym kojarzy, bo legenda Barbarossy była strasznie propagowana przez nazistów...
Tak, czy siak, jeden z najciekawszych i najwybitniejszych władców Niemiec, więc dlaczego by nie nazywać tak kota, zwłaszcza, jeśli kto jest rudy . Mógłby przykładowo dostać mój Henryk przydomek Lew, od Henryka Lwa, ale ten był z kolei zadufanym w sobie, typowo szkopskim dupkiem i wcale za nim nie przepadam, wręcz odwrotnie .
Już lepiej zostać przy naszych lokalnych, polsko-śląskich Henrykach . Pobożny? Brodaty? Biały nie... Probus! Amado mioo!
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
zapowiada się cała niedziela pisania.
Historia,niemiecki,polski...uff
_________________ "Nigdy nie zazna ukojenia ten,który poznał piękno i przepych świata gór.
Bo czyż natura ludzka może odczuwać równocześnie tęsknotę i spokój?"
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum