Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Marzę o kocie norweskim leśnym. Cuda! Piękniutkie, słodziutkie mordeczki! I takie puchate! Tylko, że cena waha się pomiędzy 1000 - 1400 zł .
Skąd ja mam wziąć kota bez rodowodu, żeby był tańszy? Skąąąąd? Nie ma takich, chociaż przekopuję Internet. Ratunku .
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
Posted: Fri Feb 15, 2008 2:52 pm
Cóż, szukaj Milv, szukaj, może znajdziesz Norweskie są ok. Ale main coony lepsze Albo birmańskie... i te ich niebieskie oczy. Wyglądają totalnie maskotkowo
Galad, nie łam się Przyjdzie 20 to się będziesz martwił... Że o 21 nie wspomnę
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Posted: Fri Feb 22, 2008 1:09 pm
Polazłam do dentysty. Nawet nie bolało. Bardziej mnie kłuło jak musiałam zapłacić. Czy to nie jest przegięcie żeby ponad 4 zł za minutę siedzenia na fotelu płacić?
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
_________________ "Nigdy nie zazna ukojenia ten,który poznał piękno i przepych świata gór.
Bo czyż natura ludzka może odczuwać równocześnie tęsknotę i spokój?"
Posted: Sat Feb 23, 2008 12:07 am
dzięki Bat. jutro przejrzę sobie wszystko
Kei, ja przez chwilę myślałem, że płacisz dentyście od każdej minuty w fotelu...takie naliczanie jest o.O pora już iść spać a po tym poście czy na pewno 4 to już w ogóle byłem pewien
Galad wrote:
jadę do berlina na koncert mojego ukochanego zespołu. ha!
jaki?
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
_________________ "Nigdy nie zazna ukojenia ten,który poznał piękno i przepych świata gór.
Posted: Sun Mar 02, 2008 1:29 am
a nie znam, nie znam...
a ja byłem oglądać dzisiaj auto dla siebie...
i cóż, pan z czerwonego BMW okazał się żartownisiem. otóż postanowił pokazać swój ulubiony numer pod tytułem "wystawie klienta i nie przyjadę na spotkanie" o! i co by było boki zrywać jeszcze to wyłączył telefon, ot, żeby przez 2h nie móc się do niego dodzwonić. no cóż, ten pan posiada dość specyficzne poczucie humoru, którego ja ni w cholerę nie rozumiem.
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
a mam trochę lepiej bo mnie już cały maj nie ma w szkole
ale maturka za pasem
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum