Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Bo o sześć-siedem lat za późno zaczęłam treningi,nasz klub jest delikatnie mówiąc nie bogaty,a ja swoją droga nie mam kasy na dobry sprzet.Poza tym jestem jedyna w swojej grupie wiekowej,a nie będą z jednym zawodnikiem jeździć na turnieje.jednym słowem-same przeszkody.
[ Dodano: Pią Sie 31, 2007 11:33 am ]
Bat napisał:(180cm za 300zł)
Łuk z pełnym wyposażeniem dla mojej grupy wiekowej(taki potrzebny żeby na poważnie strzelać na turniejach)kosztuje ok.1,5 tysiąca-na taki wydatek mnie nie stać.
_________________ "Nigdy nie zazna ukojenia ten,który poznał piękno i przepych świata gór.
Bo czyż natura ludzka może odczuwać równocześnie tęsknotę i spokój?"
Łuk z pełnym wyposażeniem dla mojej grupy wiekowej(taki potrzebny żeby na poważnie strzelać na turniejach)kosztuje ok.1,5 tysiąca-na taki wydatek mnie nie stać.
Ale to masz na myśli łuk bloczkowy?
_________________ Wielki Optymista
Moje posty nigdy nie wyrażają w całości mojego zdania, gdyż w danej chwili nie wszystko potrafie ubrać w słowa...
niee.absolutnie nie bloczkowy.Nie lubię tych łuków i jestem na nie za słaba.Klasyczny.
_________________ "Nigdy nie zazna ukojenia ten,który poznał piękno i przepych świata gór.
Zgrabny,tylko trochę dziwny-goły zupełnie i majdan jakiś wąski. Skąd go wytrzasnąłeś?
Mi by raczej chodziło o cos takiego jak łuk klasyczny sportowy.Patrz:
Klasyczne i tradycyjne>Samhwa,Agulla albo Golden Medalist .Obecnie strzelam z podobnego do Samhwa,tylko ze ramiona są na stałe,ma celownik,no i stary jest troszkę, trzeba go reperować co jakiś czas.
Włóczykij wrote:
jestem tatą...
Zamurowało mnie
O Boże . Nim zdążyłam w ogóle zorientować się o co chodzi Włóczykijowi z tym tatą, nim do mnie dotarło, to już zjechałam na dół posta .
Nie chcę do szkoły, nie chcę, te wakacje były takie przepiękne!
Ach, tuńczyk! Jaki on pyszny...
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
Klasyczne i tradycyjne>Samhwa,Agulla albo Golden Medalist .Obecnie strzelam z podobnego do Samhwa,tylko ze ramiona są na stałe,ma celownik,no i stary jest troszkę, trzeba go reperować co jakiś czas.
Ja jednak wole coś w stylu łuku średniowiecznego / fantasy
Milva wrote:
Nie chcę do szkoły, nie chcę, te wakacje były takie przepiękne!
Coś w tym jest
Milva wrote:
Nim zdążyłam w ogóle zorientować się o co chodzi Włóczykijowi z tym tatą, nim do mnie dotarło, to już zjechałam na dół posta .
Ja też
_________________ Wielki Optymista
Moje posty nigdy nie wyrażają w całości mojego zdania, gdyż w danej chwili nie wszystko potrafie ubrać w słowa...
A plany można zrealizować, choć może nie przymierzajmy się do organizowania zjazdu na jakąś wielką skalę. Ale 5 osób? Tyle to mogłoby się zjawić. Kraków odwiedzić, zobaczyć trochę i w ogóle .
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
W góry,w góry,w góry!!!
I musiała się pogoda zchrzanić?
Jak śnieg potrzebny,to go nie ma,a jak nie-to pada(w górkach rzecz jasna)
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum