Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Mozna by stworzyc własna wyprawe --- najpierw zgłosic imie lub ksywke i do tego klase - wojownik, łucznik czarodziej itp. przez pierwsze pare dni znajdziemy kilka osób które sie dołączą do naszej druzyny. Co wy na to ??
pozdrowienia
No niw wiem przynnajmniej teraz. Najpierw musimy dokonczyc GPRK 9albo i nie) a potem Elfiene chcial stworzyc nastepn aprzygode.
Z drugiej strony pomysl Elfian ezeby osadzic przygode w swiecie Wiedzmina no a kilka osob ni eczytlo te ksiazki. Wiec ten pomysl mialby chyba wieksze poparcie
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Thu Aug 28, 2003 6:37 pm
Ellifane kuzwa Nie no ok, taki pomysl nawet lepszy, mozna np. zastosowac klasy z powiedzmy Warhammera. A co do GPRK, to mozna skonczyc, albo moze byc i to i to, dla mnie no problem.
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Ja też bym wolał, żeby nie bylo określonego czasu. Lepiej stworzayć nową historie. Np gobliny wprowadzają się w góry i prowadzą wojne z ludźmi o te tereny.
_________________ "Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
Posted: Sun Sep 07, 2003 11:33 am
Świat Sapka jest o tyle fajny, że sa mapki można spojrzec gdzie i ajk sie poruszać. Byłoby wygodnie. Wszyscy wiedzieli by na czym stoimy. Wymyslnie włansego świata może spowodować nieporozumienia. Najpierw trzeba by ten świat opisać...
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Mon Sep 08, 2003 6:29 pm
Ja mam stworzony świat, w którym dzieje się akcja serii, na razie, opowiadan ktore pisze, jest niezle dopracowany, mam pare map i w ogule Ale poza tym to swait Wiedzmina jest na prawde zajebisty...
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum