Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Fri Feb 20, 2004 6:22 pm Wydaje mi się, czy forum zdycha?
No właśnie... Na forum nic się nie dzieje! Może to wina tego, że jednym ferie się skończyły 2 tygodnie temu, innym niedawno, a innym dopiuero się zaczęły, ale forum zdycha i nikt nic nie pisze! Może niech ktośzacznie dopisywaćjakieśposty w opowiadaniach, założy jakieś dobre tematy na długą dyskusję, albo zrobi coś dla rozruchu! Znając świat pewnie mój będzie pierwszy ruch, już to z góry mówię, ale jest taka rzecz, że przez ostatnie dni nie doszedł ani jeden post, dziennie najwyżej kilka osób zerknie na forum, a i tak zazwyczaj jestem to ja albo Galad, ale nic się nie rusza... Proszę, a nawet błagam - ludzie, ruszcie coś! Bo forum zdechnie, a tego chyba nie chcemy! (wiem, że pewnie i tak nikt tego w chwili obecnej tego nie przeczyta...)
Przexzyta to KTOŚ a nawet odpisze...Odpiszę. Ty mówisz, że nikt nic nie pisze? Są fora, gdzie wszędzie jest pozawalane identycznymi tematami z paroma odpowiedziami, Admini w ogóle nie odpisują na posty, a wszędzie buszują w najlepsze niezarejestrowani. Cała plaga. Jeśli chcesz zeby się cos działo, Morgie, to napisz jakiś skandaliczny temat-od razu wszyscy będę odpisywać, że jak to sa oburzeni, że nie mozna czegos takiego pisać... Od rzzu temat stanie się popularny i zacznie się cos dziać.
(Czujcie się elitą, bo reszta świata zdycha!)
_________________ "Masz świra to go hoduj" John Irving-Hotel New Hampshire.
Eh nie bylo mnie z jakis.. hm.. dobry tydzien lub wiecej Niestety szkola sie zaczela i pierwszy tydzien pelen sprawdzianow Quiz stanal narazie, za co przepraszam.. Ruszy moze jutro, tzn dzis bo 5:21 rano jest. Nio i zagadki.. eh
Co do Forum, fakt, jakby troche przycichlo. Ale juz nie pierwszy raz to sie zdarza. Ostatnio byly klotnie, i te pe i te de a teraz przyszedl czas na cisze.. Ale z czasem znow powinno byc lepiej. Mam nadzieje
_________________ "Chciałem zmienić świat... Ale doszedłem do wniosku, że mogę zmienić jedynie siebie"
no niestety tez to zauwazylem nawet cos Legolasika nie ma.... :cry:
Spokojnie ja cały czas jestem. Codziennie śledze czy ktoś nie odpisał. Dodałem jednego posta jak nikogo nie było ale przecież nie mogę gadać sam ze sobą.
Posted: Sun Feb 22, 2004 6:10 pm
MNie przez pewnie okres czasu nie było ale jak wróciłam to szczerze powiedziawszy nie miałam za bardzo na co odpisać. Nie ma żadnych ciekawych dyskusji obecnie. Z utęsknieniem czekam na jakowąś.
Posted: Sun Feb 22, 2004 8:18 pm
ehe... zgadzam się w pełni..
ale to kazde forum ma taki okres.. chcoaz przyznac trzeba ze to nasze to juz tak ma od.. ekhem.. juz nie pamietam..
fakt faktem ze ludzie czesto bywaja raz moze dwa razy oa potem nie ma ich wcale.. :\
Teraz to są ferie.. moje bynajmniej.. wiec teraz mze sie cos podbuduje..
Posted: Mon Feb 23, 2004 9:49 pm
Fakt na forach zdarzają się okresy milczenia. Ja przebywam na innym forum gdzie tworzymy bardzo niewielką ale zżytą grupke już od 2 lat. Aczkolwiek teraz własnie nastała jakaś sdziwna cisza i kilka osób stara się ratować sytuację. Bo szkoda by było to zaprzepaścić. Zwłaszcza, że już bardzo dobrze się znamy i nawe się spotykalismy kilka razy. Ale mam nadzieję, że to przejściowe i zarówno tam jak i tu to minie
Inną sprawą jest to, że aktulanie mam mało czasu. teraz np. musze się zabrać za projektowanie okładki do książki na grafike projektową
Posted: Mon Feb 23, 2004 10:21 pm
hm.. ja juz tu jestem od równo roczku..
i kurde.. szkoda tak jakos zeby sei to forum rozpadło..
ono nie zostało stworzone tak na raz... chcoaz czaem sie komus tak wydaje..
Problem tkwi we Wladcy Otoz, teraz juz nie ma filmu, na ktory czekamy. Gdy forum sie rodzilo, przezylo wzgledne oblezenie zwiazane z premiera TTT, potem ciiiisza, i znowu ozylo... jesli komus sie chce moze sobie poszukac tematy pt. "Forum zdycha" etc. sa one swiadectwem cyklicznosci. Te osoby ktore dolaczyly do forum podczas "fali" zainteresowanai WP zauwazaja "spowolnienie" forum. I tak jest - z czasem bedzie pewnie jeszcze wolniej - jesli nei bedzie czegos co przyciaga ludzi - a nic nie przyciaga tak jak premiera filmu. Narazie plany co do technicznej kasacji forum sa odsuniete na conajmniej rok. Ja do wakacji raczej nie bede zagladal na forum - matura/studia. Musicie mi wybaczyc.
nagg
Tak to wszystko niestety prawda.
Po pierwsze SAMI MUSIMY WZIĄŚĆ SIĘ W GARŚĆ I PISAĆ WIĘCEJ POSTÓW, A NIE LICZYĆ NA NOWYCH.
Po drugie trzeba zająć się reklamą strony. Można wysyłać adres forum do znajomych, umieszczać na stronach domowych, a może zrzucić się i zareklamować forum na łamach jakiegoś czasopisma fantasty ??
Posted: Wed Feb 25, 2004 3:49 pm
alke sie z tego moze zrobic maswoe nabijanie postów.. a potem czysc forum z czegos takiego.. ( ble)..
Reklama strony ok.. wprawdzie baardzo by sie przydała....
hm.. czaspismo moze byc.. tylko kto by to załątwił.. poza tym.. to kosztuje.. hehe.. ja bym wybrałą jednak zaprzyjaznione stronki
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum