Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Fri Mar 04, 2005 6:44 pm Wybory Mistera wladcapierscieni.com 2005
Zgodnie z zapowiedzią
Zasady identyczne, konkursy będą równolegle rozpocząte i równolegle zakończone Niestety zdjęć osobnikow plci męskiej jest nieco mniej, także tymbardziej uprasza sie o zamieszczenie jakichś w Galerii
A więc!!
Nr.1!!
Nagg, zwany też Jurkiem von Podkowa Leśna.
Lubi swoje forum i dręczyć jego użytkowników nowymi odmianami logo, w zależności od okazji W przyszlości pragnie zostać naszym adminem na zawsze. Jego największym osiągnięciem jest uczynienie Ozza modem Jest zawsze sprawiedliwy, i jak Helm, wszystko widzi, o wszystkim wie i wszystko osądza.
Nr.2!!
Mati_00 zwany też Boberek.
Lubi swoje zęby i dziewczyny męczyć. W przyszłości pragnie zostać drwalem bądź dentystą. Jego największym osiągnięciem jest rzucenie się w krzaki w samych spodniach. Jest uczynny, i przypomina mi D.W. Szwejka
Nr.3!!
Morgul, zwany też Sinem, zwany też Morgim.
Lubi ryczeć i naparzać sianem. W przyszłości pragnie zostać profesjonalnym koncertowiczem i jeździć za Wurdulakiem. Jego największym osiągnięciem jest wyprowadzka z DC - Dres City. Jest mroczny, zły i okrutny.
Nr.4!!
Teluumen, zwany też Telumenem!
Lubi wódke Sobieski. W przyszłości pragnie kupić sobie własną bimbrownicę i pędzić swój własny samogon. Jego największym osiągnięciem jest kilka pracek ze swojej stronki, bo mi sie podobają Jest znawcą ksiąg psych(olog)icznych.
Nr.5!!
"Jaki Ozz jest, kazdy widzi..." - nagg
To by było na tyle Co miało być, zostało powiedziane. Jakby co, to zaktualizuje ilośc uczestników.
MAłY UPDACIK
Głosowanie oczywiście za pomocą postów - tak jak u Missek A walka jest o tytuł Best Forum Don Juan No i Kei, skoro sie prosisz, to dodaje drugą fotke... Chciałem jakąś powykręcaną, ale sie wstydze
MAłY UPDACIK 2
A więc
Nr.5!!
Galad, zwany też Gil-Galadem
Lubi grać na gitarsonie i zbierać na wino. W przyszłości pragnie dalej komponować muzyczke i nauczyć się teorii Jego największym osiągnięciem są 2 kompozycje, które zamieścił na forum. Jest Junior Adminem, więc winy mu jest desp.., y, znaczy respekt!
Aha, Kei... Moje ego jest wyjątkowo gigantyczne i napompowane - to typowe w mojej płci
Pozdrf.
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Last edited by Ozz on Sat Mar 05, 2005 2:42 pm; edited 5 times in total
Posted: Fri Mar 04, 2005 7:42 pm
A ja mam zdjęcia Galada Jak on nie ma nic przeciwko to mogę cos podesłać
Ozz jaki ty jestes obieeektyywnyyy i skrooomny Ale zdjęcie badziewne Nochal jak stąd do Chicago [to tak zeby ci się we łbie nie przewracało ]
A mozesz oswiecic jak ebdzie wygladać głosowanie? Postowe? Ankieta?
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Posted: Fri Mar 04, 2005 7:59 pm
Po prostu strasznie podobają mi sie te tytuły Kima, to sobie pożyczyłem
Dobra, zupdejotwane. Kei, no to podrzuć mi na mail! Dodamy i Galada!
A ankiety nie bedzie, tylko posty - to cały trik
Pozdrf.
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:44 pm
Och Ozz, ale teraz tez nie jest prawdziwie Raz przesadzasz w jedną stronę, a potem w drugą... mozę byś wyśrodkował Albo niech ktoś innny ci reklamę napisze
Posted: Fri Mar 04, 2005 11:36 pm
Ok - POLECENIE DLA NAGGA ALBO GALADA!!!
Zmien mi opis mnie
Galda - dzisiaj jestem zmeczony, ale jutro cie zamieszcze. Razem z uaktualnioną Kei, ktora bardzo chce wygrac
Dobranoc!
Hehe, Ozz, ładnie mnie opisałeś, ale o tym, że grywam na basie to ty nie wspomnisz a tak w ogole, to cholernie stare zdjęcie mi tu dajesz, włosy to ja teraz mam o wiele dluższe jak mi zrobią zdjęcie to wyślę i naprawisz swój błąd A tak w ogóle, jak potrzebny Ci opis Nazg, to do mnie walić, w końcu nieraz się spotykaliśmy uwierz, bekowa osoba, a ty tu tylko cośtakiego wstydź się!!!
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:05 pm
Skoro juz mozna głosować...
2 p-ty dla Galada, bo jest sympatycznym, miłym gościem i nie ma tak wybujałego ego jak Ozz
1 pt dla Ozza bo na to zasługuje W koncu ma niczego sobie facjatę A wybujałosc twojego ego przekracza normy unijne Nawet dla facetów w tym wieku
Ej, spoko, ale niech to nie bedzie tak, ze: o, naggowi dam bo admin
Ja sam sie zastanawiam, czy glosowac - mam nadzieje, ze moja mila nie bedzie miala mi tego za zle
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum