Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Thu Mar 03, 2005 10:01 pm Wybory Miss wladcapierscieni.com 2005
Ogłaszam wybory i początek walki o tytuł "best forum dupcia 2005"
Głosowanie zaczyna się za tydzień. Do tego czasu uprasza się jeszcze o dorzucenie jakichś fotek od kandydatek, bądź użytkowniczek jeszcze nie uczestniczących
Podczas konkursu duzwala się próby przekupstwa w postaci: błagania, proszenia, lamentowania, łapówkarstwa/koperciarstwa, groźby słownej bądź fizycznej, lub inne(zostawiam waszej wląsnej inwencji ).
Od przyszłej dajmy na to soboty każdy będzie mógł przyznać 2 i 1 pkt wybranym dwóm kandydatkom
Jasne chyba jest, że użytkowniczka która wygra, zdobędzie w.w tytuł (obgadam to jeszcze z naggiem )
A więc!!
Nr.1 !!
Keira_Metz, zwana też Triss, zwana też Wiedźmą, zwana też Ufokiem, zwana też Agatą B.
NA SPECJALNE żYCZENIE!!! Kei w prawdziwej swej postaci
Lat 17, już niedługo będzie pełnoletnia. Lubi Esk, zwaną później Mag oraz Johnego Deppa. W przyszłości pragnie zostać Wiedźmą. Jej największym osiągnięciem jest olimpiatd geograficzna w Bielsku-Białej.
Nr.2 !!
W.W Esk, zwana Mag!
Lat 17, pełnoletnia będzie już w tym roku! Lubi Kei, oraz Johnego Deppa. W przyszłości pragnie zostać groupie kapeli Happysad. Jej największym osiągnięciem jest pobyt na Love Par..., y znaczy się na Punky Reggae Live!
Nr.3 !!
Nienor, zwana też Gaździną (bo z gór )
Lat sporo, dwadzieścia pare Lubi konie i rysować. W przyszłości pragnie wyjśc za ponętnego górala, robić oscypki i sprzedawać je przy Zakopiance. Jej największym osiągnięciem jest kupienie sobie takiej fajnej torby wielkiej na ramieniu co ją rysownicy mają(bo na pewno taką masz, a strasznie są śmieszne ).
Nr.4 !!
Agatin-K, zwana też Frost Lady, zwana też przez Morgiego pieszczotliwie Frotką.
Lat 15! Lubi psy. W przyszłości pragnie zabić swoją dyrektorke i założyć hodowlę huskich. Jej największym osiągnięciem są pogryzione ręce.
Nr.5 !!
Nazg, zwana też Nazgulem!
Lat 15(?)! Lubi się bić. W przyszłości pragnie założyć żeńskie bractwo(siostrzeństwo) Jej największym osiągnięciem jest przezwanie przez braci z bractwa czarownicą.
Nr.6 !!
Nimrodel, zwana też Nimm 2.
(to chyba ty, nie?? )
Lat 17. Lubi morze tak a moze nie. W przyszłości pragnie wrócić na forum. Jej największym osiągnięciem jest największa ilość postów wcale nie przez nabijanie.
Nr.7 !!
Scoia'tael, zwana też Wiewiorka!
Lat 17! Lubi Nightiwsha (bueheh). W przyszłości pragnie opuścić tą wieś w której mieszka i przenieść się do jakiejś metropolii. Jej największym osiągnięciem jest zwyzywanie moda i przeżycie tegoż incydentu!
To wszystkie kandydatki! Wybór oszałamiający, dziękuje za uwage! Spotkamy się znów za dwa tygodnie, kiedy to zakończy się głosowanie
Pozdrawiam!
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Last edited by Ozz on Thu Mar 03, 2005 11:02 pm; edited 1 time in total
Posted: Thu Mar 03, 2005 10:18 pm
Ty chyba Ozz smieszny jestes
buehehe.. po prostu parodia..
to forum bez kitu na psy schodzi jak juz takie rzeczy sa wymyslane..
Za mojej kadencji bywało lepiej
Ograniczało sie do normalnych ankiet a nie na głosowanie Miss.. //
Posted: Thu Mar 03, 2005 10:36 pm
brawo Ozz...tego bylo mi trzeba...zbior fotek wszystkich online dziewczynek...dzieki Ozz...a co do men of the message board to czekaj bo muszze nowe foty porobic ...ale nie martwcie sie dziewczyny...ja oddam glosy
_________________ It's not the east or the west side.
No it's not!
It's not the north or the south side.
No it's not!
It's the Dark side
Posted: Fri Mar 04, 2005 9:48 am
Ja też głosy oddam a fotki mi się wyświetlają.
_________________ Tu jest potrzebna mądrość.
Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy:
liczba to bowiem człowieka.
A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:05 pm
Ozz, żadnych oscypków przy zakopiance nie będzie Poza tym zdjęcia są chyba zrobione jakies 4 lata temu no ale przynajmniej nie wyglądam starzej niż reszta kadnydatek
Ps. Kei! Ależ ty masz zgrabne nogi!!
ale za to ilu ciekawych rzeczy można sięo sobie dowiedzieć...
nawiasem mówiąc, ja rozumiem, że niespecjalnie za mną przepadasz , ale mógłbyś nie przesadzać
_________________ "Joculatores!" - huka po ulicach niezbożne "hosanna" dla wagantów sprośnych. "Igrce w gród walą!" - rozbiega się nowina po mieście całym.
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Fri Mar 04, 2005 9:57 pm
Nie, po prostu nie wiedziałem co napisac, bo nie znam Cie zbyt dobrze Opieralem sie na tym co pamietam 1.Ze w bractwie powiedzieli, ze mozesz czarownica zostac(ostatnio) i takie tam Nic osobistego
Dodaje nową uczestniczke - Aragornke
Nr.8 !!
Aragornka, zwana też Sabiną i "Aragornką:)" (ta w czerwonym )
Lubi swoją wielką metropolie i Cracovię. W przyszłości pragnie zostać hóliganinką Pasów, lub wielką pisarką fantazy. Jej największym osiągnięciem jest jej koleżanka za zdjecia
No i ta Kei męęęczy mnie, zdjęcia mi wysyla, zebym cos zamieścił, zeby wygrała, no to prosze. Tym razem ku uciesze Matiego, z gatunku soft-erotic
Pozdrf.
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:54 am
Ozz wrote:
Głosowanie zaczyna się za tydzień. Do tego czasu uprasza się jeszcze o dorzucenie jakichś fotek od kandydatek, bądź użytkowniczek jeszcze nie uczestniczących Wink
Ozz sam chciałeś, więc teraz nie marudź Poza tym nikt ci nie każe ich zamieszać Chciałeś kosmitę eszta jest dla ciebie
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Posted: Sat Mar 05, 2005 7:30 pm
Quote:
Jej największym osiągnięciem jest kupienie sobie takiej fajnej torby wielkiej na ramieniu co ją rysownicy mają(bo na pewno taką masz, a strasznie są śmieszne ).
Ozz, jak dobrze pójdzie, to w przeciągu kilku dni, wrzucę specjalnie dla ciebie moje zdjęcia z taką...hmm...jak ty to nazwałeś "torbą" A śmiesznie to by wyglądał plastyk niosący 3 podobrazia i stertę tysunków bez takiej torby.
Ja pierniczę, co za temat o bez kitu... opisy są wyśmienite, normalnie z "Randki w ciemno" Ozz, mógłbyś zastąpić samego Tomcia Kammela w owej "Randce" hehe, dawno sie tak nie uśmiałam...
Quote:
Lat 15! Lubi psy. W przyszłości pragnie zabić swoją dyrektorke i założyć hodowlę huskich. Jej największym osiągnięciem są pogryzione ręce.
no, hodowlę wilczakow czechosłowackich. Muszę dodać, ze dyrektorka chyba zaczyna się mnie bać bo mnie jakoś ostatnio nie zaprasza na dywanik no, a lat mam 14 obok pogryzionych rąk trzeba dodać siniaki. A tak na serio, to moje największe życiowe osiągnięcie to wyprostowanie diabelnie krzywych zębów
kurde, facet, świetny jesteś :mrgreen:
Kurcze, kiedyś rzeczywiście były ciekawsze rzezy do roboty niż glosowanie na mis i mistera forum... No ale cóż. Dobre i to... (nie żebym zrzędziła, czy się czepiała...)
Pozdr.
_________________ "Masz świra to go hoduj" John Irving-Hotel New Hampshire.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum