Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
ja jak wszedłem to w pierwszej chwili ogarnął mnie lęk i zarazem duma... Nie wiem czemu... Fakt, trochę trudno się przyzwyczaić, ale to szybko minie...
Posted: Wed Apr 21, 2004 10:36 pm
eh...
nie wiem czy sie wam spodoba czy nie.. aczkolwiek zaieszczam tu pare ikonek
to zwłaszcza jakos mi pasuje do wystroju
can you get up off you knees?
are you brave enough to see?
do you want to change it? Nine Inch Nails
Bardzo się ciesze że forum zostało zmienione, jest owiele leprze, wydaje mi się jednak że po tych zmianach przychodzi tu mniej osób, ale to tylko przypuszczenia i czekam na inne zmiany.
_________________ Lord Draco
"Niech Moc Cię Prowadzi"
Galad, ani mi się waż go tykać! Setka trafia siętylko raz, a ja żałuję, że nie zuważyłem swojej, bo mogłem jąjakoś mądrze wykorzystać... Co prawda on nie spożytkował jej mądrze, więc może dasz mu tą drugą szansę
O do licha! Nie poznałam forum!
Komp mi sie zacina dlatego nie bylo mnie przez miesiac, i dlatoego jestem z innego kompa. Niewiem czy odrobie te wszystkie straty...
F_L
_________________ "Masz świra to go hoduj" John Irving-Hotel New Hampshire.
A co myślicie o takim emotku? I swoją drogą dodatkowe emotki będę wsadzał do tego posta (poprzez edita naturalnie) a wy będziecie mówićczy wam pasują, aż może nasz wielki nagg je doda do reszty...
EDIT:
znalazłem na necie kilka fajnych, ale gdy chcę zapisaćna dysk to zapisuje jako mapę bitową
Jak wiecie jest tez pomysl aby zrobic rewolucje strony WladcaPierscieni.com . Oczywiscie wszystko zalezy czy beda taksty. Ja mysle zeby bly one o WP ale i o calej fantastyce. Czyli zebuy nei ogranoczac sie do jednego tematu.. nie wiem moze np. cos jakies figurki Worhamera czy cos takiego. Aby strona byla wszechstronna... jakies karianki... no wiec teraz tylko pisac a w jakies wakacje stronke budowac! licze na Was
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum