Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Thu Sep 22, 2005 4:45 pm www.PROGTEAM.pl
.login
Witam po tak dlugim czasie... Jak sadze sporo osob juz zapomnialo o mojej egzystencji na tym forum, a ja na nieszczescie jeszcze zyje
www.PROGTEAM.pl to niedawno uruchominy servis miedzy innymi mojego autorstwa... Glownym zalozeniem to uslugi w zakresie WWW/Programow/Skryptow (np. PHP)
Teraz poszukujemy grafika Wiec jesli macie w sobie na tyle zaparcia i fantazji by wstapic do tego ugrupowania to zapraszam Tutaj daje link do forum dla osob zaangazowanych w Programmers Team FORUM ...
Fajnie by bylo gdybyscie zapoznali sie najpierw z zasadami jakie panuja przy zglaszaniu .
Jakby kogos interesowaly kwestie pieniezne to jak narazie ugrupowanie nie przynosi dochodow i jest w fazie rozwijania sie Acz mamy bardzo duze ambicje by bylo inaczej
Jeszcze raz zapraszam
PS. Mozliwe ze wroce tu jeszcze kiedys i sorki dla Nagg'a ze sie tu reklamuje , ale mam nadzieje ze mnie nie ukatrupi za to .
.logout
_________________ "We Are Shape By Faith Just As We Shape It"
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum