Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
To wtedy idzie się w drugą strone! Ja przez pół podstawówki starałam się upodobnić do koleżanek, które mi imponowały (nie doceniałam innych, którzy mnie akceptowali taką jaką byłam). Teraz nimi wszyscy pomiatają, a ja jestem sobą i mam swoich przyjacół których za nic nie oddam (szkoda, że tak późno ich zauważyłam). Przyjrzyj się wokół ciebie jest mnustwo ludzi którzy nie wymagają od ciebie "nadążania".
_________________ "Czy można mówić o jakim takim porządku,
jeżeli nawet gwiazd nie da się porozsuwać,
żeby było wiadomo, która komu świeci?"
z "Psalm" Wisławy Szymborskiej
Posted: Mon Mar 19, 2007 4:54 pm
Wybaczam BAT, ale nie zgodzę się z tobą. Wiem co to znaczy. Ja po prostu jestem optymistą, a poza tym nie chodziło mi o to, że warto być samotnym, bo tego nigdy nie powiem, tylko o to, że czasem nawet kosztem samotności lepiej iść własną ścieżką. życie się składa i z cierpienia i ze szczęścia, czasem trzeba pocierpieć.
_________________ "Tak naprawdę ważna jest tylko chwila"
"Człowiek jest lepszy gdy się śmieje"
życie się składa i z cierpienia i ze szczęścia, czasem trzeba pocierpieć.
Aaa.. Z tym się zgodzę... Hehe... Ja prawie zawsze wybieram inna dogę niż wszyscy inny (w/c mnie lepszą, choć nie koniecznie łatwiejszą)
aniusia-nan wrote:
Ja przez pół podstawówki starałam się upodobnić do koleżanek, które mi imponowały (nie doceniałam innych, którzy mnie akceptowali taką jaką byłam)
Ja się nie staram do nikogo upodobnić - lubie być oryginalny Nie lubię być czyimś klonem. Bo on słucha metalu, to ja też słucham (choćbym miał się pożygać), on wstaje o 5.00 to ja teżto zrobię...
Oczywiście, nie ma takiego człowieka, który by nie naśladował drugiego... Ja też czasem "zgapiam" od kogoś jakieś pomysły itp. Ale to rzadko kiedy...
aniusia-nan wrote:
Przyjrzyj się wokół ciebie jest mnustwo ludzi którzy nie wymagają od ciebie "nadążania".
Dziwne, że ich jeszcze nie zauważyłem.. Może jeszcze nie czas...
Gollum12 wrote:
Ja po prostu jestem optymistą
Ja też jestem optymistą - Wielkim otymistą jak ich mało
_________________ Wielki Optymista
"Dwie zasady gwarantujące sukces:
1. Nigdy nie mów nikomu wszystkiego"
Posted: Wed Mar 21, 2007 4:42 pm
BAT wrote:
aniusia-nan napisał/a:
Przyjrzyj się wokół ciebie jest mnustwo ludzi którzy nie wymagają od ciebie "nadążania".
Dziwne, że ich jeszcze nie zauważyłem.. Może jeszcze nie czas...
No to choćby część ludzi z tego forum . Ale zdarzają się też tacy ludzie poza naszym forum, o dziwo ;-P, kiedyś na pewno ich znajdziesz, albo oni znajdą Ciebie.
_________________ "Tak naprawdę ważna jest tylko chwila"
"Człowiek jest lepszy gdy się śmieje"
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum