Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Fri May 21, 2004 8:33 pm
Beata Kozidrak... Ja juz Wisniewskiego zniose, ale ja... Nie ma szans. Z tych co lubie, to tak jak galad - Serj Tankian, z Systema, ma wyjatkowo orygianlna barwe Daron Malakian, z tegoz samego zespolu 0- tyle ze gitarzysta Fajny. Hatfield poza tym, i Plant, ze swoimi improwizowanymi wokalami. Teraz top two. Numer dwa to Kobayn, ale numer jeden... Rysiek Riedl, jakze by moglo byc inaczej!
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Posted: Fri May 21, 2004 9:11 pm
Mimo ze nie lubię Bjork to przychlę się do opinii że ma ciekawy wokal.
Tak nietypowo...piękny głos miał Czesław Niemen. Niepowtarzalny...Bardzo lubię barwę enyi, jest bardzo łagodna. I uspokający niezbyt oryginalny, ale tez niebanalny głos Dido
Beata powinna isc na emeryture, jest beznadziejna. Jesli kogos uraziłam to sorry, ale ta kobita ejst skonczona u mnie
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
No to Peter z Vadera
Corey Taylor.... z wiecie z kąd
James Hetfield z Metallici...
Tom Araya z Slayera...
A to dlatego bo:
Corey ma dobry gos do śpiewania i growlowania, ew. krzyczenia, natomiast reszta panów do każdej z poszczególnych rzeczy: Peter ma naprawdę niezły growl (no jeszcze gość z Behemotha ma dobry...), James ma bardzo melodyjny, ładny, dobry głos do śpiewania, natomiast Tom naprawdę nieźle krzyczy... dobra, to tyle...
Kurt ?? Polemizowałabym Głos ma owszem ciekawy, ale w obliczu innych gwiazd rockowych prezentuje się dość przeciętnie
Ja obecnie jestem zachwycona wokalem Axla (G'N'S)
Posted: Sun Oct 31, 2004 11:35 am
Ciekawy głos ma też Adam Levine [wokalista Maroon 5] i nasz polski Artur Rojek Rojek wyróżnia się szczególnie naszej średnio ciekawej scenie muzyki rozrywkowej.
Poza tym uwielbiam zachrypniętą Kasię Nosowską
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Joined: 30 Oct 2004 Posts: 36 Location: granice wszechświata
Posted: Sun Oct 31, 2004 12:17 pm
Aragornka:) wrote:
Kurt ?? Polemizowałabym Głos ma owszem ciekawy, ale w obliczu innych gwiazd rockowych prezentuje się dość przeciętnie
To prawda, ale Nirvana przez niego stała się sławna, dopiero później stała się jeszcze bardziej sławna dzięki jego charakterowi...
Ps: Po za tym lubię głos wokalisty Huntera, ale muszę się przyznać, że nie miałam okazji do tej pory poznać jego nazwiska...
A co myślicie o Dani'm Filth'ie z Cradle of Filth? jak dla mnie gość ma naprawde neisamowite możliwości - z niezwykle wysokiego pisku potrafi przejść do bardzo grubego basu. Jego paleta tonów głosu jest niezwykle różnorodna i na mnie zrobił niezwykłe wrażenie... Jak ktoś słyszał, niech się wypowie, jestem ciekaw innych zdań
Posted: Tue Nov 02, 2004 3:59 pm
James LaBrie - Dream Theater - fajowy glos musicie go posluchac
Scot Weiland - Velvet REvolver - bardzo ciekawy glos i "maniera" spiewania
Fajny glos ma tez......... Anna Maria Jopek serio mowie
Koles z Comy ale nie pamietam jak sie zwie chyba Piotr Rogucki
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Posted: Tue Nov 02, 2004 8:10 pm
Quote:
Galad napisał:
Fajny glos ma tez......... Anna Maria Jopek serio mowie
Bo ma, nie wiem czmu dodałeś to "serio..." Bardzo dobrze się go słucha Koi, czasem usypia, ale tak pozytywnie
Ja też lubię jej głos.
A dalej, abstrachując od rodzaju muzyki, poziomu tekstów i ogólnie pisenek to ja bardzo lubię głosy:
Roberta Gawlińskiego - hmm...tak sobie myślę, że to jest zdecydowanie głos jaki lubię...tylko jakoś ta jego twórczośc po reaktywacji Wilków mi nie podchodzi
Stinga - nic dodać nic ująć
Bono - jak powyżej
Rojek - jak ktoś już tu wyżej wspomniał ale mam jedno zastrzeżenie - nie lubię jak czasem piszczy...
pan z Coldpley, jak mu tam...Chris Matrin? - chociaż też czasem piszczy Ale jak nie piszczy to miodzio
Pan z Radiohead - ten to ma niezwykle oryginalny głos ale chyba nie każdemu musi się podobać
Brian Molko z Placebo
A jeśli chodzi o panie to:
Shinea O'connor
Gwen Stefani
Enya
Eryka Badu
Norah J.
Tori Amos
I uwaga...uważam, że bardzo łady głos ma Edyta Górniak aczkolwiek jej nie znoszę
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum