Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Jakby to napisać ... chodzi o stronę w necie, prowadzoną przez kogoś, w bliższym domyśle mnie, dzie będzie się można zapisać, by współtworzyć tą stronę i stać się jakby obywatelem pewnej społeczności. Główną ideą tego pomysłu jest wzajemna pomoc i współpraca, ale także zawieranie nowych przyjaźni między fanami Tolkiena
Jak w prawdziwym królestwie trzeba by było sobie wybrać profesję i pełnić pewne role.
Na stronie byłby oczywiście link do pokoju chatowego (na hasło - tylko dla zarejestrowanych) gdzie byśmy się spotykali o określonym wcześniej czasie.
Każdy z "obywateli" - userów miałby swoją podstronkę z krótką prezentacją siebie, najpewniej inspirowaną dziełami Tolkiena
Królestwo będzie , ale jeszcze nie teraz. Jak na złość mój komp chyba złapał wira z Kazy :cry: . Poza tym moi rodzise są nastawieni anty komputerowo i anty Tolkienowo.
Wiedomo już, że będzie się nazywało ALKALINDOR. Jest to mieszanina quenejskiego alkalin- (wspaniały) i sindarińskiego dor (kraj). Poza tym Mam : : czy ktoś zna jakąś wolną ziemię, którą można by za darmo podbić i zbudować królestwo (chodzi o dobry darmowy serwer, ale nie może być to friko).
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Tue Aug 26, 2003 7:46 am
Taaaa, takie zaciszne miejsce dla zbłąkanych duszyczek.... byłoby extra, ale tym jest na serio duuuuuuuzo roboty, wiec ktokolwiek by to robil, szybko to nie ruszy.....
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Posted: Fri Dec 05, 2003 8:25 pm
A profesje będą rozdawane za ilość materiałów ,które się znalazło ,albo coś w tym stylu? A jeśli ktoś chciałby być w królestwie a nie ma czasu to czy będą jakieś opcje...inne...?
_________________ An si Tintalle Varda Oiolosseo ve fanyar maryat
Elentari ortane ar ilye tier undulave lumbule...
Posted: Wed Jan 14, 2004 5:21 pm Alkalindor wystartował
Wreszcie! Udało mi się. Czuję się, jakbym budowała królestwo sama, cegła po cegle, a nie bawiła się z dreamweawerem.
Wszystko już gotowe http://alkalindor.prv.pl. Chciałabym także uspokoić tych, dla których HTML to czarna magia. Na mojej stronie jestartykuł, który wyjaśni, jak uniknąć uczenia się czegokolwiek.[/url]
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum