Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Wed Nov 12, 2003 8:36 pm wierzy kto w zjawiska paranormalne?
Heja!!!!!!!!!!! Mam taki dosyć ciekawy temat: wierzycie w jakieś zjawiska paranormalne (np. UFO, duchy, Chupacabra, Yeti, Wielka Stopa lub inne zjawiska niemożliwe do wytłumaczenia za pomocą wiedzy naukowców)?
Proszę o szczere odpowiedzi, napisane z szacunkiem, a nie takie napisane ot co dla nabicia postów.
Wierze w duchy, być moze dorzucę demony... Niewiem. ale na pewno wierze w jedno-w ludzką glupotę i sklonność do zła, to normalne i nikogo nie omija. Nikogo... No ale to nie jest paranormalne. No to ja niewiem, do licha...:D
_________________ "Masz świra to go hoduj" John Irving-Hotel New Hampshire.
"wysysacz kóz". Małe stworzenie, w południowej Ameryce zabijające kozy, psy, a nawet krowy i konie! Robi to poprzez wysysanie krwi jak wampir. pow ięcej informacji: http://ufo.nano.pl/chupa.htm
Ja wierze w duchy, podobno to one wywołują coś tam coś tam (czytaj: de ża wiu).UFO może i istnieje ale na ziemi raczej go nie było a co do yeti to nie wiem, może są jakieś takie różne stworzenia (np. chochliki kornwalijskie z Harrego P.)
_________________ "Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
Posted: Sat Mar 27, 2004 8:46 pm
nehe.. czy wierzę.. nie wiem.. zlezy kiedy, zalezy od czego i z jakiego punktu widzenia..
nie jestem FoX Mulder zeby byc zapalencem wsprawie ?UfO acz w inteligencje pozaziemska wierzę z całą pewnoscią..
W duchy i te inne.. a tak akos niepewnie do tego podchodze.. acz nie watpie ze napewno isrtnieja..
Ael takie samozapłony i ruszające się trumny gdzies na wyspach to juz odpada.. : :wink:
Ja nie wierze w duchy czy Yeti ani nawet w demony. Wierze jednak że wszechświat nie jest pusty i nie jesteśmy w nim sami, przecież taki wielki kosmos pełen gwiazd, planetoidów,planet itd. mogło rozwinąć się życie może nawet inteligentne.
To moje skromne zdanie.
Siema :wink:
_________________ Lord Draco
"Niech Moc Cię Prowadzi"
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Sun Mar 28, 2004 10:14 am
Oczywiscie ze n9iej etsesmy sami. Jakim marnotrastwem byloby... Szkoda, ze zyjemy w czasach, w ktorych raczej kontaktu "oficjalnego" z przybyszami z obcych planet nie bedzie. Choc kto wie... W Focusie fajny tytuł teraz na okładce, a chłam w środku, wkurzyli mnie. Dla niewtajemniczoncy - Duchy, istnieją czy nie?(w skrócie ) Ale wierze w duchy. Jeżeli Bóg jest zjawiskiem paranormalnym, to nie wiem. Po prostu nie wiem.
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Ja wierzę w te wszystkie rzeczy. Kiedyś z zapalem hasło po hasleku przeglądąlem Encyklopedię Zjawisk Paranormalnych (nie wiecie czy jest może jakaś jej nowa wersja). A serial 'Z archiwum X' jest moim ulubionym.
Posted: Sat Apr 17, 2004 7:05 pm
Ja wierze e duchy i UFO , ale w czupakabre nie wierzę.
_________________ Nie wtrącaj się między Nazgula a jego łup - Wódz Nazguli
MÂątwa Guest
Posted: Sun Jun 20, 2004 3:30 pm
Co do kosmitów - Lem wysunął hipotezę, że istnieje wiele istot inteligentnych, tylko nie jesteśmy w stanie zrozumieć że one są inteligentne (vide mrówki i inteligencja grupowa). Stąd w jednej z jego książek występuje... inteligentny ocean (podobno, nie czytałem).
Ogólnie w istoty o wielkich oczach poruszających się po galaktyce pojazdami w kształcie dysków wierzę. Co duchów i demonów mam mieszane uczucia, a w telepatię/telekinezę już na pewno nie wierzę. Z kolei nikt jakoś nie wspamniał o Nessie, w którego również wierzę.
Posted: Mon Aug 30, 2004 11:59 am
Ja wierzę w ufo, duchy, chupacabrę i te inne potworki Mam o nich mnustwo artykułów, zdjęć, gazet i za każdym razem gdy to przeglądam to coraz mocniej zaczynam wierzyć w ich istnienie.
_________________ here I am
everybody accept me
everybody love me
or just fuck off...
Posted: Mon Aug 30, 2004 12:01 pm
Hobbitka wrote:
Ja wierzę w ufo, duchy, chupacabrę i te inne potworki Mam o nich mnustwo artykułów, zdjęć, gazet i za każdym razem gdy to przeglądam to coraz mocniej zaczynam wierzyć w ich istnienie.
Ja tez w to wieże nie jeastem wogólee łatwo wierny po prostu w to więże w św.Mikołaja też
_________________ www.ibun.edu.tr Jestem (JUż) mrocznym członkiem zakonu Sith która moc jest niedościgniaona dla zwykłych Jedi ha ha Lord Sith Grogor "Niech moc będzie z Sithem"."Nie oceniaj Sitha po mieczu świetlnym"Nudzi mi się Nic się nie dzieje
Posted: Mon Nov 12, 2007 7:45 pm
Hobbitka wrote:
hehe nie ma już strzyg, wąpierzy i mamunów więc boimy się złych szaraków
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum