Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
A ja mam za sobą całe pedagogiczne, męsko-żeńskie ciało.
Przyszłam raz w odwiedziny, to tylko pani woźna mnie miło przyjęłas, herbatka itp. Reszta, nawet kochana wych., co to dbała o mój rozwój psychiczny nie raczyła mnie zauważyć;)Ale co tam...
_________________ Pozytywne nastawienie nie rozwiąże naszych problemów, ale może da się
w ten sposób przekonać ludzi, że warto próbować.
U mnie jest tylko dwóch ( w zasadzie dwie) okropnych nauczycieli. Są nimi: Sauron - od chemii i biologii( nawiasem mówiąc ,moja wychowawczyni) i jej wspólniczka - Saruman, która uczy historii( chociaż jak przychodzi do kartkóweczek i sprawdzianików, niewinna nazwa - historia przeradza się w histerię
Posted: Tue Jan 17, 2006 4:55 pm
Miano najśmieszniejszej osoby w moim gimnazjum z pewnością należy do mojej fizyczki. Podobno ma 40 lat-tak wszyscy mówią, ale to niemożliwe, bo wygląda na 65 . Lekcję rozpoczyna po 20 minutach (musi wszystko ułożyć na biurku) a potem wolno, bez pośpiechu, czyta listę obecności. Na pierwszej lekcji z nią było najlepiej, coś tam dyktowała a potem chciała pokazać nam coś w swoim kalendarzu i w tym celu wyjęła reklamówkę. Wyciąga tam coś, wyciąga - patrzy - nie ma kalendarza. Wsadza głowę do tej torebki i mówi: O!Ktoś mi tu wody nalał!! Albo moja psiapsióła opowiadała mi lekcję tejże fizyczki z inną klasą. Machała wahadełkiem, bo coś tam tłumaczyła, a nagle wahadeło się oczepiło i poleciało na podłogę. A ona na to (ze swoim spokojem): Ups, to nie było w planie Ona normalnie rozwala!!
Ale za to najgłupszy jest nasz katecheta. On nam każe umieć na pamięć wszystkie, dosłownie WSZYSTKIE skróty z Pisma Św. i znać czas ich powstania. Smęci nam ciągle o tym Piśmie Św., jakbyśmy z taką wiedzą z miejsca do Nieba mieli iść. Pismo Święte jest dla chrześcijanina ważne, ale na miłość Boską, ile można??!! Raz na Wigilię klasową nam kazał przynieść zeszyty, bo mieliśmy zrobić tylko "2-3 zdaniowe notatki o tradycji świątecznej". Rozrosły się te 2-3 zdania do 2 stron, a na dzielenie się opłatkiem mieliśmy 2 minuty czasu przed dzwonkiem. I hate him!
No tak, nie wspomniałam jeszcze o moim ulubionym nauczycielu. Lubię faceta od historii, jest świetny, ma super poczucie humoru. Ostatnio przychodzimy na jego lekcję, ma być sprawdzian. A on mówi: "Przełożyłem sprawdzian...", wszyscy we wrzaski radości. Po czym on dodaje: "...z jednej strony biurka na drugą". Hehe
_________________ "Świat dzieli się na tych, którzy czytali Hobbita i Władcę Pierścieni, i tych, którzy dopiero ją przeczytają." SUNDAY TIMES
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum