Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Wielmozna rado pedagogiczna...

Jacy sa wasi nauczyciele
kocham ich- sa wspaniali
7%
 7%  [ 2 ]
sa ok
57%
 57%  [ 16 ]
nie lubie ich- robia nam na zlosc
7%
 7%  [ 2 ]
prosze nie mowmy o nauczycielach
28%
 28%  [ 8 ]
Voted : 7
Total Votes: 28

Author Message
Milva 
Moriannon I Brama Mordoru

Posted: Mon Oct 17, 2005 1:34 pm   

8) Ha! Dzisiaj w mojej kochanej szkółce odbyła się wielka gala :P Nadanie patrona Janusza Korczaka... Hm, co prawda miała go juz jakieś 5 lat temu, ale... ;) Był prezydent, przewodniczący rady miasta, przedstawiciele jakichś organizacji, itd. Szkoła robi chyba wszystko, żeby dostać więcej pieniędzy ze skarbu miasta :P No i w koncu otzrymaliśmy specjalną nagrodę Prezydenta Miasta Krakowa. Za najwyższe wyniki w nauce i jako jedno z najlepszych gimnazjów w Krakowie.
Do rzeczy. Zrobiłam parę zdjęć... :) :
http://img223.imageshack....93/laura1mp.jpg
http://img223.imageshack....9/laura21vw.jpg
Last edited by Milva on Tue Oct 30, 2007 5:34 pm; edited 1 time in total  

Hobbitka 
Mallorny Lothlórien

Posted: Mon Oct 17, 2005 4:22 pm   

hm, no ja to ticzerów nie bardzo lubie... zdarzaja sie wyjątki ale jednak... z niektórymi mozna fajnie pogadać ale z innymi... wypowiedz dwa zdania nie na temat i masz uwage albo cała klasa kartkówke :/ eh...
or just fuck off...

Lord
Wieża Wartownicza Amon Sul

Posted: Sat Oct 22, 2005 5:04 pm   

ja mam z nimi ok.nie zadzieram nie balaganie no i nie psoce ale kujonem nie jestem na wyciczkach jestem :]lol: :]lol: hehehehehheh hhhhmmmmmmmmm.........dobra ja mam problem z polakiem ale tak to jest gites :D :D

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Sat Oct 22, 2005 5:09 pm   

a moj wychowawca chce wezwac moich rodzicow do szkoly...za to ze dotarlem wczesniej do przychodni lekarskiej niz cala reszta grupy :] ... bylem wczesniej o jakies 15 minut...a wszystko przez to ze chcialem odprowadzic Kamile do naszej 2 filii szkolnej :] ...ahh...

Platon

Elin 
Mallorny Lothlórien

Posted: Thu Oct 27, 2005 6:21 pm   

Nauczyciele w mojej szkole są...(co prawda z wyjątkami) do niczego :/ znaczy....Ich rola ogranicza się do tego by nam wyjasnić co sami musimy opracować w domu, czego się nauczyć i egzekwowania potem tego.
Jak mówiłam są wyjąti :
- jest ksiądz tak ortodoksyjny że aż boli - wszytsko co nie jest religia katolicką zwykł nazywać sektą a to co sektą jest naprawde to juz dzieła tak szatańskie że nie można o nich nawet wspominać.
- mamy też cekawą biologice :P Bardzo bym się cieszyła z takiej gdybym była na biol-chemie. Uzyskanie u niej piątki graniczy z niemożliwością bo piątke to moze miec jedynie Pan Bóg i tego też nie była bym pewna, choć trzeba przyznać ze tłumaczy nieźle - tylko po co mi tyle zakuwania biologi :/
- a najciekawszą postacią w szkole jest fizyk - na ścianie w jego pracowni wisi bardzo jednoznaczy kalendarz z niedokońca kompletnie ubranymi paniami który dostal od dwojej klasy w dniu nauczyciela, a na jego biurku stoi zestaw równie "interesujących" kubeczków co je od różnych klas podostawał jak równiez jego "pała" czyli coś na kształt kija od tłuczka czym wymachuje ile wlezie :/ Przesłania niestety nie rozumiem. Fizyki również jak chyba wilu innych ludzi - średnia z ostetaniej klasówki w mojej klasie wynosiła 1,11 czyli aż 2 osoby go zaliczyły na 2. Z legendami się nie dyskutuje :/
- o zapomniała bym o Godzilli :D Nasza chemiczka co nie ejst w stanie zmieścić sie w futrynie przechodząc normalnie a bokiem jak kiedyś chciała to się zaklinowała :P

Wotz 
Upiory Pierścienia

Posted: Thu Oct 27, 2005 6:32 pm   

He;] Dziś mam super humor. I to właśnie przez NAUCZYCIELA. Zostałem zaangarzowany jako głównodowądzący projektu na makiete pałacu w mojej wiosce, o uwaga budżecie 88 tysięcy złotych!!:] Moge kupować co uważam za słuszne, co tylko zechce. A do tego podwyższone zachowanie ocena z WOS i HISTY!!!!! Więc świat jest piękny!!
A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć

Lord

Posted: Sat Oct 29, 2005 1:38 pm   

Zależy dla kogo kolego bo dla mnie to nie 4,5,6,3 lecą jak buza ale 1i2 nigdy nie mialem :)

Keira 
Szara przystań

Posted: Sat Oct 29, 2005 3:20 pm   

Czy tylko ja nie rozumiem posta Lorda? :oops:

Och nasz ksiądz.. już 4 odkąd przyszlam do tej szkoły 2 lata temu... jest... dziwny :lol: Ale mozna sie z nim pokłócic :P Ostatnio dyskutowaliśmy o wpływie o. Rydzyka na kampanię wyborczą, karze śmierci i powodach, dla których inaczej głosował w 1 i 2 turze wyborów :P Wszystko byłoby fajnie jakby odpowiadał na pytania wprost, a nie przy pomocy jakichs wydumanych metafor :P

B. Leśmian

elistir 
Jaskinia Sheloby

Posted: Sat Oct 29, 2005 11:22 pm   

Nie, nei tylko ty :lol:

Odpowiadał? Ja nie wiem, czy to, co on tworzy można nazwać odpowiedzią :lol: A na ostatniej religii dostałabym plusa za aktywność, gdybym tylko na nią chodziła :lol:

Robak
Pod Rozbrykanym Kucykiem

Posted: Sun Oct 30, 2005 9:10 am   

Ja nauczycieli mam świetnych, wyrośniecie kiedyś z tego i zrozumiecie, że oni chcą dla Was dobrze ;)

elistir 
Jaskinia Sheloby

Posted: Sun Oct 30, 2005 9:43 am   

Robak wrote:
Ja nauczycieli mam świetnych, wyrośniecie kiedyś z tego i zrozumiecie, że oni chcą dla Was dobrze ;)

Może i chcą dobrze, ale im nie wychodzi :lol:

Keira 
Szara przystań

Posted: Sun Oct 30, 2005 11:20 am   

Ecik no nie przesadzaj :P Jednak większości wychodzi :P Tylko o nich się nie mówi na tym etapie szkoły, bo nie ma o czym :P Na tym etapie się belfrow czepia :P Więc zwykle rozmawia się o ksiedzu i babce z franca, bo fizyka była, minęła ;] Chemia tez.
Ci co nam zostali w wiekszosci są ok ;]

B. Leśmian

elistir 
Jaskinia Sheloby

Posted: Sun Oct 30, 2005 12:12 pm   

Kei, nie przeczę, to był skrót myślowy :P Odnoszący się do tej dziwnej części naszego grona p, czyli księdza i francuzicy :P Ja tam wierzę w ich dobre intencje, no ale... :lol:

Hailie 
Pod Rozbrykanym Kucykiem

Posted: Thu Dec 08, 2005 5:35 pm   

elistir wrote:
Kei, nie przeczę, to był skrót myślowy :P Odnoszący się do tej dziwnej części naszego grona p, czyli księdza i francuzicy :P Ja tam wierzę w ich dobre intencje, no ale... :lol:

Eć, zapomniałaś do tego szanownego grona dodać pewnej pani z menopauzą :P

elistir 
Jaskinia Sheloby

Posted: Thu Dec 08, 2005 6:30 pm   

Pani z menopauzą menopauzę zaczęła niedawno, a tamten post jest sprzed dawna :P

:lol:

A swoją drogą... pani z menopauzą robi się coraz bardziej makabryczna.

Dla ludzi niezorientowanych: mowa o naszej nadpobudliwej anglistce, która swoje własne humory przelewa na bogu ducha winnych uczniów. Ble.

Keira 
Szara przystań

Posted: Thu Dec 08, 2005 7:31 pm   

Dzisiaj akurat była miła i do rany przyłóz prawie że. A wczoraj zrobiła pogrom. Każda lekcja jest jak jajko niespodzianka :green: Nie wiadomo co cię czeka za kratami do 69 :lol:

B. Leśmian

Ayleen 

Posted: Sat Dec 10, 2005 9:28 pm   

U mnie w szkole jak wiadomo nauczyciele nie są normalni...każdy jest chodzącą indywidualnością zwykle nie raczy spojrzeć niżej na ucznia ciężko z nimi nawiązać kontakt.
Można się przyzwyczajić :P
A co do pani profesor od angielskiego, hmm nie każdy w jednym zdaniu potrafi użyć zwrotu "well just" 21 razy (liczyliśmy ostatnio) :roll:

Hailie 
Pod Rozbrykanym Kucykiem

Posted: Sun Dec 11, 2005 6:09 pm   

Ayleen wrote:

A co do pani profesor od angielskiego, hmm nie każdy w jednym zdaniu potrafi użyć zwrotu "well just" 21 razy (liczyliśmy ostatnio) :roll:

Moja poprzednia anglistka potrafiła na jednej lekcji chyba ze sto razy powiedzieć: "It's up to you, Jędrzej" :lol: :lol: :lol:

~~Hailie~~

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: