Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Joined: 21 Jul 2004 Posts: 228 Location: wioska w hobbitonie
Posted: Sat Sep 25, 2004 10:15 pm
Chrzescijańskie hh - to musi być straszne, to pewnie jeszcze gorsze niż metalowe hh i wogule hh - nie nawet nie chce myslec jak to brzmi, to napewno coś złego, strasznego i z pewnością godnego egzorcyzmów....
_________________ Gracz: Myślę....
MG: To rzuć k20 i sprawdź czy Ci się udało
Elin dawna Nimue
Posted: Sun Sep 26, 2004 10:24 am
Morgulku sprawa gustu Wiedźmy lubią P.O.D. Kiedys miałam [nie]przyjemnosc słuchać chrzescijanskiego hh. Cóż...nie w moim stylu, w ogóle nie przepadam za hh, a to chrzescijanski to juz jakas hybryda.Za to chrzescijanski metal nie jest taki zły Dla mnie to i tak głownie hałas Ale co kto lubi
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
niom, fakt zapomniałem dodać że sprawa gustu sorry, jeżeli w takim razie kogoś obraziłem po prostu ja wolę coś innego nie ukrywam, że wolę metal brutalny, stanistyczny itp, ale sam taki nie jestem
Joined: 11 Mar 2004 Posts: 227 Location: nowa era: Imladris
Posted: Sun Sep 26, 2004 5:14 pm
fragmenty chrześcijańskiego hh można znaleźć w tgd.
noramlne hh mi nie podchodzi.. obrzydliwość.. jak słyszę "foczko foczko fajnie kręcisz sowja pupą, wiesz, że to lubię, dalej dalej rób to. hej lasko!!' to mi sie chce wymiotować.. ja nie wiem jak tego mozna słuchać.. sorry.. ostatnio wyleczyłam kumpla i teraz przynajmniej słucha nightwisha i innego fajnego dziadostwa
a co do chrześcijańskiej muzy: uwielbiam... jakąkolwiek.. czy ktos miał okazję 2tm2:3, pytki albo fruhstuck?? these are my favourite
Posted: Mon Sep 27, 2004 10:53 am
Z chrześciańskich mnie osobiście podoba się muzyka dawna po łacinie i na styl chorałów gregoriańskich. Czasem z rzadka dla relaksu jak mnie najdzie po tych wszystkich mrocznych tekstach metalowych. Po prostu lubię słuchać skrajnie różnej muzyki.
_________________ Nie gardź jednak legendami, dziedzictwem odległych wieków, często bowiem się zdarza, iż stare niańki przechowują w pamięci wiadomości, które niegdyś największym nawet Mędrcom oddały usługi."
Posted: Sat Apr 23, 2005 9:15 pm
Absolutnie Metal. HH mnie denrewuje techno tez. A metal podoba mi się niezmiennie:)
_________________ Tu jest potrzebna mądrość.
Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy:
liczba to bowiem człowieka.
A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć
slyszal ktos o takim genialnym zespole jak ManOwar??? miód nie muzyka!!!
cala esencja moich mysli (no coz nie kazdy moze byc taki okrutny)
Iron Maiden - fajna kapela nawet,tylko cos kurcze dziwnie wolne tempo (a moze tylko mnie sie tak wydaje???)
jeszcze z zagranicznych jeden baaardzo malo znany zespol - MOONLYGHT - najlepszy kawalek "from honour to nothingness" (normalnie jak to "wygrzebalem" to od 3 miesiecy do tej pory w kolko:roll:)
z Polskich zespolow,moim zdaniem najlepszy jest Sorcerer i.... ORKIESTRA POLSKIEGO RADIA
Glownie to stawiam na Metal, co do HH ciezko co kolwiek powiedziec o "melodyjnosci" tej muzyki ale w zasadzie wiekszosci Metalu tez to dotyczy,hmmm sprwa zapatrywan...
P.S. Moglbym prosci o olsnienie w sprawie Gotyku,bo z tego co czytalem ( i po czesci widzialem)jakos nie rozumiem o co w tym chodzi(i do czego sluza te szpony???:hmm:):D:D
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:46 am
Narmo wrote:
slyszal ktos o takim genialnym zespole jak ManOwar???
Z tego co ja zauważyłam wydaje się na tyle popularny, że trudno o nim nie słyszeć. No chyba, że akurat mnie się tak przypadkiem trafia wpadać wciąż na jego fanów.
_________________ Nie gardź jednak legendami, dziedzictwem odległych wieków, często bowiem się zdarza, iż stare niańki przechowują w pamięci wiadomości, które niegdyś największym nawet Mędrcom oddały usługi."
tak właściwie to o wiele bardziej mi sie podoba stary rap w stylu House of Pain i Wu tang Clan niż klasyczny metal... rzadko metalu teraz słucham, ale nadal najbardziej lubie ciężką muze, tyle że nie metal, tylko hardcore typu Biohazard, Madball czy Born from Pain.
Posted: Sat Jun 18, 2005 7:09 pm
najlepszy i tak jest Amerykanski Rap...czyli ś.p. 2PAC, albo 50 cent, jakis Jay-Z ,albo jacys inni czarnoskorzy wykonawcy...zarazilem sie tym od mojej kochanej przyjaciolki Paulinki i jestem jej za to dozgonnie wdzieczny...
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
Jeśli chodzi o czarny amerykański rap to tylko i wyłącznie Coolio. Jedyny wykonawca gatunku, którego trawię i nawet czasem coś posłuchuję (pojedyncze piosenki). Natomiast 50 cent... Jak słyszę Candy Shop to z trudem powstrzymuję odruch wymiotny... Brrr
jeśli chodzi o 50 centa to przyjemnie sie patrzy na jego teledyski;)
ale muzyke robi beznadziejną.
a białoskórzy raperzy też są dobrzy, jeśli nie lepsi (stare płyty Cypress Hill albo House of Pain)
właśnie sie zasłuchuje w Method Manie, to mój ulubiony raper
Jeśli H.I.M można zaliczyć do grona metalu to obecnie jestem zafascynowany tym zespołem A HH polskiego (amerykański od biedy jeszcze ujdzie) nigy nie słuchałem i nie będę.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum