Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Wielki pojedynek: HH vs Metal vs...

Co wolisz?
Metal
38%
 38%  [ 17 ]
Hip-Hop
15%
 15%  [ 7 ]
Techno
9%
 9%  [ 4 ]
pop wszelkiej maści
2%
 2%  [ 1 ]
coś innego
34%
 34%  [ 15 ]
Voted : 16
Total Votes: 44

Author Message
Elin 
Mallorny Lothlórien

Posted: Sat Sep 25, 2004 10:15 pm   

Chrzescijańskie hh - to musi być straszne, to pewnie jeszcze gorsze niż metalowe hh i wogule hh - nie nawet nie chce myslec jak to brzmi, to napewno coś złego, strasznego i z pewnością godnego egzorcyzmów....

Morgul 
Mroczny Lord

Posted: Sat Sep 25, 2004 10:20 pm   

hehe :P nie, najgorszy jest chcrześcijański nu-metal:P np P.O.D.

Keira 
Szara przystań

Posted: Sun Sep 26, 2004 10:24 am   

Morgulku sprawa gustu :P Wiedźmy lubią P.O.D. :P Kiedys miałam [nie]przyjemnosc słuchać chrzescijanskiego hh. Cóż...nie w moim stylu, w ogóle nie przepadam za hh, a to chrzescijanski to juz jakas hybryda.Za to chrzescijanski metal nie jest taki zły :P Dla mnie to i tak głownie hałas :green: Ale co kto lubi ;]

B. Leśmian

Morgul 
Mroczny Lord

Posted: Sun Sep 26, 2004 11:07 am   

niom, fakt :D zapomniałem dodać że sprawa gustu :) sorry, jeżeli w takim razie kogoś obraziłem :] po prostu ja wolę coś innego :) nie ukrywam, że wolę metal brutalny, stanistyczny itp, ale sam taki nie jestem :)

dzięx za uwagę :)

Corialote 
Mallorny Lothlórien

Posted: Sun Sep 26, 2004 5:14 pm   

fragmenty chrześcijańskiego hh można znaleźć w tgd.
noramlne hh mi nie podchodzi.. obrzydliwość.. jak słyszę "foczko foczko fajnie kręcisz sowja pupą, wiesz, że to lubię, dalej dalej rób to. hej lasko!!' to mi sie chce wymiotować.. ja nie wiem jak tego mozna słuchać.. sorry.. ostatnio wyleczyłam kumpla i teraz przynajmniej słucha nightwisha i innego fajnego dziadostwa ;)

a co do chrześcijańskiej muzy: uwielbiam... jakąkolwiek.. czy ktos miał okazję 2tm2:3, pytki albo fruhstuck?? these are my favourite ;) :D

pozdroofka
niech każdy lubi co lubi!!!

Tamaya
Wodogrzmoty Rauros

Posted: Mon Sep 27, 2004 10:53 am   

Z chrześciańskich mnie osobiście podoba się muzyka dawna po łacinie i na styl chorałów gregoriańskich. Czasem z rzadka dla relaksu jak mnie najdzie po tych wszystkich mrocznych tekstach metalowych. Po prostu lubię słuchać skrajnie różnej muzyki.

Świr 
Mallorny Lothlórien

Posted: Sat Apr 23, 2005 9:02 pm   

eeee mimo że bliżej mi do metalu, to uwielbiam obydwa gatunki, tak więc nieoddam tu głosu;P

Wotz 
Upiory Pierścienia

Posted: Sat Apr 23, 2005 9:15 pm   

Absolutnie Metal. HH mnie denrewuje techno tez. A metal podoba mi się niezmiennie:)
A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć

Narmo
Rivendell, Dom Elrond'a

Posted: Sat Apr 23, 2005 11:30 pm   

slyszal ktos o takim genialnym zespole jak ManOwar??? miód nie muzyka!!!
cala esencja moich mysli :D (no coz nie kazdy moze byc taki okrutny)
Iron Maiden - fajna kapela nawet,tylko cos kurcze dziwnie wolne tempo (a moze tylko mnie sie tak wydaje???)
jeszcze z zagranicznych jeden baaardzo malo znany zespol - MOONLYGHT - najlepszy kawalek "from honour to nothingness" (normalnie jak to "wygrzebalem" to od 3 miesiecy do tej pory w kolko:roll:)
z Polskich zespolow,moim zdaniem najlepszy jest Sorcerer i.... ORKIESTRA POLSKIEGO RADIA
Glownie to stawiam na Metal, co do HH ciezko co kolwiek powiedziec o "melodyjnosci" tej muzyki ale w zasadzie wiekszosci Metalu tez to dotyczy,hmmm sprwa zapatrywan...

P.S. Moglbym prosci o olsnienie w sprawie Gotyku,bo z tego co czytalem ( i po czesci widzialem)jakos nie rozumiem o co w tym chodzi(i do czego sluza te szpony???:hmm:):D:D

Tamaya
Wodogrzmoty Rauros

Posted: Mon Apr 25, 2005 11:46 am   

Narmo wrote:
slyszal ktos o takim genialnym zespole jak ManOwar???

Z tego co ja zauważyłam wydaje się na tyle popularny, że trudno o nim nie słyszeć. :D No chyba, że akurat mnie się tak przypadkiem trafia wpadać wciąż na jego fanów. :P

Umi 
Na Drodze Do Bree

Posted: Tue Apr 26, 2005 3:30 pm   

Ja lubię techno najbardziej chociaż też nie pogardze hh :)

Świr 
Mallorny Lothlórien

Posted: Sat Jun 18, 2005 10:54 am   

tak właściwie to o wiele bardziej mi sie podoba stary rap w stylu House of Pain i Wu tang Clan niż klasyczny metal... rzadko metalu teraz słucham, ale nadal najbardziej lubie ciężką muze, tyle że nie metal, tylko hardcore typu Biohazard, Madball czy Born from Pain.

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Sat Jun 18, 2005 7:09 pm   

najlepszy i tak jest Amerykanski Rap...czyli ś.p. 2PAC, albo 50 cent, jakis Jay-Z ,albo jacys inni czarnoskorzy wykonawcy...zarazilem sie tym od mojej kochanej przyjaciolki Paulinki i jestem jej za to dozgonnie wdzieczny...

Platon

Ara:) 
Jaskinia Sheloby

Posted: Sat Jun 18, 2005 9:05 pm   

Jeśli chodzi o czarny amerykański rap to tylko i wyłącznie Coolio. Jedyny wykonawca gatunku, którego trawię i nawet czasem coś posłuchuję (pojedyncze piosenki). Natomiast 50 cent... Jak słyszę Candy Shop to z trudem powstrzymuję odruch wymiotny... Brrr

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Sat Jun 18, 2005 9:23 pm   

ale 50 cent ma wiele innych lepszych piosenek...chocby How We Do razem z The Game...

Platon

Świr 
Mallorny Lothlórien

Posted: Sat Jun 18, 2005 11:32 pm   

jeśli chodzi o 50 centa to przyjemnie sie patrzy na jego teledyski;)
ale muzyke robi beznadziejną.

a białoskórzy raperzy też są dobrzy, jeśli nie lepsi (stare płyty Cypress Hill albo House of Pain)
właśnie sie zasłuchuje w Method Manie, to mój ulubiony raper :roll:

Tinwenara 
Wieża Wartownicza Amon Sul

Posted: Sun Jun 19, 2005 8:59 pm   

HH i techno wręcz nie znosze. Poza tym słucham tego, co mi sie aktualnie podoba... A w ankiecie zaznaczyłam metal, szczególnie lubie gotyk ;]

Mojso 
Lord Sith

Posted: Mon Jun 20, 2005 7:28 am   

Jeśli H.I.M można zaliczyć do grona metalu to obecnie jestem zafascynowany tym zespołem :) A HH polskiego (amerykański od biedy jeszcze ujdzie) nigy nie słuchałem i nie będę.

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: