Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Ja stawilam na "cos innego"
Ogólnie to ja uwielbiam profesjonalny rap i hip-hop (bo ja wiem czym to sie rożni?) polski takze. Ale chyba najbardizje Eminema.
Lubie cos innego, czykli rock (kocham Linkin Park, Evanescene i wszelkie podobne) czasem i fjany pop się trafi (Atomic Kiten) soul (Enya)... Lubię nawet piosenki bieisadne (przepióreczka) lubie smiesnze i wesołe piosenki (Shake your coconuts) itp.
Natomaist nie bardzo przepadam za metalem, jest dla mnie za mocny, za ostry, za glośny... oraz nie cierpie techno. Z Disco Polo fajnie się ponabijać...
Siemka!
_________________ "Masz świra to go hoduj" John Irving-Hotel New Hampshire.
Posted: Tue Jul 27, 2004 7:40 pm
Enya soul??? Linkin Park rock??? Coś mi tu nie gra....
Enya to są ballady, ale soulem to bym tego nie nazwała. To jest muzyka oparta na irlandzkiej, to możnaby prędzej pod poezję spiewaną podciągnac, albo muzyke poważną, bo są tz instumentalne
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Linkin Park to nu-metal, ale dziś niewiele osób sięna tym zna... w końcu Metallicęznalazłem w muzyce zagraniczne, a Carpathian Forest w heavy Metalu Behemoth był w Alternatywie, ale nie ma to jak Media Markt !
Hehe no dobra
Ale Linkin Park to nie rock? Jak to? Niemozliwe... Przeicez ot jest rock...
Linkin Park nu-metal??? nie wierze.... To jest rock...
:D:D
No dobra, to nie lubie soulu bo to wycie ale uwielbiam ballady cyzli muze Enyi...
PS. Rock and roll tyz lubie, wieice jak fajnie np. taki Elvis spiewał? Serio!
Siemka!
_________________ "Masz świra to go hoduj" John Irving-Hotel New Hampshire.
Oj, Frost, pomyliłaś trochę gatunki Taak, Linkin Park to nu metal, Evanescense nie jest rockiem zdecydowanie, tylko też czymś gotycko-jakimś-takim
Enya śpiewa pieśni celtyckie, a soul to jest np. Ray Charles, Angie Stone, Aretha Franklin... Nie ma to nic do Enyi
_________________ I uznałem siebie za wybrańca losu, wiedziałem, że gdyby zamiast mnie był tu ktoś inny, nie zobaczyłby niczego.
Hrabal
Posted: Sat Sep 18, 2004 2:47 pm
a ja tam lubie HH....uwielbiam 2PAC'a, 52 debiec, wwo, i many many more....metal tez lubie...sam sie sobie dziwie, ale dzisiaj jak gralem w pilke to obok goscie spiewali, w sumie to grali hardcorowa muzyke...i musze sie przyznac ale bardzo mi sie spodobala....rammstein tez lubie....no nic....lubie tez zespol gregorians..ich piosenki doprowadzaja mnie do jakiegos wewnetrznego uspokojenia....lubie tez pop....ale zalezy kogo.....to by bylo na tyle, moze cos sobie jeszcze przypomne....
_________________ It's not the east or the west side.
No it's not!
It's not the north or the south side.
No it's not!
It's the Dark side
Posted: Sat Sep 18, 2004 3:29 pm
Ja lubię Techno (DJ Java(ja),Moby),hollywood epic metal (Rhapsody),Nie znam się zabardzo na HH więc trudno mi powiedzieć alekojarzę z 2 tytuły... Chyba jak zapomnieć i dla mnie masz stajla Pop jest jakiś przeciętny nie za bardzo u mnie (O-Zone) chociaż przyjemne jest Milord In-Grid zagłosowałem na techno I już
_________________ www.ibun.edu.tr Jestem (JUż) mrocznym członkiem zakonu Sith która moc jest niedościgniaona dla zwykłych Jedi ha ha Lord Sith Grogor "Niech moc będzie z Sithem"."Nie oceniaj Sitha po mieczu świetlnym"Nudzi mi się Nic się nie dzieje
Posted: Sun Sep 19, 2004 7:27 am
Mati_00 wrote:
a ja tam lubie HH....uwielbiam 2PAC'a, 52 debiec, wwo, i many many more
Też słucham hip-hopu, ale nie polskiego tylko zagranicznego (najlepiej USA). 2Pac, Biggie, Mobb Deep, D12, Obie Tirce, Dre, Outkast czy Jay-Z to moi ulubieni wykonawcy. Oprócz rapu słucham jeszcze rocka - Nickelback rulezzz. Lubie także muzykę filmową, a dosłownie szaleje jak Szkoci grają na kobzach
Posted: Sun Sep 19, 2004 7:40 am
Najbardziej to nie znoszę hip-hopu. Jak go słyszę to cos mi się robi
A z innych muzyk to słucham prawie wszystkiego. Metal w róznych odmianach; muzyka w stylu celtyckim, irlandzkim i dawnym; techno, muzyka filmowa i japońskie soundtracki, rock i pop. Czasem kilka wybranych piosenek danego artysty.
_________________ Nie gardź jednak legendami, dziedzictwem odległych wieków, często bowiem się zdarza, iż stare niańki przechowują w pamięci wiadomości, które niegdyś największym nawet Mędrcom oddały usługi."
Posted: Sun Sep 19, 2004 1:47 pm
Przypomniało mi się że lubię jeszcze Outkasta(bo mam ich płyty )Jay-z jestnawet fajny
_________________ www.ibun.edu.tr Jestem (JUż) mrocznym członkiem zakonu Sith która moc jest niedościgniaona dla zwykłych Jedi ha ha Lord Sith Grogor "Niech moc będzie z Sithem"."Nie oceniaj Sitha po mieczu świetlnym"Nudzi mi się Nic się nie dzieje
Joined: 11 Mar 2004 Posts: 227 Location: nowa era: Imladris
Posted: Wed Sep 22, 2004 10:45 am
ja nie słucham tylko tego co mam na płytach.. nieraz zdarza się, że najpierw usłyszę coś u kogos a póxniej dwa lata gonię bo nie mam od kogo załatwić.. no cóż jak bym chciała kupić wszystkie płytki, które chciałabym mieć to nawet pensja mojego taty by nie wystarczyła (bo doszły by jeszcze filmy )
ja słucham lekszego metalu, roku no i gothic od jakiegoś czasu
gothic po tym jak evanescence się wybiło stał się baaardzo popularny.. zarejestrowałam się na forum i tak w sumie to nie wiem gdzie mam zacząć.. jest tam tyle ludzi i tematy jakoś ytak dziwnie poukładane.. chyba się nigdy nie rozeznam i opuszcze tamto forum.. wolę tę naszą kameralną atmosferkę
wracając do muzy
hh tylko chrześcijańskie ale i tak ciężko przechodzi
techno tylko na dyskoteki (ale nie te na kółkach.. szlak mnie trafia.. ostatnio słuchałam dido a pod koniec mam jakieś remiksy.. myślałam, że zwariuję.. bum bum bum bum bum.. o rany!!!!!!!!!!)
pop... no cóż.. zależy jaki, kto, gdzie i z jakiej okazji
ale sama siędo tego nigdy nie zmuszam, chyba, że cos chociaż troszkę podchodzi pod rock.. to już bardziej znośne
klasyka... czasami
ludowa to chyba jedyna jakiej nie potraię ścierpieć no i country
fuj
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum