Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Fri Jan 20, 2006 1:01 pm
Agatin-K wrote:
Ja mam 13 lat, i przez to okropnego pecha... A w wieku 11 i 12 lat byłam lepszym i szczęśliwszym czlowiekiem. Bo 13 lat... Jedni sie czepiaja "nie ejsteś juz dzieckiem" a inni wciaz uważaja mnie za szczeniaka "a co ty tam wiesz..." "wiesz, to normalne u dzieciakow takich jak ty" i podobne. Dlatego nie chcę mieć 13 lat.
Ja tam się cieszę, że mam 13 wiosenek (rocznikowo 14). To mój szczęśliwy numerek. Wiem, że niektórzy się czepiają mojego wieku, ale jeśli ktoś stereotypowo, z miejsca twierdzi, że 13latki nie mają nic ciekawego do powiedzenia, to raczej świadczy o jego poziomie inteligencji, a nie moim, bo dojrzały człowiek nie szufladkuje innych ze względu na wiek.
A poza tym czas leci szybko, ani się obejrzę i zatęsknię za dniem dzisiejszym.
_________________ "Świat dzieli się na tych, którzy czytali Hobbita i Władcę Pierścieni, i tych, którzy dopiero ją przeczytają." SUNDAY TIMES
Nie ma piękniejszego wieku niż 16 lat! Najcudowniejszy rok mojego życia...właściwie pół roku, bo drugie pół jeszcze na mnie czeka
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
Huh a ja dokładnie za pół roku mam 18 jakoś tak smyrnął mi ten czas. Ale co ja się będe przejmowć ludzie i tak mówią mi, że wyglądam na 15 (może owinnam się malować )
Głupio się będe czuć... nie ma tego stresu, że na coś niepozwolą, albo co innego
ale najlepsze chwile przeżyłam w wieku 15-16 (zazdroszcze ci nimloth wróciłabym do tych lat ).
Posted: Sat Jan 21, 2006 3:26 pm
Ech... a ja juz cholera jasna rocznikowo 19naście... Czuję się stara
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
Agatin-K napisał/a:
Ja mam 13 lat, i przez to okropnego pecha... A w wieku 11 i 12 lat byłam lepszym i szczęśliwszym czlowiekiem. Bo 13 lat... Jedni sie czepiaja "nie ejsteś juz dzieckiem" a inni wciaz uważaja mnie za szczeniaka "a co ty tam wiesz..." "wiesz, to normalne u dzieciakow takich jak ty" i podobne. Dlatego nie chcę mieć 13 lat. Evil or Very Mad
Ja tam się cieszę, że mam 13 wiosenek (rocznikowo 14). To mój szczęśliwy numerek. Smile Wiem, że niektórzy się czepiają mojego wieku, ale jeśli ktoś stereotypowo, z miejsca twierdzi, że 13latki nie mają nic ciekawego do powiedzenia, to raczej świadczy o jego poziomie inteligencji, a nie moim, bo dojrzały człowiek nie szufladkuje innych ze względu na wiek.
A poza tym czas leci szybko, ani się obejrzę i zatęsknię za dniem dzisiejszym.
Mnie nie obchdzi co o mne myślą inni. Ktoś może mieć 20lat a zachwywać się jak dziecko a ktoś 13 i być nad wiek dojrzały. Co jest złego w byciu 13 latkiem? Nic!! Masz jeszcze przed sobą całe życie.
_________________ "Tango to smutna myśl którą się tańczy.’
Stare Dobre Małżeństwo
W czerwcu będę miała 16 - czuje się jakoś tak młodo
_________________ "Czy można mówić o jakim takim porządku,
jeżeli nawet gwiazd nie da się porozsuwać,
żeby było wiadomo, która komu świeci?"
z "Psalm" Wisławy Szymborskiej
A ja za cztery miesiące będę mieć 13 lat leci... Ledwo styczeń się skończył, a juz I zaraz do gimnazjum trzeba iść... I w zasadzie nie wiem, czy się z tego cieszyć, czy nie. Właściwie to dobrze przecież było w podstawówce Cóż - przyzwyczaił się człowiek, ale co tam Tak czy owak, w tej podstawówce nie zostanę, a kto wie, czy w gimnazjum nie będzie lepiej
W zasadzie to patrząc na innych, szczególnie tych dłużej tu przebywających forumowiczów to dosyć młoda jestem
Last edited by Jasna Pani on Sun Feb 25, 2007 6:55 pm; edited 1 time in total
Zauważyłam Wszyscy tacy starsi Ale się raczej przyawyzaiłam do takiego towarzystwa - mój brat w tym roku kończy 22 rok życia Ale nie wiem jak tam w gimnazjum jest, bo on chodził jeszcze do ósmej...
Włóczykij wrote:
prawda, gdybym łatwo ulegał presji otoczeniu jużbyłbym fanem techno i słynnym menelem
Hmmm, na coś takiego raczej się nie zanosi Ja jestem raczej taką grzeczną, nieśmiałą dziewczynką
Posted: Sun Feb 25, 2007 3:52 pm
nie no...ja Cie nie chce uprzedzać do gimnazjum, bo może trafisz na ludzi normalnych...ale uważaj i staraj się być soba, a wtedy na pewno nic Ci nie grozi... prawda jest taka, że gimnazjum skupia ludzi w wieku dorastania, których nikt nie kontroluje, a to wybuchowa mieszanka
_________________ Mati - najbardziej nieprzyzwoity użytkownik tego forum by Kei
Gimnazjum – wielki test charakteru, anarchia.
Jednak uwielbiam moje gimnio i jak mam pomyśleć, że po wakacjach do liceum to mi się robi smutno...
_________________ "Czy można mówić o jakim takim porządku,
jeżeli nawet gwiazd nie da się porozsuwać,
żeby było wiadomo, która komu świeci?"
z "Psalm" Wisławy Szymborskiej
Posted: Thu Mar 01, 2007 6:48 pm
aniusia-nan wrote:
jak mam pomyśleć, że po wakacjach do liceum to mi się robi smutno...
Chyba większość ma ten syndrom. Nawet jak się średnio lubi swoją szkołę, to zwykle ta nowa szkoła jest tak dużą niewiadomą, że nawet starą budę zaczyna się lubić
Ja mojego gimnazjum nie uwielbialam. Za klasa nie przepadalam. Ale mialam cudownych nauczycieli. I troche mi bylo zal opuszczac znane mury.
A potem to samo bylo w liceum
Ale na studiach jest lepiej niz sie spodziewałam
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Posted: Thu Mar 01, 2007 8:27 pm
syndrom...ja sie cieszyłem, że wychodzę z gimn bo wiedziałem, ze w szkole średniej będzie na "kogo" znowu "polować"...i masz..."upolowałem" po miesiącu
gimn to dla mnie poroniony pomysł, jednakże dzięki temu szkoła średnia wydaje się być ... rajem??
_________________ Mati - najbardziej nieprzyzwoity użytkownik tego forum by Kei
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum