Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Fri Sep 23, 2005 4:57 pm
Mati_00 wrote:
cos w tym stylu...poprostu wpisalem zla ilosc lat
Ha! Chciałoby się mieć 18, co nie Głosować można i wódkę legalnie kupić...
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
Posted: Fri Sep 23, 2005 7:08 pm
Nie przeklinaj Mati A tym bardziej nie przeklinaj z błędami :P:P
Z tego co pamiętam, okres dojrzewania nie był taki zły
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
E tam , wy wszyscy macie fajnie , ja niedługo za mąż wychodzę. Teraz dopiero właściwie czuję sie staro. Myślę, że wolałabym drugi raz zdać maturę, niż ciągle się stresować, że mi kasy nie starczy na co dzień, albo tego co mi los przyniesie. Ciągle praca, wolałam się uczyć, a teraz pomimo świetnych wyników na studiach i na dyplomie dopadła mnie wreszcie szara rzeczywistość. Cieszcie się ludzie życie przed wami, przede mną też zresztą. Co ja gadam właściwie jak jakaś babcia. Ach, wszystko przez ten ślub. Choć właściwie prócz strachu jest cała masa radości i miłości Całuski, peace and love
_________________ Uśmiech jest majestatem wszechświata
Posted: Sat Oct 01, 2005 4:22 pm
awa wrote:
E tam , wy wszyscy macie fajnie , ja niedługo za mąż wychodzę.
Gratulacje słońce :D:D No, ale wychodzenie za mąż nie jest równoznaczne ze starością, więc pikuś Gorzej jak się pojawią bachorzątka...
Dziękuję Elistir, na szczęście dzieci nie są w drodze i jeszcze nie są planowane. Więc masz rację, jeszcze nie jestem taka stara. Na razie to mi w głowie- krótka chociaż podróż poślubna do Irlandii. Byłoby bajkowo.Zresztą do maja jeszcze dużo czasu. Ale pomyślcie, nie jeżdżę już na szkolne wycieczki, nie mogę flirtować( chyba z narzeczonym). A wy dokąd chcielibyście pojechać? Ja gdybym mogła wybrać bardziej odległe miejsce to doNowej Zelandii albo do Peru. A ty np. dokąd Elistir?
_________________ Uśmiech jest majestatem wszechświata
Posted: Sun Oct 02, 2005 8:05 pm
Zaraz nas zamordują coniektórzy za OTa... No ale do odwaznych świat należy
Irlandia byłaby wspaniała! Marzy mi się! Zwłaszcz zwiedzana z grzbietu jakiegoś uroczego konika Albo Skandynawia! Albo Ameryka Południowa, śladami Cortazara
A tak poza tym, nie wiem czy pisałam, ale jestem rocznik '87... (może teraz nie usuną tego posta )
Posted: Mon Oct 03, 2005 3:51 pm
o tak...dziewczyny sa boskie...male i duze... mlode i troche starsze...szczuple i szczuple...brunetki i blondynki...rude tez ladne...i wogole kocham wszystkie te co mnie kochaja :*...
_________________ It's not the east or the west side.
No it's not!
It's not the north or the south side.
No it's not!
It's the Dark side
Posted: Sat Nov 12, 2005 9:40 am
Phi, piwo to można w każdym wieku kupić
_________________ "Witam cię, byś wiedział, że jesteśmy cywilizowanym ludem. Kiedy spotkałem niejakiego Jarona Wiecznego rzekł mi: Wraz z wielką mocą i władzą przychodzi, rzecz jasna, wielka odpowiedzialność. Gdy ujrzałem deformacje jego ciała, uwierzyłem." - Młot Świtu.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum