Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
To co to bedzie za rok, gdy bedziesz miala 17 lat?
Wtedy... no cóż będe musiała zmienić szczęśliwą liczbę
Ale 17 i tak nigdy nie będzie taka fajna jak 16
Ale w tym roku mam zamiar się wyszaleć... znaleźć jakiegoś fajnego chłopaka...
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
Last edited by Nimloth on Mon Aug 29, 2005 8:42 pm; edited 1 time in total
_________________ Bo czy las nam zahuczy jak morze,
czy w bruk miasta uderza nasz krok,
W nasłuch sercach trzepocze sie orzeł,
każdy pancerz przepali nasz wzrok.
K.K. B.
Last edited by Milva on Mon Oct 29, 2007 1:44 pm; edited 1 time in total
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Thu Sep 08, 2005 7:38 am
A to będzie post nr. 20.000, sasasasasasa
Ja jestem ten 88', ale wolałbym być tak z 92', albo 93' Taki stary już jestem Tyle roboty teraz Olimpiady, fakultety, wszystko... Strasznie absorbujące sprawy A wtedy - pełen luz Zresztą sami spójrzcie Poniedziałek - 16.00 kończe, Wtorek - 14.00, Środa - 16.30, Czwartek - 16.30, Piątek - 15.00, do tego 3 treningi tańca w tygodniu po 2-3 h i jeszcze olimpiada z Polskiego do napisania + konkurs z historii "Historia bliska" bo nagrody fajne
Dobrze, że mam motorek chociaż bo bym zginął marnie
Pozdrawiam.
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Posted: Thu Sep 08, 2005 4:36 pm
I tam. Masz luz, ja ci to mówię Z pełną odpowiedzialnością Zobaczysz za rok Wtedy zaczniesz żalować, ze nie jestes '87 i nie masz tego za sobą... O tak. Matura to zdecydowanie niesympatyczna sprawa
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Posted: Sun Sep 11, 2005 8:27 am
Eee...nie wiem. Ja w szkole nie byłam orłem ale klasa maturalna to był dla mnie bardzo miły okres i szczerze powiedziawszy miałam więcej wolnego czasu niż w klasach poprzednich - mniej przedmiotów, mniej zajęć. A sam egzamin był raczej ekscytujący niż trudny. żadnych stersów. Trzeba tylko dopowiednio do tego podejść, a znając wasze wypowiedzi mówię wam, że nie macie się czego obawiać - inteligentni z was ludzie - poradzicie sobie bez problemów. Tylko bez nerww i wierzyć w siebie.
Posted: Sun Sep 11, 2005 10:07 am
Tylko, ze matura zdązyla się zmienic, program LO też w pewnym stopniu uległ zmianom Nia da się porównywac starej i nowej matury. Gdyby zdawała tylko polski, obcy i geografie albo wos to luuuz. Ale zdawanie matmy oznacza nieustanne rozwiązywanie zadan, bo nie ma czasu do stracenia Ecik ma luz, bo nie zdaje nic scisłego, a ja odwrotnie
Posted: Thu Sep 15, 2005 5:08 pm
Jaki znowu Ecik? Oduczysz się babo, czy nie? :P:P Elistir jestem, przynajmniej na tym forum
No tak, u mnie luz blus Polski pikuś, angol też, jedynie WOSu będzie trzeba się poduczyć, a to tylko 2 chude książeczki. Grunt to wybrać sobie humanitarne przedmioty
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
E... ja np. wolę od WOSu i geografii wolę zdawanie fizyki i matematyki (obie na poz. rozszerzonym, rzecz jasna). Kwestia zapatrywania
_________________ "Joculatores!" - huka po ulicach niezbożne "hosanna" dla wagantów sprośnych. "Igrce w gród walą!" - rozbiega się nowina po mieście całym.
Posted: Thu Sep 15, 2005 7:26 pm
Nazg wrote:
E... ja np. wolę od WOSu i geografii wolę zdawanie fizyki i matematyki (obie na poz. rozszerzonym, rzecz jasna). Kwestia zapatrywania
Wiadomo, kazdy wybiera to, co mu najbardziej pasuje Względnie to, czego od niego chcą na studia Tak czy siak, ja bym się zajechała przy ścisłych
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
Posted: Fri Sep 16, 2005 2:29 pm
No tak... to ja robię za łącznik między Elistir [ty Ećku wstrętny ] i Nazg... matma&gera Wszystko tylko nie fizyka...
A propos... czy my nie robimy offtopa?
Posted: Fri Sep 23, 2005 4:36 pm
Mati_00 wrote:
ja mam 18 i jestem rocznik '89 ...jak to zrobilem? ..haha...domyslajcie sie
Jak? Cóż, chyba po prostu nie potrafisz liczyć :P:P
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum