Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Wed Feb 09, 2005 4:23 pm
No wiecie co przecierz kobiet się nie pyta o wiek:P
_________________ Tu jest potrzebna mądrość.
Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy:
liczba to bowiem człowieka.
A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć
Posted: Mon Feb 21, 2005 9:59 pm
A ja mam całe 14 lat rocznikowo 15 bo urodzinki mam dopiero 31 lipca. Z tego co widzę, to wiekszość starsza ode mnie albo w tym samym wieku. No cóz sporo jeszcze straszych osóbek ale tych młodszych to nei tak wiele
Posted: Fri Aug 26, 2005 10:17 pm
Keira_Metz wrote:
a '87 jest klasą sam dla siebie Ecik potwierdzi I Esk pewnie też
Tak, to nie jest rocznik, to cud Kipimy wprost inteligencją i geniuszem, podostajemy noble (literackie of koz ) i zgarniemy wszystko, co do zgarnięcia. Już się nie mogę doczekać pani (no dobra, pan też może być ) prezydent z rocznika 87... to tylko kwestia czasu
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
Ja też mam 16 lat i bardzo się z tego ciesze, bo 16 to dzień moich urodzin i wogóle moja szczęśliwa liczba
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
Ja tam nie wiem co się wszyscy wywyższają moim zdaniem rocznik '90 jest bardzo porządny znam wielu fajnych ludzi z tego rocznika i choć wielu to straszne obiboki, to z nimi nie da się nudzić
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum