Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
"Polować" napisałabym, że do szkoły się chodze uczyć, ale to by nie była tak do końca prawda więc napisze, że polowania mnie nie interesują. Ja chcę trafić do równie fajnej klasy jak mam teraz...
_________________ "Czy można mówić o jakim takim porządku,
jeżeli nawet gwiazd nie da się porozsuwać,
żeby było wiadomo, która komu świeci?"
z "Psalm" Wisławy Szymborskiej
Ech. Mimo, iż jestem w 2 klasie gimnazjalnej, to mam 14 lat - rok wcześniej posłano mnie do szkoły. A urodzinki dopiero w styczniu mam, to będzie już 2 semestr 3 gim.
Uważanie, że ktoś ze względu na swój młody wiek jest dziecinny, albo ze względu na to, że już nie ma naście to musi sypać żartami jak żul w podeszłym wieku, jest moim zdaniem jakimś nieuzasadnionym "uprzedzeniem".
Cieszę się, że jestem jeszcze "taka" młoda - tyle xD
A mnie za miesiąc i parę dni stuknie 'oczko'... starzeję się olaboga! później to tylko kolejne zmarszczki i siwe włosy o których istnieniu i tak nie będę wiedzieć dzięki farbowaniu. Coś mi czas zbyt szybko płynie
_________________ Pozytywne nastawienie nie rozwiąże naszych problemów, ale może da się
w ten sposób przekonać ludzi, że warto próbować.
Aaaa... a ja się nie farbuje i każdy siwy włos [na razie jeden] mam okazję oglądać... Aaaa
Ja podejrzewam, że mam na głowie niejeden, szczególnie, że w mojej rodzinie ludzie dość szybko dostają srebrnych nitek na głowie.Tylko jakoś tego starzenia się nie boję- zawsze lubiłam mieć kolejne urodziny (ciekawe czy tak samo powiem za 30 lat )
_________________ Pozytywne nastawienie nie rozwiąże naszych problemów, ale może da się
w ten sposób przekonać ludzi, że warto próbować.
mam wrażenie że strasznie szybko czas poleciał,już do średniej
Boję się takiej zmiany chyba za bardzo
_________________ "Nigdy nie zazna ukojenia ten,który poznał piękno i przepych świata gór.
Bo czyż natura ludzka może odczuwać równocześnie tęsknotę i spokój?"
panikujesz tylko...szczerze Ci powiem, że będziesz skakać z radości jak tylko trafisz do LO...
mam nadzieję...
I trzymam Cię za słowo
_________________ "Nigdy nie zazna ukojenia ten,który poznał piękno i przepych świata gór.
Bo czyż natura ludzka może odczuwać równocześnie tęsknotę i spokój?"
Taak, LO w porównaniu z gimnazjum to raj...wlasciwie wiekszosc ludzi jest w porządku, nie ma takiego chamstwa i prostactqa jak w gimie.
A ja zbliżam sie do pełnoletności...hmm ja nie chcę chociaz, uprawnienia z tym zwiazane są zachecajace
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
Posted: Tue Jun 05, 2007 5:21 pm
Ileż to uprawnień zyskasz? Legalne kupowanie alkoholu i papierosów, możliwość zrobienia prawa jazdy i prawo głosu. Huh. Szaleństwo Pełnoletność jest przereklamowana
LO to były piękne lata. Stanowczo mniej dresiarstwa, chamstwa, prymitywów. Niektórym się nawet coś chciało robić Pozytywnie było
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum