Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Darmową legalną, czy darmową nielegalną? Bo to pierwsze nie istnieje, drugie zaśna każdym serwerze p2p czyli Kazaa, Imesh, E-Donkey itp... Jeżeli chcesz mieć legalnie uzykę, musisz ją kupić, a to już nie znaczy "darmo". Tak więc albo rybka, albo p... Akwarium
Ja mam program Lime Wire-do ściągania nie tylko muzyki.
Ale widziałam w skelpach muzycznych w trzypakach z każdej części..owszem,to kosztuje...Wejdź na lmiewire.com i ściągnij ten program.To się ściąga za darmo.życzę powodzenia...
_________________ "Tak stało się,że Frodo ujrzał tę,którą niewielu śmiertelników miało szczęście oglądać;Arwenę,córkę Elronda,w której,jak mówiono,objawiła się po raz wtóry na ziemi piękna Luthien.Nazywano ją Undómiel,była bowiem Wieczorną Gwiazdą swego ludu"
Niedługo ma wyjść rozszerzone, czteropłytowe wydanie muzyki do WP Oprócz kawałków, które znalazły się na zwykłej płycie, będzie jeszcze wiele, bardzo wiele nowych, m.in. tych pojawiających się w rozszerzonej wersji
Data premiery ( niestety nie do końca pewna) to 13 grudnia...
Teraz trzeba naciągnąć starych, żeby kupili to na gwiazdkę Tylko ta cena ... na Amazonie, z 20% zniżką będzie kosztować 53.99 $ Psiakrew... Dlaczego tak drogo...
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
A ktoś wie może jakie tytuły noszą te dodatkowe pieśni??
Na razie, z chwilą wydania muzyki do rozszerzonej Drużyny Pierścienia, znam tylko tytuły piosenek z tych kilku płyt ( jak widać, strasznie dużo nowych utworów ... I bardzo dobrze ) :
Płyta 1:
1.Prologue: One Ring to Rule Them All
2. Shire
3. Bag End
4. Very Old Friends
5. Flaming Red Hair
6. Farewell Dear
7. Bilbo
8. Keep It Secret
9. Keep It Safe
10. Conspiracy Unmasked
11. Three Is Company
12. Passing of the Elves
13. Saruman the White
14. Shortcut To Mushrooms
15. Strider
16. Nazg?ťl
Płyta 2:
1. Weathertop
2. Caverns of Isengard
3. Give Up the Halfling
4. Orthanc
5. Rivendell
6. Sword That Was Broken
7. Council Assembles
8. Great Eye
9. Gilraen's Memorial
10. Pass of Caradhras
11. Doors Of Durin
12. Moria
13. Gollum
14. Balin's Tomb
Płyta 3:
1. Khazad-D?ťm
2. Caras Galadhon
3. Mirror of Galadriel
4. Fighting Uruk-Hai
5. Parth Galen
6. Departure Of Boromir
7. Road Goes Ever on ...
Posted: Thu Nov 24, 2005 8:36 am
Z nierozszerzonych:
TTT
1. Foundation Of Stone
2. The Taming Of Smeagol
3. The Riders Of Rohan
4. The Passage Of The Marshes
5. The Uruk-Hai
6. The King Of The Golden Hall
7. The Black Gate Is Closed
8. Evenstar Featuring Isabel Bayrakdarian
9. The White Rider
10. Treebeard
11. The Leave Taking
12. Helm's Deep
13. The Forbidden Pool
14. Breath Of Life Featuring Sheila Chandra
15. The Hornburg
16. Forth Eorlingas Featuring Ben Del Maestro
17. Isengard Unleashed Featuring Elizabeth Fraser & Ben Del Maestro
18. Samwise The Brave
19. Gollum's Song Performed By Emiliana Torrini
RotK
1. A Storm Is Coming
2. Hope And Memmory
3. Minis Tirith (featuring Ben del Maestro)
4. The White Tree
5. The Steward Of Gondor (featuring Billy Boyd)
6. Minas Morgul
7. The Ride of The Rohirrim
8. Twilight And The Shadow (featuring Renee Fleming)
9. Cirith Ungol
10. Anduril
11. Shelob's Lair
12. Ash and Smoke
13. The Fields Of The Pelennor
14. Hope Fails
15. The Black Gate Opens (featuring Sir James Galway)
16. The End Of All Things (featuring Renee Fleming)
17. The Return Of The King (feauturing Sir James Galway, Viggo Mortensen & Renee Fleming)
18. The Grey Havens (featuring Sir James Galway)
19. Into The West (performed by Annie Lennox)
P.S. Jak chce się miec spis utworów z jakiejs płyty to najprosciej wejsc na Merlin, znaleźć tą płytę. Tam jest zawsze spis utworów
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Posted: Sun Nov 27, 2005 11:37 pm
ja znalazłem na eMule kawałek "Arwen's Song" (inaczej "Houses of the Healing") z rozszerzonego ROTK oraz "One Ring To Rule Them All" z FOTR, ale to dokładnie ta sama piosenka co "The Prophecy". Niestety nie mogę Ci wysłac, bo skrzynka mailowa mi nawala przy wysyłaniu plików większych niż 1 mb
Na eMule jest też chyba cały pakiet piosenek do rozszerzonego FOTR, ale nie jestem pewien, czy to na pewno to. Plik jest nazwany "Lord.Of.The.Rings-The.Fellowship.Of.The.Ring-OST-2001-EAC-APE.(osloskop.net).rar" i zajmuje 328mb, więc wnioskuję, że chyba jest to wersja rozszerzona. Proszę jednak o potwierdzenie, lub zaprzeczenie mojej tezy (wolę się upewnić przed ściąganiem).
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum