Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Mon May 26, 2003 8:59 pm Światowa premiera "Powrotu Króla"
1 grudnia w Wellington, stolicy Nowej Zelandii, odbędzie się światowa premiera filmu Petera Jacksona "Władca Pierścieni: Powrót Króla" - informację tę potwierdziła firma New Line Cinema.
Burmistrz Wellington Kerry Prendergast, wierzy że oficjalna premiera trzeciego filmu przewyższy swoim rozmachem dwie poprzednie. Na razie Peter Jackson nie skomentował oficjalnie tej informacji, warto jednak przypomnieć, że poprzednie światowe premiery "Drużyny Pierścienia" i "Dwóch Wież" odbywały się w USA.
Rada miasta Wellington już zaczyna się przygotowywać do światowej premiery. 4,5 miliona dolarów zostanie prawdopodobnie przeznaczone na ten cel. Odnowiony zostanie m.in. Embassy Theatre, w którym wyświetlony zostanie film. New Line Cinema zagroziła nawet, że jeżeli sala nie zostanie odpowiednio przygotowana to premiera filmu zostanie przeniesiona do Los Angeles.
Premiera filmu w Polsce odbędzie się na początku stycznia 2004 roku.
_________________ http://theonering.glt.pl -wszystko o Władca Pierścieni
Zagłosujcie na moją stronę
[1][2][3]
Dokladnie do Polskich kin "Powrót Krola" zawita 1 stycznia 2004 roku. Szkoda ze nie wczesniej, ale )))) mozna przynajmniej spedzic mile noc sylwestrowa w kinie
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności"- Albert Einstein
jednego tylko nie kumam co do swiatowej premiery najpierw daja newsa (Władca-Pierścieni.pl ) ze bedze 1 grudnia a pozniej w 2 newsie ta data jest juz na 17 a nic wczesniej nie dawali o zmianie :!:
_________________ http://theonering.glt.pl -wszystko o Władca Pierścieni
Zagłosujcie na moją stronę
[1][2][3]
no tak, ale premiera swiatowa odbedzie sie 1 grudnia w Nowej Zelandii, a dopiero pozniej trafi do kin amerykanskich i europejskich. Stad ta rozbieznosc.
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności"- Albert Einstein
No i najlepiej sprawdzac informacje na zagranicznych, oficjalnych stronach o Wladcy. Tam jest gwarancja wiarygodnosci , ale nie mowie, ze polskie strony sa slabe i niewiarygodne. Tego nie powiedzialem!!
Posted: Sun Jun 15, 2003 10:04 pm
hmm..zgadzam sie z tobą...tez nie mowie ze poslkie strony sa kiczowate... o nie!! ale zawsze sie znajdzie jakas gafa...niezaleznie od tego jaka to strona...i na róznych stronach polskich..przestawiaja sie czasem rózne daty premier w polsce..hm... :wink:
Posted: Mon Jun 16, 2003 9:11 pm
hm..wiesz..ja sie zdązyłam przyzwyczic ze praktycznie wszystkie premiery sa w USA...co do WP to tez popieram ze w NZ bedzie pierwszy seans...i to głownie z teg osamego powodu.. :wink: chyba cos im sie tam nalezy
Posted: Tue Jun 17, 2003 4:16 pm
napewno wiele osób tak..ale kazdy ma napewno wiecej niz jeden ulubiony film..(albo i nie kazdy)..ja mam np:5..;-)
ale sa lduzie którzy uwazaja ze WP to bajka dla dzieci...albo jakis film do de...no trudno uwierzyc ale tacy są..
Posted: Tue Jun 17, 2003 11:12 pm Powrot Krola w Nowej Zelandii
Nie mozna jednak zapominac, ze Wladce zrobili w Nowej Zeladnii za amerykanskie pieniadze!!! Jednak slusznym wyjsciem bylo przeniesienie premiery Powrotu Krola do Wellington, stolicy Nowej Zelandii. Niech inni sie dowiedza, ze USA nie jest pepkiem swiata i ze wszedzie mozna zrobic swietne filmy.
Posted: Wed Jun 18, 2003 9:14 am
bardzo dobrze powiedziane...bardzo dobrze powoiedzanie.....Ameryka czasem sie wpycha doslownie w sprawy innych sadzac ze ona ma najwieksze zdanie..moze i ma ale nawet najmniejsze panstwo moze miec jakies zdanie...i to zdanie moze przeglosowac reszte..;-) i zmienic zaplanowane..;eh..no tak...post nie n temat..i przepraszam najmocniej
Tak, dokladnie. A teraz na temat. Ciekawe jak bedzie wygladala ta uroczysta premiera Powrotu Krola. Ogolnie, jaki bedzie film. To mnie najbardziej nurtuje (i nie tylko mnie )
Posted: Mon Dec 08, 2003 3:20 pm
i to mi się w filmie nie podoba, i za to najbardziej jestem zła na P.J. Nie chodzi mi żeby zrobił idealny film jak książke, ale żeby tak wiele nie zmieniał( sorki za off topic ale MUSIAłAM to powiedzieć.
_________________ An si Tintalle Varda Oiolosseo ve fanyar maryat
Elentari ortane ar ilye tier undulave lumbule...
W każdej ekranizacji musza, ale to musza nastąpić mniejsze, bądź większe zmiany! Kto oglądał rozszerzoną edycje DVD Dwóch Wież, ten wie dlaczego PJ dodal lub zdjął dane sceny.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum