Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Długo się zastanawiałem nad formułą życzeń. Czy mam napisać ogólne, czy dla każdego z osobna. Bałem się, że ogólne zostaną odebrane jako "droga na skróty". Ale z koleii osobiste - to olbrzymie wyzwanie. Bałem się, że mogę kogoś pominąć, ktoś może poczuć się urażony. W końcu nie znam Was tak dobrze, jak Wy siebie nawzajem, więc dla części, życzenia byłyby zdawkowe...
Dlatego ostatecznie zdecydowałem się dać wszystkim po równo - mam nadzieję, że mi Wybaczycie.
To nasza druga wspólna Wigilia. Strasznie mnie to cieszy. Nie będe się rozwodził nad historią forum, oraz jego perspektywami (na to niebawem przyjdzie czas...), ale jestem szczęśliwy, że jesteśmy tu razem, po tym - jednak cieżkim dla forum - roku. Poprzednia wigilia przebiegała na forum pod znakiem Powrotu Króla. Dzisiejsza? Pod znakiem wspólnoty okołoforumowej? Hobbita? Spraw bierzących? Forum nie straciło sensu bytu. Przeobraziło się. Dostosowało. Ale najważniejsze zostało. Wy
życzę Wam wszystkim, byście też potrafili się dostosowywać do sytuacji. Byście się nie poddawali, nawet, gdy tracicie sens z oczu. Byście potrafili znaleść w sobie wewnętrzną siłę, by przezwyciężać kłopoty. By otaczali Was tak wspaniali ludzie, którzy otaczają to forum.
Wesołych Świąt,
nagg
PS. Do zobaczenia o 21 na czacie
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum