Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Wasze Zwierzaki :)

Jakiego masz zwierzaka?
Kota
22%
 22%  [ 8 ]
Psa
44%
 44%  [ 16 ]
Chomika
0%
 0%  [ 0 ]
Królika
11%
 11%  [ 4 ]
Zółwia
5%
 5%  [ 2 ]
Rybki
2%
 2%  [ 1 ]
coś innego
13%
 13%  [ 5 ]
Voted : 23
Total Votes: 36

Author Message
Morgul 
Mroczny Lord

Posted: Sun May 09, 2004 8:39 am   Wasze Zwierzaki :)

No tak jakie macie zwierzaki? Jak się nazywają? Wklejajcie zdjęcia swoich zwierzaków!!!!

To jest mój kot Kerim, wspaniały pół pers... Jego ojciec był podobno czampionem Polski :)

Mam jeszcze psa Fafika i kotkę Sabrinę, ale nie mam pod ręką rzadnych ich zdjęć...

Teraz Wy!

Nienor
Członek Białej Rady

Posted: Sun May 09, 2004 8:50 am   

hehe.... ;] ja nie mam żadnego zwierzaka. Ale kiedyś miałam ich sporo. Większiość zginęła śmiercią tragiczną. :/ No więc moża zacznę od królików - zjedliśmy je...Rybki - zdechły kiedy przestałam je karmić. Musiały być bardzo zdesperowane bo zdarzało im sięywskakiwać z akwarium i czasem znajdowałam je zasuszone na podłodze. żółw - uciekł. Co prawda potem się znalazł ale uciekł drugi raz. Zresztą on to miał we krwi, bo my tez znaleźliśmy go w ogrodzie. Kot - utopił się w pojemnkiu na wodę. Był na nium cięki lód, ona na niego weszła, lód się zxałamał a my kotka znaleźliśmy po trzech miesiącach. Pies - był już stary i ogłuchł jak również miał problemy z poruszaniem się. Musieliśmy go niestety uśpić bo nie przetrzymał by zimy. Papugi - miałam nierozłączki - jedna zarąbała dzobem drugą bo to były dwie samice. Obok w klatce stała inna papuga, taka duża. Ta nierozłączka co została i duża popauga trafiły do domu dziecka.

Esk 
Wodogrzmoty Rauros

Posted: Sun May 09, 2004 9:06 am   

Nienor... Aż słów mi brak, okropne masz przejścia ;)

Ja mam żółwika :) Zdołałam go już wychować na tyle, że na swoje imię reaguje :D

Epikaris 
Rivendell, Dom Elrond'a

Posted: Sun May 09, 2004 11:06 am   

Szaro - biały chomiku o wdzięcznym imieniu Boga greckiego - Mormo. (chodź pierwotnie miałbyś Kraken :P )

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Sun May 09, 2004 12:07 pm   

Ja ma:
-bialą, gluchą, i jakby teog było mało-niezbyt inteligentną kotkę, duząi puchatą, nazywa się Tequila :D
-malego i glupiego psa Oscara, którego nie lubię, bo kiedys zagryzł mi świnke morską, własciwie należy on do mojje ciotki, ale wszyscy mieskzamy razem w jednej dużej chaice...
-w tą niedizelę (jesli będzie na giełdzie) kupuje sobie syberyjskiego husky. Spełnia się moje odwoieczne marznuie... Ten dizen to będiz eśiwęto... :D nie uwierzycie, ale wybór imienia dla nieog byl stradsznie trudny, w koncu moja mama i brat wybrali imię-Arthas :green: 8) ;
Pozdraiwam.

Nie zapomnijcie o mnie... ;p

Ozz 
Hooliganin

Posted: Sun May 09, 2004 12:18 pm   

Aaaale temat... Jezzzu :) Ale napisze coś, napisze, zeby nie bylo. Psa mam. Owczarka Niemieckiego. Nazywa się Kim. Ale to pies, nie suka. I jeszcze mam rybki w oczku. Jesiotra i karpie collie (tak sie chyba pisze :] )

Ara:) 
Jaskinia Sheloby

Posted: Sun May 09, 2004 12:37 pm   

No więc mam kochanego pieska - Czarusia. Ma 5 latek, jest ponem (Polski owczarek nizinny). Nie wyszedł może zyt pęknie, ale jest :D
http://aleksandretta1.fm.interia.pl/Obraz005.jpg (zmienilem, bo sie nie ladowal obrazek- Ozz)(edit2 - i tak sie nie ładuje na normalnej stronce ;] )(edit 3, kurde no :) przegladanalem z ciekawosci ta stronke, skad ta fota byla, i dam link do innej, tam tez i Aragornka jest :P http://aleksandretta1.fm.interia.pl/moja.htm , tylko wolnosie troche ładuje)
-------------------------
Mam też papugę - aleksandrettę obrożną. Na imię ma Egon i jest to samiec. Jego galeria znajduje się pod tym adreskiem http://www.egongaleria.webpark.pl/

EDIT
U mnie się ładuje bez problemu. A zdjatko moje było robione jakies 3 lata temu, wiec troche nieaktualne ... No i przesunęłam przecinek, bo nie wchodziło :D

woyaru 
Rivendell, Dom Elrond'a

Posted: Sun May 09, 2004 3:22 pm   

Ja mialem w sumie dośc niedawno świnkę morską, ktora się wabila 'Chrumcio', ale zachorowała na jakieś paskudtwo i musialem ja uspić. Zakopalem ją w ogródku, a na grobie ułozylem kamyki. Teraz nie mam żadnego zwierzaka, ale bardzo lubie koty.

PS. Dlaczego w ankiecie nie ma możliwości: Świnka morska?

A zdjęcie mojej świętej pamięci świnki morskiej to:

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Mon May 10, 2004 2:58 pm   

Ja miałam swinki morskie... Pierwsża bardoz dawno, miałam chyba 9 lat... No i zapomniałam przyciac jej zeby u wetka i się zaglodzila... Jakis czas poxniej (miałam moze 11 lat) kupilam sobie świnke, ale okazalo sie wtewdy że brat ma alergię i musialam ja wywieźc do babci no i zagryzl ja durny pies mojej ciotki... Potem przeprowadizlam si do babci i miałam teog durnego psa, potem kota, a teraz będe mieć huskiego...
pozdraiwam.

Nairthilka
Na Drodze Do Bree

Posted: Fri Jun 25, 2004 5:50 pm   

Ja mam dwa żółwie stepowe (mam nadzieję, że są chłopcem i dziewczynką, i że wkrótce doczekam się potomstwa ;) ) o imionach Tusia i Tupisław (błędy młodości z tymi imionami ;) )
Poza tym mam jeszcze rybki, ale jakoś tak niespecjalnie się nimi zajmuję. Chociaż jeszcze żyją ;)

Hobbitka 
Mallorny Lothlórien

Posted: Fri Jul 16, 2004 4:50 pm   Brego i Diuna

Ja mam dwa zwierzatka. Psa Brego (bystrzy zauważą, że to imię z Władcy) i kotkę Diunę. Brego to jeszcze szczeniak ma 3 miesiące i jest mieszanką zwykłego kundelka z rottweilerem. Diuna tez jest po części piątą wodą po kisielu kota rasowego. Ma ok.2-3 lat (dokładnie nie wiem bo wzięłam ją z naszej piwnicy półtora roku temu...). Ale dla mnie to nie ważne, że mają w sobie coś z rasowych i tak je kocham!
;] :D :) :green: :lol:
or just fuck off...

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Fri Jul 16, 2004 9:30 pm   

Jak zobaczycie te zdjecia-to piknie, jak nie-to lipa. Brałam foty... wysyłajac sama do siebie maila, bo nei znam innego sposobu do wtryniecia fot do netu... Jedno to moj husky Arthas, drugie-to kocięta mojej kotki. Zdjecia kotki aktualniem na kompie nie mam. Jak niezobacyzice zdjeć to naprawdę szkoda, bo bardoz chcialabym je pokazac... :)
Oto Arti: (jemu sie zawsze tak na cerwono oczy swiecą)
http://poczta.onet.pl/zal...1090009523&ps=0

I szkraby:
http://poczta.onet.pl/zal...1090009523&ps=0

Ozz 
Hooliganin

Posted: Sun Jul 18, 2004 8:36 am   

Heh, musielibyśmy znać login Twojego konta i do nań hasło... :) Mam dla Ciebie prostą odpowiedź: Załóż konto w Republice. Za free masz 7 mega na to co chcesz, i możesz sobie zamieszczać. Jak ja, to własnie zdjęcie mojego psa :P

www.avarmacil.republika.pl/2.jpg

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Sun Jul 18, 2004 11:11 am   

ładny pies :)

Ile sie płaci za taką strone?

Pozdraiwam :)

FL... Czytaj dokładnie posty innych :) "Za FREE masz 7 mega(...)" - Ozz

Elin 
Mallorny Lothlórien

Posted: Wed Jul 21, 2004 7:12 pm   

Schować mi te wszystkie koty !
Ja mam pięknego czarnego szczurka imieniem zirg (który wam te wszystkie koty zje). Zirg podróżuje zazwyczaj na moim ramieniu, albo w kieszeni (kiedyś może przyśle jego zdięcie). Jest straszliwie inteligentny i tak jak ja nie znosi hip-hop'u. Myśle że kiedyś zostanie metalem, ale teraz jest na to jeszcze za młody ;)

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Thu Jul 22, 2004 8:19 am   

Ale moja kotka Teqila tez jest metlaem (po prawdize to ona jest glucha...)ale lubi metal :D chyba to jest to, co koty lubia najbardizje, zreszta jak miałknie to śrubka mi w uszach rosnie, to musi być metal) moj pies (ten husky) lubi soul (bo wyje) a drugi pies (kundel, mojej ciotki) punk-bo szczeka. Małe zaś koty lubia pop (piszczą-to domena popu). Aha! Kocieta otworzyly galy, wczesniej wygladały jak szczury, teraz jak UFO (niezidentyfikowany obiekt piszczacy)
Hip-hopowcem jest moj brat (wlasicwie jego kledzy-ale az nie wiadomo cyz se śmiac czy plakac, a raczje sie smiac jak sluchalam ich "hip-hopu")

Zaś ja jako chyba jednyna w rodiznie uwielbiam Eminema (wylączni za muzyke) z gatunku hip-hop (Eminem juz nie, on jest raperem, to rżnica :D ) lubie "jak zapomniec"-jeden osiem L i "głucha noc" peja i slums atack. Poza tym co wymienilam rownież ni lubi rapu ani hip-hopu. :D

PS. Nimue, twój kot jest inteligentny? W takim razi gratuleje-bo zadne z moich ziwerząt-ani Tequila, ani Artas, ani Oskar, nie wspomnę juz o malych kotach-nie są intligentne. :D Wszystkie sa głupiutkie ;D :lol:

PPS. Ozz, czy to sie placi? W walucie many many? :D

Siemanko!

Ty jesteś złośliwa w stosunku do mnie?? :> - Ozz

Ja?! A jkazebym śmiala... :D No wiesz co Ozz, o cos takie mnie podejrzewać... :? ;]

Elin 
Mallorny Lothlórien

Posted: Thu Jul 22, 2004 5:51 pm   

Cóż, kota nie mam - Zirg o ile mi wiadomo jest szczurem...

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Thu Jul 22, 2004 5:55 pm   

Jak to-mowilas ze kotem... :hmm: a moze mam haluny? :hmm: heh :lol: no cóż :D wybacz pomyłeczke :D
Ale te koty naprawdę wygladały jak szczury! :D tak z ciala. Bo pyszczki mialy w miare "kocie"... :D

Dobra. Daję wam 3 foty mojego psa Arcika :D

Kundlus->Gacek->Psina->Arcik+pikne rączki Frost Lady

Siemka!

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum