Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Wed Jul 14, 2004 7:08 pm
Boze, takie pytanie i nikt nie zna odpowiedzi Cranberries, boze, taka kiła
Guano Apes, to jest najlepsza odpowiedź na zadane przez Ciebie pytanie - Aragornko Ze tez tego nie wiedziałaś...
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Posted: Thu Jul 22, 2004 5:52 pm
Moje ulubione zespoły... troche tego jest... dlatego wszystkich na pewno teraz sobie nie przypomne
- The Offspring
- Oomph!
- Slayer
- Slipknot
- Fear Factory
- Korn
- Nirvana (Smels like teen spirit)
- Limp Bizkit (tylko kilka piosenek bo większość to wyjce )
- The Bloodhoundgang (trzy piosenki...)
- Danzing
- Acid Drinkers
- Pudelsi (jedna piosenka tylko: Wolność Słowa)
- Green Day
- Sex Pistols
- Kiss (a co )
- Accept
- Bastard (zespół kumpli mojego ojca, on rysował logo)
_________________ here I am
everybody accept me
everybody love me
or just fuck off...
Last edited by Hobbitka on Fri Oct 07, 2005 10:32 pm; edited 2 times in total
Asłucha ktoś HATE? Kolejna polska kapela, death metal tak samo jak Vader... ALe i tak wolę Behemotha... Iczemu nikt nie wspomniał o niemieckim industralu jakim jest Rammstein? To teżdobry zespół!
PS. Witam larwę! I fankę Slayera zarazem też!
EDIT:
chyba najwyższy czas napisać nową wersję listy:
-SlipKnoT
-Behemoth
-Vader
-Hate
-Death
-Slayer
-Metallica
-Sepultura
-Ektomorf
-Testament
-Sweet Noise (starew albumy, zanim Glacia sięprzefarbował, no i jeszcze N.U.E.R.H.A. z Revolty)
-The Offspring
-Anata (jak ostatnio szukałem Death'a, to przez przypadek ściągnąłem kilka piosenek tego zespołu i mi sięspodobał)
-Fear Factory (narazie w fazie poznawania twórczości)
-Korn (ostatnio rzadko)
-Marilyn Manson (jużprawie przestałem lubić)
-Rammstein
i kilka innych, ale teraz zapomniałem... Lubięrównieżmuzykęz LotR'a i SW... No muza z Matrix: Reloaded CD2 też może być
Last edited by Morgul on Thu Jul 22, 2004 6:55 pm; edited 1 time in total
Joined: 21 Jul 2004 Posts: 228 Location: wioska w hobbitonie
Posted: Thu Jul 22, 2004 8:45 pm
Oj zrobiłam błąd w nazwie zespołu miało być Storm
Rammsteim jest ok i nigdy nie powiedziala bym że jest ekstra - jak ktoś lubi coś takiego - jak na mój gust to z nimi jest cos nie tak (ale piosenki w większości nagrywają niezłe)
_________________ Gracz: Myślę....
MG: To rzuć k20 i sprawdź czy Ci się udało
Elin dawna Nimue
ostatnio odkrylem calkiem fajne zespoly a mianowicie:
Keane - w telewizji sa jzu chyba 2 teledyski a co ciekawe w tymj zespole nei ma gitary jest tylkop perkusja i pianino
Coma - polski zespol, rock calkim fajne (spiewaja po Polsku )
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Coma - polski zespol, rock calkim fajne (spiewaja po Polsku )
Odzywa się mój lokalny patriotyzm - to łodzianie, to łodzianie! Są naprawdę fantastyczni, znam ich muzykę od prawie roku, bo w wielu miejscach w łodzi pogrywali
W ogóle ostatnio coraz więcej łódzkich zespołów na scenie muzycznej... Bardzo mnie to cieszy Oczywiście pomijam Blukafe i Ich Troje, bo tego nie da się podciągnać pod scenę muzyczną, ale Coma, CKOD, teraz słyszałam, że debiutuje niejaka Moffovia czy-jakoś-tak - też bardzo dobry rock No i jest jeszcze O.S.T.R.....
A w ogóle najlepszym łódzkim muzykiem jest Artur Andrus i tyle!
_________________ I uznałem siebie za wybrańca losu, wiedziałem, że gdyby zamiast mnie był tu ktoś inny, nie zobaczyłby niczego.
Hrabal
Posted: Mon Jul 26, 2004 9:38 pm
Taaak, z zespołów, któe będa mi się kojarzyć z tymi wakacjami i anszą drogą Esk są...taaa-daaam
Maroon5 no taka fajna muzyczka, taki luzik "This love" jest swietna I fajnego mają wokalistę
I jeszcze cos śmiesznego, o czym wszyscy słyszeli,a nie przyznają się, ze oich to choćby bawi....gwiazda lata....O-zone
Nie zapomnę jakze uroczych chwil, kiedy razem z Esk polowałysmy na oba zespoły żeby sobie ponucić
_________________ Spokój złoty i niesłychany
Pocałunki zielone jak paproć K. I. Gałczyński
Joined: 21 Jul 2004 Posts: 228 Location: wioska w hobbitonie
Posted: Mon Jul 26, 2004 10:25 pm
Coma - ulubiony zespół mojej przyjaciółki
Ja na złośc jejnazywam go "przecinkiem" i nie widze w nim nic fajnego. Ok - jestem w stanie się zgodzić że teksty maja fajne, ale muzyka to wszędzie na jedno kopyto We wszystkich piosenkach podobne melodie, te same brzmienia i wszystkie idą mnijwięcej ta : zwrotka, refren, zwrotka, refren i refren, a potem jakieś 2-3 słowa przez dwie minuty non stop.
_________________ Gracz: Myślę....
MG: To rzuć k20 i sprawdź czy Ci się udało
Elin dawna Nimue
Posted: Sun Aug 29, 2004 6:42 pm
Ja jeszcze słucham
Kazika
Kult
Vader (pożyczyłam od ojca jego płytę )
Marilyn Manson
muzyka filmowa (np. Władca, Piraci z Karaibów i Spiderman)
Rotting Christ
Guns N' Roses
i jak mi się coś jeszcze przypomni to dopiszę
_________________ here I am
everybody accept me
everybody love me
or just fuck off...
Last edited by Hobbitka on Fri Oct 07, 2005 10:28 pm; edited 1 time in total
Posted: Mon Aug 30, 2004 11:40 am
Moby
BlackEyed Peas
Dj Adolf:twisted:
Outkast
Rhapsody
Prodigy
JuniorSenior
_________________ www.ibun.edu.tr Jestem (JUż) mrocznym członkiem zakonu Sith która moc jest niedościgniaona dla zwykłych Jedi ha ha Lord Sith Grogor "Niech moc będzie z Sithem"."Nie oceniaj Sitha po mieczu świetlnym"Nudzi mi się Nic się nie dzieje
Posted: Mon Aug 30, 2004 12:04 pm
Mati_00 wrote:
dj adolf rzadzi....arbeit machts frei!!!!
A żebyś wiedział
Quote:
a, 52 debiec, WWO, 3 wymiar,
Nie za bardzo lubię polski Hip -Hop chociaż lubie niektóre piosnki
_________________ www.ibun.edu.tr Jestem (JUż) mrocznym członkiem zakonu Sith która moc jest niedościgniaona dla zwykłych Jedi ha ha Lord Sith Grogor "Niech moc będzie z Sithem"."Nie oceniaj Sitha po mieczu świetlnym"Nudzi mi się Nic się nie dzieje
Posted: Tue Aug 31, 2004 8:11 pm
Mati_00 wrote:
w sumie to ja wszystko lubie i zalezy to od wykonawcy....o lubie tez kate ryan...pink....shakire...o-zone (zartuje)
Dobry żart lubię jeżcze :
Safri duo
g3
atb
Sean Paul
Eamon
Grove Caverage(cośtam się poplątało)
Posted: Wed Sep 01, 2004 3:39 pm
polska :
-myslovitz
- smolik
zagranica:
- Nirvana
- slayer troszq
- Radiohead
- Alice in chains
- Audioslave
- Heroes del Silencio
- Danzig
- guns & roses
- moby i bjork tez od czasu do czasu
- Red hot chili peppers...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum