Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Wasze ulubione zespoly
Author Message
Arina 
Mallorny Lothlórien

Posted: Wed Mar 21, 2007 11:39 pm   

Lacrimosa
Therion
T Love
Strachy na Lachy
Hey
R.E.M
Garbage
Pink Floyd
The Offspring
... ciąg dalszy nastąpi, teraz idę się wykąpać i spać :D

|Henry Albraight|

elistir 
Jaskinia Sheloby

Posted: Thu Apr 12, 2007 6:33 pm   

Keira wrote:
Prawda jest też taka, że Ecio rządzi i narzuca mjuzik, bo ma go najwięcej ;) Ja mam swoją głównie w Tychach, może coś sobie dowiozę ;)
A u Ecia często piosenki z "Jesus Christ Superstar", Janusz Radek, Tom Waits, Clap Your Hands Say Yeah i tak dalej... ;)

O Hesus, nawet jak człowieka nie ma na forum to i tak jego duch straszy :lol:

Słucham różnych rzeczy, bardzo różnych- przynajmniej tak mi się wydaje, o, słodka naiwności. Niektórzy część z tych rzeczy nazywają alternatywą (wszelakimi indie i alt rockami, new weird americą) ale cóż, mnie to określenie nieustannie śmieszy :lol: Takie zabawki w stylu Sufjana Stevensa, Devendry Banharta, Art Brut, Arctic Monkeys, Arcade Fire, Guillemots, Nouvelle Vague, Maximo Park ple-ple-ple, i inne w tym stylu.

Poza tym, moja siostra zaraziła mnie miłością do musicali. Ostatnio Lestat, w wersji z San Francisco, często gości w moim małym kolorowym Winampie. No i oczywiście inne-inne-inne.

Z pozytywnych rytmów: prawie wszystko, co wiąże się z bollywood! Potem Manu Chao, Masala. Voo Voo.

Rytmy cygańskie. Bałkańskie [Bregovic, Kusturica!]. Arabsko-niewiadomojakie.

Jeszcze sentyment do Fisza. Głównie za teksty. Niedaleko pada jabłko...

Jakkolwiek najukochańszym z najukochańszych jest Tom Waits. Miłość nieustanna i nieprzemijająca, chociaż trudna, bo nikt, dosłownie nikt, w moim mieszkaniu go nie lubi :lol: że niby przepity głos, że smętny. Cios w samo serce :lol:

Plus Bob Dylan.

A, ostatnio zakochałam się w Cinematic Orchestra.

Tyle? :gollum:

Keira 
Szara przystań

Posted: Thu Apr 12, 2007 6:44 pm   

elistir wrote:
Jakkolwiek najukochańszym z najukochańszych jest Tom Waits. Miłość nieustanna i nieprzemijająca, chociaż trudna, bo nikt, dosłownie nikt, w moim mieszkaniu go nie lubi :lol: że niby przepity głos, że smętny. Cios w samo serce :lol:

Pisz sprostowanie, rudy rydzu, ty! ;P

Nie powiem, ze Waitsa kocham, ale do jego starych piosenek nic nie mam :D Gorzej z nowymi, bo głos coraz bardziej zachrypnięty, a ja wolę Toma choc odrobinke weselszego ;P

K. I. Gałczyński

elistir 
Jaskinia Sheloby

Posted: Thu Apr 12, 2007 7:01 pm   

Dobrze, dobrze, ale ograniczanie się w jego wypadku do ledwo 3-4 płyt, które jakoś przeżywacie to tra-ge-dia! :P

[ Komentarz dodany przez: Keira: Czw Kwi 12, 2007 7:20 pm ]
Ale nie kazemy ci wyłączać ;P

Włóczykij 
Martwe Bagna

Posted: Fri Apr 13, 2007 9:12 pm   

elistir wrote:
wszelakimi indie i alt rockami, new weird americą

wielki "szacun" elistir ;)

Lothellie 
Na Drodze Do Bree

Posted: Mon Jun 16, 2008 7:33 pm   

Closterkeller, Devil Doll, Blutengel, Terminal Choice, Miss Construction, Seelenkrank, Pain of Progress, Diary of Dreams, Autumn Tears, Moi Dix Mois, Malice Mizer, The GazettE, Dir En Grey, Gram Maria, Black Tape for a Blue Girl, The Candy Spooky Theater, MUCC, The Moon and the Nightspirit, Hexentanz, Aghast, Desiderii Marginis, raison d'etre, Qntal, Chandeen, L'Ame Immortelle, Nightwish, WIthin Temptation, Depeche Mode, London After Midnight, Clan of Xymox, Artrosis, Sui Generis Umbra, Dead Can Dance, Sisters of Mercy, ADAM, Rajna, Sopor Aeternus & The Ensemble of Shadows, Irfan, DespairsRay, The Shroud, Phantasmagoria, Trobar De Morte, Blackmore's Night, Ordo Funebris, Hagalaz' Runedance, Calling Dead Red Roses, Lacrimosa, Fleur, Мельница, The Cure, Portishead, Narsillion, D, Dargaard, Arcana, Emilie Autumn, HIZAKI Grace Project, The 69 Eyes, The Birthday Massacre, Theatres Des Vampires, Cradle of Filth... dobra STOP, bo się trochę rozpędziłam :green: :green:

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: